Rekoh ja da će odmah da se jave sa primerima "evo moja šurnjaja od svastike je ilegalac i baš joj je super, ...".
Slušaj, ako ti veruješ da je ilegalcima u USA super, onda moram da te zamolim: nemoj
nikako da čitaš (ili, ne dao Bog, da poveruješ u) ono što sam napisao. Poklopi uši i zatvori oči i deri se "LALALALA TONIJENIŠTATAČNOTAMOJESUPERBITIILEGALACMINIMUM150ZELENIHDNEVNOLALALALA"
Ergo, sedite lepo vas dvoje na avion za USA, i srećno u ilegali
Za ostatak populacije koja ima IQ iznad sobne temperature, nekoliko podataka iz USA:
Ilegalni imigranti:
- Procenat ilegalaca koji žive u USA u siromaštvu ili na ivici siromaštva:
57%, sa decom
61%
- Procenat ilegalaca bez ikakvog zdravstvenog osiguranja (čak i onih najgorih varijanti, sa "life limit"-ima i ogromnim učešćima, koje ne pokrivaju skoro ništa):
62%
. Procenat ilegalaca koji, i pored zaposlenja, primaju markice za hranu, hrane se u narodnim kuhinjama i slično:
47%
- Razlika u prosečnim prihodima po domaćinstvu legalni / ilegalni:
ilegalci imaju u proseku 40% manja primanja od legalnih
Legalni imigranti:
- Procenat legalnih imigranata koji žive u USA u siromaštvu ili na ivici siromaštva:
37.5%
- Procenat legalnih imigranata bez zdravstvenog osiguranja:
24.3%
- Procenat legalnih imigranata koji primaju socijalnu pomoć, markice za hranu, itd:
32.7%
Prosečni prihodi legalnih imigranata u USA u poređenju sa "domaćima",
na godišnjem nivo, bruto:
- USA citizen median earnings:
$32,137 (sve vrste/nivoi obrazovanja, od doktora nauka do onih bez srednje škole)
- USA citizen median income:
$24,452 (sve vrste/nivoi obrazovanja)
- USA citizen average income:
$36,140 (sve vrste/nivoi obrazovanja)
- Legal Immigrant median earnings:
$30,410 (sve vrste/nivoi obrazovanja, od doktora nauka do onih bez srednje škole)
- Legal Immigrant median income:
$20,019 (sve vrste/nivoi obrazovanja)
- Legal Immigrant average earnings:
$30,410 (više ili visoko obrazovanje)
- Legal Immigrant median earnings:
$21,467 (sa najvišim obrazovanjem na nivou diplome srednje škole)
- Legal Immigrant median income:
$13,371 (max. diploma srednje škole)
- Legal Immigrant average earnings:
$18,554 (max. diploma srednje škole)
Kao što se vidi, ni legalnim imigrantima u proseku ne cvetaju ruže, a onda odbijte od toga 30-40% i dobićete to što u proseku zarađuju ilegalci...