nenasBG
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Bravo za malog decka, bice on pravi superman
ili superpsic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem se u staforde preterano, al ova devojka je ogromna za 2 meseca![]()
izgleda mi na slici kao da je duplo veca od moje Lole
Kako je lep, koliko meseci ima na toj slici?
Ovo kod mene bila lazna uzbuna. Dosta je porasla i sve je lepsa. Jedva sam oka sklopila od hrkanja i premestanja po krevetu jer je sad veca. Kad je otisla da pije vode ugledala sam svoju sansu za snom i zatvorila vrata od sobe. medjutim grebanje, kukanje itd...je sledelo. E reko bolje da hrce nego da kuka, pa je pustim , ali moram i na krevet da je popnem jer jos uvek ne moze sama pa i za to kuka.I nije bio tu kraj mojim mukama jer me je uzjahala po glavi od srece sto sam je pustila. Ne znam kako sam na kraju zaspala i kada, jedva na oci gledam u svakom slucaju. Znam da ne treba da je pustam itd... ali ne trudimo se da sankcionisemo jer nije od znacaja da zna svoje mesto za spavanje u kuci, kad na prolece ide napolje. Pa sad malko da je razmazimo dok je mala.
@swedman
Mali smrca ima da bude pravi djavo za jos jedno 2-3 nedeljeA sa dva meseca pravi decacic.
Kako je lep, koliko meseci ima na toj slici?
Ovo kod mene bila lazna uzbuna. Dosta je porasla i sve je lepsa. Jedva sam oka sklopila od hrkanja i premestanja po krevetu jer je sad veca. Kad je otisla da pije vode ugledala sam svoju sansu za snom i zatvorila vrata od sobe. medjutim grebanje, kukanje itd...je sledelo. E reko bolje da hrce nego da kuka, pa je pustim , ali moram i na krevet da je popnem jer jos uvek ne moze sama pa i za to kuka.I nije bio tu kraj mojim mukama jer me je uzjahala po glavi od srece sto sam je pustila. Ne znam kako sam na kraju zaspala i kada, jedva na oci gledam u svakom slucaju. Znam da ne treba da je pustam itd... ali ne trudimo se da sankcionisemo jer nije od znacaja da zna svoje mesto za spavanje u kuci, kad na prolece ide napolje. Pa sad malko da je razmazimo dok je mala. Maltezer je skroz otisao u djavola. Oci su mu kao u sove, naskace na Baka, njoj krade igracke i sakriva (kosku nikad nismo nasli).
Medjutim toliko se ona i Bak vole da je to supperGde je on tu je i ona, obozava da mu gricka uvo i da spava naslonjena na njega.
Ma ovo ne vazi veruj mi..ili je odmah uci ili ces posle imati veeelikih problema..iz iskustva ti govorim..MI smo isto Mrvki dizali u krevet jer je kukala celu noc da bi mogli malo da odspavamo..jedva smo je odvikli da se penje na krevet..mada i dan danas hoce da se ufura kad je hladno...a tako je nezna da je ni ne osetim kad udje u krevet...JOs kad poraste ima ona tebe da izbaci iz kreveta
Pozz..izgnjavi slatkicu mnogo![]()
@slayer - ne pricaj mi nista, ja to ne bi voleo da prezivljavam. Trudicu se svim silama da u kuci bude red i da svako zna svoje mesto. Moj stan ima 52m2 ili 58m2 ne secam se a nemam balkon tako da moram imati "organizaciju" pod obavezno.
@Sasha81 - ili smanji zoom kada fotkas svoju ljubimicu ili joj zabrani da ide svaki dan u teretanu, suma sumarum prelepa je i razvijena je
![]()
AU! Nevezano! Izvinite na spamu i offu! Saša, pod hitno SOPicu pod nož! Ovariohisterektomija i mastektomija! Baš mi se ne sviđa kako to izgleda, i to ne sa estetske nego medicinske strane!
@Sasha
Valjda ce i moja Lola tako da bude zgodna... Samo sto ja necu da joj kupiram usi.
@Nastasa
Ne moguvaljda sam slaba sto je zenkica, sto je najgore i moj decko koji je bas strog , skroz spusta gard pred njom za te stvari. Mada kad je Bak unutra pre ce sa njim da legne u blato nego sa nama na krevet.
Zbog ovog sto je swedman pricao za malog, ja se prestravila pa sam sinoc sanjala kako je Lola iskakila negu ogromnu ali bas ogromnu debelu glistu koja sve trepce. Ja vristala digla frku itd.. Strasno...
Stavila sam slicice na 39. su strani. Jao pa ne znam sta da ti kazem, nisam nikada razmisljala o tome. Kada psa vodis na izlozbe on mora da prodje neku ring dresuru? I ne sme okolo da lize i pokusava da sedne nekome u krilo(npr sudijama)?
A gazdarica ne sme da vice okolo i preti prstom i govori psu da je gleda u oci dok razgovara sa njom.
U principu mislim da bi se zgranuli na nas dve tamo.