American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je lep, koliko meseci ima na toj slici?

Ovo kod mene bila lazna uzbuna. Dosta je porasla i sve je lepsa. Jedva sam oka sklopila od hrkanja i premestanja po krevetu jer je sad veca. Kad je otisla da pije vode ugledala sam svoju sansu za snom i zatvorila vrata od sobe. medjutim grebanje, kukanje itd...je sledelo. E reko bolje da hrce nego da kuka, pa je pustim , ali moram i na krevet da je popnem jer jos uvek ne moze sama pa i za to kuka.I nije bio tu kraj mojim mukama jer me je uzjahala po glavi od srece sto sam je pustila. Ne znam kako sam na kraju zaspala i kada, jedva na oci gledam u svakom slucaju. Znam da ne treba da je pustam itd... ali ne trudimo se da sankcionisemo jer nije od znacaja da zna svoje mesto za spavanje u kuci, kad na prolece ide napolje. Pa sad malko da je razmazimo dok je mala. Maltezer je skroz otisao u djavola. Oci su mu kao u sove, naskace na Baka, njoj krade igracke i sakriva (kosku nikad nismo nasli).
Medjutim toliko se ona i Bak vole da je to supper:) Gde je on tu je i ona, obozava da mu gricka uvo i da spava naslonjena na njega.

@swedman
Mali smrca ima da bude pravi djavo za jos jedno 2-3 nedelje:) A sa dva meseca pravi decacic.

@Evocati
uspeli smo da uvedemo red sto se ishrane tice. Bila je ljuta na mene neko vreme ali nema veze.

Ovo kod mene bila lazna uzbuna. Dosta je porasla i sve je lepsa. Jedva sam oka sklopila od hrkanja i premestanja po krevetu jer je sad veca. Kad je otisla da pije vode ugledala sam svoju sansu za snom i zatvorila vrata od sobe. medjutim grebanje, kukanje itd...je sledelo. E reko bolje da hrce nego da kuka, pa je pustim , ali moram i na krevet da je popnem jer jos uvek ne moze sama pa i za to kuka.I nije bio tu kraj mojim mukama jer me je uzjahala po glavi od srece sto sam je pustila. Ne znam kako sam na kraju zaspala i kada, jedva na oci gledam u svakom slucaju. Znam da ne treba da je pustam itd... ali ne trudimo se da sankcionisemo jer nije od znacaja da zna svoje mesto za spavanje u kuci, kad na prolece ide napolje. Pa sad malko da je razmazimo dok je mala.
@swedman
Mali smrca ima da bude pravi djavo za jos jedno 2-3 nedelje:) A sa dva meseca pravi decacic.

@slayer - ne pricaj mi nista :D;) , ja to ne bi voleo da prezivljavam. Trudicu se svim silama da u kuci bude red i da svako zna svoje mesto. Moj stan ima 52m2 ili 58m2 ne secam se a nemam balkon tako da moram imati "organizaciju" pod obavezno.

@Sasha81 - ili smanji zoom kada fotkas svoju ljubimicu ili joj zabrani da ide svaki dan u teretanu :D:):lol: , suma sumarum prelepa je i razvijena je :lol:

Ovo kod mene bila lazna uzbuna. Dosta je porasla i sve je lepsa. Jedva sam oka sklopila od hrkanja i premestanja po krevetu jer je sad veca. Kad je otisla da pije vode ugledala sam svoju sansu za snom i zatvorila vrata od sobe. medjutim grebanje, kukanje itd...je sledelo. E reko bolje da hrce nego da kuka, pa je pustim , ali moram i na krevet da je popnem jer jos uvek ne moze sama pa i za to kuka.I nije bio tu kraj mojim mukama jer me je uzjahala po glavi od srece sto sam je pustila. Ne znam kako sam na kraju zaspala i kada, jedva na oci gledam u svakom slucaju. Znam da ne treba da je pustam itd... ali ne trudimo se da sankcionisemo jer nije od znacaja da zna svoje mesto za spavanje u kuci, kad na prolece ide napolje. Pa sad malko da je razmazimo dok je mala. Maltezer je skroz otisao u djavola. Oci su mu kao u sove, naskace na Baka, njoj krade igracke i sakriva (kosku nikad nismo nasli).
Medjutim toliko se ona i Bak vole da je to supper:) Gde je on tu je i ona, obozava da mu gricka uvo i da spava naslonjena na njega.

Ma ovo ne vazi veruj mi..ili je odmah uci ili ces posle imati veeelikih problema..iz iskustva ti govorim..MI smo isto Mrvki dizali u krevet jer je kukala celu noc da bi mogli malo da odspavamo..jedva smo je odvikli da se penje na krevet..mada i dan danas hoce da se ufura kad je hladno...a tako je nezna da je ni ne osetim kad udje u krevet...JOs kad poraste ima ona tebe da izbaci iz kreveta :hahaha::hahaha:
Pozz..izgnjavi slatkicu mnogo :cao:

@slayer - ne pricaj mi nista :D;) , ja to ne bi voleo da prezivljavam. Trudicu se svim silama da u kuci bude red i da svako zna svoje mesto. Moj stan ima 52m2 ili 58m2 ne secam se a nemam balkon tako da moram imati "organizaciju" pod obavezno.

