VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
odlicna postavka, vec vidim granicu buduceg fronta hriscanstvo vs islam zapravo civilizovani svet vs islam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se zove tolerancija drugih i drugacijih. sem toga hriscani zive na pocetku 21og, a islam na kraju 15og veka...na tom nivou razmisljanja
samo mi nije jasno sto se ovi sudanci bune...nemaju leba da jedu a jurisaju na ambasade...
Njihove zene ne bi pogledale NATO vojnika,jer znaju da bi bile kamenovane od sopstvenog naroda!Prvi bi kamen otac bacio na nju!To bi trebalo uvesti i kod nas.

није ствар само у толеранцији него је сам ислам далеко од религије мира. у курану је јасно речено да муслимани прогоне и малтретирају све оне који нису муслимани, то је наредба, једино да постану муслимани могу да се спасе. ислам и толеранција су неспојиви појмови, ни за хиљаду година се неће променити, неке ствари је немогуће променити. једино решење је реципроцитет, у сваком смислу, плус пенали и камата на свако муслиманско дивљање.

ooo, pa gde si ti meni ocajna domacice? opet te muz zatvorio u sobu odakle krades internet od komsija?![]()

Znas li ti ista pametno napisti?![]()

a gde je zukorlic..??
sta ceka..??

Зато нико не сме да муслиманима каже ни реч, а онај који каже буде убијен попут Ван Гога што је направио антимуслимански филм.
Нас Православце може вређати како ко хоће...
Па ћути као мула........ а такође и Шиптари са Космета и из Албаније........ НЕ СМЕЈУ НИ ДА ПИСНУ...хехехе...
п.с. Али у принципу гледајући муслимани у свету траже од других ОНО ЧЕГА СЕ САМИ НЕ ПРИДРЖАВАЈУ... они нападају хришћане, руше им храмове, каменују их, уцењују и вређају - А ОВАМО СЕ БУНЕ... прилично нелогично да не кажем ненормално...
amerika i engleska bice zemlja proleterska...
a nemci,to im valjda bilo usput...![]()
... рекли да је то неки бзвз трећеразредни филм и да нису знали о чему се ради, па да су им доснимавали нешто што нису рекли... итд.итд. него чуди ме да муслимани у Немачкој ЋУТЕ......