evocati
Primećen član
- Poruka
- 589
jel ste bili na panonia terrier show?
Jesmo!

Bilo je odlicno organizovano, kvalitetno sudjenje, puno dobrih pasa....Svetski nivo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ste bili na panonia terrier show?
jedan apel...
vlasnica sam zenke, i kupirane su joj usi. nazalost, to sam dozvolila bratu pre 7 godina kad sam bila klinka. molim vlasnike da ne rade kupiranje. uz malo srece ce biti i kod nas zabranjeno. stavite se na mesto psa... ja cu se zauvek stideti i kajati...
@2 pak O ceni smo raspravljali pre na forumu, prelistaj malo u nazad, pa vidi. Zavisi sta hoces od svog psa.
Ja nisam bio i sad se kajem. Za vreme izlozbe bio sam u Beogradu. Veterinar mi prica da je bilo brutalno i da ima puno lepih pasa.
@evocati Jel imas informaciju kolko je stranaca bilo tamo i zanima me kolko izlagaca bulova je bilo, jer je to "zabranjena" rasa kod nas (ja mislim).
Ne kupiraju im se usi samo iz estetike, vec i zdravstveno. Psi koji imaju uspravne usi imaju dobru ventilaciju, pa samim tim su i manje podlozni ifekcijama usiju. Tako nesto bi odobrio, ali secu repa ne (mislim na druge vrste), ipak im rep sluzi kada trce za menjanje pravca i ravnotezu.
Moje AST, štene, često štuca, zašto li je to tako? Zna li ko nešto više o tome?
I ako može, par opštih saveta o ''držanju'', odgoju Staforda...?![]()
Kakav - muško sam.
Razmišljao sam u startu što se socializacije tiče, i stvarno, mislim, da ima savršen odnos sa ljudima i ostalim psima, po ceo dan ima društvo; sam je samo kada spava...
Mora da je hrana u pitanju, što se štucanja tiče, jede kao nenormalan, i ništa ne probire, a dosta je i debeo... Moraću malo to da korigujem.
A kada im se seku uši? I šta Vi mislite o tome?
A da jos jedna stvar kod staforda - ruzni su do zla boga. Kako neko moze da gleda te deformisane njuske meni nije jasno. A pogotovo kad im je vruce i dahcu, tako se iskeze da je to prosto odvratno. Sta se vama svidja kod tih americkih izdegenerisanih rasa meni stvarno nije jasno.
Sto ne uzmete sop-a. Veliki lep pas, a snazan i odlican cuvar.
По мени, ову тему би требало избрисати!
eh, ako sada uspem da postavim sliku...
zanima me misljenje odgajivaca... moja mina ima 7 godina, debeljuskasta je, i nije trenirana bas da bi joj se razvili misici i tela i vilice. ja sam sigurna da je ona mesanac pita i AST, a dobili smo je kao AST. svesna sam toga okliko su pitovi i AST mesani, i zbog papira i sl, ali eto, zanima me cisto da znam... zbog sebe...
kako vam se cini moja ljubav najveca?![]()
e valjda sam sad uspela...