@Sasha81 - ili smanji zoom kada fotkas svoju ljubimicu ili joj zabrani da ide svaki dan u teretanu :D:):lol: , suma sumarum prelepa je i razvijena je :lol:

HAHAHA!!! :tease: :tease: :tease:

@Sasha
Valjda ce i moja Lola tako da bude zgodna... Samo sto ja necu da joj kupiram usi.

@Nastasa
Ne mogu :( valjda sam slaba sto je zenkica, sto je najgore i moj decko koji je bas strog , skroz spusta gard pred njom za te stvari. Mada kad je Bak unutra pre ce sa njim da legne u blato nego sa nama na krevet.

Zbog ovog sto je swedman pricao za malog, ja se prestravila pa sam sinoc sanjala kako je Lola iskakila negu ogromnu ali bas ogromnu debelu glistu koja sve trepce. Ja vristala digla frku itd.. Strasno...

@Sasha
Valjda ce i moja Lola tako da bude zgodna... Samo sto ja necu da joj kupiram usi.

@Nastasa
Ne mogu :( valjda sam slaba sto je zenkica, sto je najgore i moj decko koji je bas strog , skroz spusta gard pred njom za te stvari. Mada kad je Bak unutra pre ce sa njim da legne u blato nego sa nama na krevet.

Zbog ovog sto je swedman pricao za malog, ja se prestravila pa sam sinoc sanjala kako je Lola iskakila negu ogromnu ali bas ogromnu debelu glistu koja sve trepce. Ja vristala digla frku itd.. Strasno...

Jel planiras da je vodis na izlozbe,ako moze slicica??

Stavila sam slicice na 39. su strani. Jao pa ne znam sta da ti kazem, nisam nikada razmisljala o tome. Kada psa vodis na izlozbe on mora da prodje neku ring dresuru? I ne sme okolo da lize i pokusava da sedne nekome u krilo(npr sudijama)?
A gazdarica ne sme da vice okolo i preti prstom i govori psu da je gleda u oci dok razgovara sa njom.
U principu mislim da bi se zgranuli na nas dve tamo.

Stavila sam slicice na 39. su strani. Jao pa ne znam sta da ti kazem, nisam nikada razmisljala o tome. Kada psa vodis na izlozbe on mora da prodje neku ring dresuru? I ne sme okolo da lize i pokusava da sedne nekome u krilo(npr sudijama)?
A gazdarica ne sme da vice okolo i preti prstom i govori psu da je gleda u oci dok razgovara sa njom.
U principu mislim da bi se zgranuli na nas dve tamo.

Ey ono kuce ti bas lepo,sve pohvale..vodi racuna da ti ne bude pretereno agresivna prema drugim psima onda dzabe ring dresura i ostalo...Ja isao sa drsugarom na izlozbu a on vodio kane korso.njegov pas se izgubio kad je video 200 pasa na jednoj gomili.Lajao je skoro3 sata pa smo ga morali odvesti pored u park kako bi konacno zatvorio usta.:lol::lol::hahaha: Inace pas je bio izolovan od drugih pasa ,odrastao je sam u dvoristu pa je zato tako reagovao.,,,,

Poslednja izmena:
Hahaha , mogu da zamislim scenu . Ma Lola odrasta sa dve macke i jos dva psa(sve muzijaci)...i apsolutna je princeza u coporu... Bak je kao blenta pored nje...
Ljudi bas sam nesto razmisljala...nije cudo sto Staforde koriste za terapije.
Ja juce saznam da mi jedan od najboljih drugova boluje od neizlecive bolesti (ima 26 godina) svi totalno u autu, jedva smo izgurali radni dan svi. Odem na neki rodjendan pravo sa posla, sve depresivno, napeto. Dolazim kuci i vidim na kapiji dva oka kako svetle iz mraka cekaju kola da parkiramo. meni vec toplije oko srca. Ulazim u kucu sacekuje me Lola, hehe repic,gnjavaza.Kad cujem decka kako ulazi i govori kako je Bak ulovio neku pacovcinu ogromnu. Ja kao, au pa moram da izadjem da ga pohvalim. I ja gledam u tu odvratnu ogromnu pacovcinu i tapsem Baka i hvalim ga, a on sav srecan uzima pacova i krene ka meni da mi ga da. Probudila sam ceo komsiluk svojim vriskom. Pa smo se svi ismejali posle.
Nije mi sinoc ni smetalo Lolino hrkanje koliko mi je prijalo sto znam da je tu, spava pored moje noge.

@slayer - super pricica :super:

Ja sam davno u novinama procitao clanak kako ne postoji covek na zemaljskoj kugli bio on "normalan" ili neki "psihopata" koji nece psihicki pozitivno reagovati na gledanje delfina i njihovu igru. Delfini vec dugo a od 7-8 godina u nazad AST-i su se pokazali kao odlicni terapeuti kod autisticnih ljudi, pogotovo dece. Takodje pouzdano znam da neke jedinice hrvatske policije koriste AST-e za pretrese objekata i vozila jer taj pas trazi drogu ili sta vec...
I sada ovo izgleda kako "svako svoje hvali" ali zaista sam tako saznavao o ovoj rasi.

Btw:
Danas smo Dzingi i ja isli na kontrolu. Pohvaljen je da napreduje olala :D , uz savet veter. nije jos vaxcinisan, uradicemo to za 4-5 dana (misli da cemo time samo biti na "dobitku" - a ja se slozio).
:bye:

Back