Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Ni ja ne razumem, da li sarkasticno pises o predlogu da ga neko ako vec ne moze da ga zadrzi, izvuce iz Ovche da bi preziveo pas, ili o azilima, ili o ljudima koji su ucinili kardinalni greh i kupili psa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne razumem, da li sarkasticno pises o predlogu da ga neko ako vec ne moze da ga zadrzi, izvuce iz Ovche da bi preziveo pas, ili o azilima, ili o ljudima koji su ucinili kardinalni greh i kupili psa?
Može. Ti ga uzmeš i kažeš da ćeš ga zbrinuti, a njih baš mnogo briga na koji način. Ne mogu da verujem, u ovoj zemlji ljudi više vole da kupe psa, nego da ga uzmu na poklon
A da jos jedna stvar kod staforda - ruzni su do zla boga. Kako neko moze da gleda te deformisane njuske meni nije jasno. A pogotovo kad im je vruce i dahcu, tako se iskeze da je to prosto odvratno. Sta se vama svidja kod tih americkih izdegenerisanih rasa meni stvarno nije jasno.
Sto ne uzmete sop-a. Veliki lep pas, a snazan i odlican cuvar.
Evo ovako: sada sam zvala Ovču i rekli su mi da je kuca udomljena, što bi bilo super, ali poznajući Ovču i ne mora da odgovara istini. Zato bih molila da još neko proveri informaciju na 33 222 91, ili ako je neko od ljudi sa foruma usvojio kucu to i napiše.
Joj jа само молим Бога да га неко узме! Ајд нек се нађе и та душа ....