Swedman
Zainteresovan član
- Poruka
- 199

Kao i ovaj moj, voli ovako malo bolji namestaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evocati
Vidim da se jako razumes u pse,pogotovo AST-a,
sa koliko meseci da ga kupim,da mi se ne desi isto sto i swedman-u da mi prodaju suvise mlado stene?
i kakva je odgajivacnica Long Step u padinskoj skeli...?
Imas li ti neku odgajivacnicu da mi preporucis...?
i samo jos nesto,da li da ga kupim sada,ili da cekam da prodje zima?
HVALA VELIKO UNAPRED...
P.S.Obratio sam se Evocati,ali svaka pomoc sa strane je dobrodosla
pozdrav svima...
evocati,imas li neki sajt svoje uzgajivacnice?
pozz
Cesar Millan ima odlicne savete, imam neke njegove prirucnike i audio knjige.
Isao sam, kuce su lude skroz,zaljubih se....
ali su im cene takodje lude......taj covek izgleda gaji jako skupe i dobre stence,isao sam u odgajivacnicu king of rings......to stene koje sam ja hteo je 500 eura....a ja toliko da dam nemam,pogotovo ne na ovu krizu....ako nadjem nesto jeftinije uzecu....
pozdrav svima...
to stene koje sam ja hteo je 500 eura
posto sada pola dana samo pricam o AST-ima
@Texas_tex...
Pazi prijatelju,svako pa i ja bi voleo da budem u situaciji da kazem e ja hocu ovo,a sad koliko kosta bas me briga,ali pogledaj kako narod zivi,borimo se za goli zivot,i stvarno mislim da su to ogromne pare,bez obzira ko je njemu bio deda,pradeda,i tako dalje,verujem da je taj covek kvalitetan uzgajivac,on kaze prodaje stence i po 10 000eura,ali u inostranstvo,ja ne znam ko bi mu tolike pare u srbiji dao,i necu u to da ulazim...Razumem ja to sto vi pricate,kvalitet,pedigre,ali vreme u kojem zivimo to ne opravdava...
Znaci meni su to ogromne pare,i ja to sebi ne mogu da priustim,zelim da kupim zdravo kuce,na izlozbe ne razmisljam da ga vodim,bar za sada....
nadam se da za nekih 200,250 eura mogu kupiti to sto trazim,ali texax je u pravu,svi svoje hvale na sva usta...
Jedan prica "moji su najbolji i najkvalitetniji na svetu ,nigde takve neces naci,svi ostali su bolesni platices isto toliko za lecenje..."..."drugi kazu ovo su stenad visokog kvaliteta cena je 1000 eura.."
i sta covek da radi,onda naidje na nekoga ko ih prodaje po 200 eura,i pomisli ,ma ovde nesto smrdi,zasto su ovi 200,a ovi 1000,kad su i jedni i drugi od Don Kinga...A ne razmislja da ovi koji ih prodaju za 1000 mogu da lupe tako cenu iako oni vrede manje...
verujem da cena nije merilo,niti garant da je kuce dobro....
Ne znam,zubnjen sam ,trazicu i dalje,i nadam se da cu naci to sto mi treba....
hvala svima..