Iskreno Mackic,pusti ga da zivi u uziva dok moze sam,a posle svaki oblik operacije je mucenje za psa,iskreno tako mislim,jer kada bi videla sada Max-a nikada ne bi pomislila na operaciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evocati jel su ove slike bolje? ima nesto vise od 5 meseci, i 23kg. kako se tebi cini? i do koliko kg ast-ovi naguraju?
E sad da li tvoj pas ima rodovnik! Ovo pitam ne zato sto to smatram bitnim, nego cisto da
znam! Jer pas na slikama nije bas tipican staford! Glava mu je prilicno atipicna a i dlaka mi
deluje nekako mnogo duza nego sto sam imao priliku da vidim kod staforda!
nema rodovnik, a "navodno" sam ga uzeo kao cistog stafa. zato sam i pitao za misljenje, jel je i meni bila sumljiva gradja. mada kuju sam video, fino izgleda. e sad... i meni se cini da se malo ubucio, zato sam spomenuo tezinu. koliko obroka na dan je njemu dovoljno?
Mackicsu je sada operisan jedan kuk a za dalje ce videti atrofirala mu je skroz leva nogica i sada cekaju da vide jeli ce leci na svoje mesto jer je imao anomaliju da mu je leva noga malo kraca od desne.
Rec je o odgaivacnici "Elegant of Cole" iz Smedereva,ja o njima zaista nemam lepo misljenje jer pratim temu o ast-ovima na bk a i od vise ljudi sam cula da su imali lose iskustvo sa njima.
Ko ?
Carli ?
Ako mislis na njega , jeste to je tipican pas , ima lepu glavu , i krupne kosti .
To je jedino sto mogu da zakljucim sa one fotografije .
Ako ti nije problem ti postavi jos par slika , sa strane i od napred .
Pa cu ti reci malo opsirnije .
I da napises koliko je star .