evocati
Primećen član
- Poruka
- 589
BOB na Svetskoj izlozbi u Stokholmu 2008 :
Royal Court Winning Colors
Inace Conanov i Centurionov pradeda.

Inace Conanov i Centurionov pradeda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BOB na Svetskoj izlozbi u Stokholmu 2008 :
![]()
Inace Conanov i Centurionov pradeda.![]()
Sparow zanima me za kog si ti psa dao 2000 evra i iz koje je kombinacije. Takodje medju onim slikama koje si postavio kao predstavnike sadasnjih i buducih multi i int ch mnogi to nisu i nece biti a pogotovo bez laganja tvoj pas koji je na poslednjoj slici.
Tex kako ti se cini za sada sa 3 meseca?
![]()
![]()
![]()
Kao sto sam vec rekao , jako malo ljudi zna o kom je psu rec, samo par mojih prijatelja , ne stidim se da kazem koji je to pas , ali iz nekih privatnih razloga ne zelim jos uvek da ga predstavim siroj javnosti .
Ne znam o kojim slikama je rec , ne mogu da se setim , a mrzi me da prelistavam nazad .
Internet mi nije radio mesec dana , i stvarno nisam u toku .
Ne znam tacno kada i gde, ali kao da sam cuo da se radi o stenetu iz kombinacije
Int.Ch.W.B.Bronx i Coletove kuje! Napominjem da sam to samo nacuo negde, ali predpostavljam da to nije tacno,
jer koliko znam stenci iz te kombinacije, nisu prodavanini ni blizu toj cifri, pa to verovatno nije stene iz te kombinacije,
ali kazem to sam samo nacuo.
Ne moras reci od kojih je pasa, ali mozes postaviti njegovu sliku, da vidimo kako stene napreduje...
Pozzzzz
To je mala od Echa i Nagoje, zar ne? Lepo ujednaceno leglo. A malecka deluje bas cvrsto i ima lepu glavicu (na tatu). Kombinacija njih dvoje bi, koliko vidim na brzinu, bila 3-3 na Calvina i 3-4 na Peppera (tj. 4-5,5 na Long Runa zbog Sundance Kid-a).
Kao sto sam vec rekao , jako malo ljudi zna o kom je psu rec, samo par mojih prijatelja , ne stidim se da kazem koji je to pas , ali iz nekih privatnih razloga ne zelim jos uvek da ga predstavim siroj javnosti .
Ne znam o kojim slikama je rec , ne mogu da se setim , a mrzi me da prelistavam nazad .
Internet mi nije radio mesec dana , i stvarno nisam u toku .
Ne znam tacno kada i gde, ali kao da sam cuo da se radi o stenetu iz kombinacije
Int.Ch.W.B.Bronx i Coletove kuje! Napominjem da sam to samo nacuo negde, ali predpostavljam da to nije tacno,
jer koliko znam stenci iz te kombinacije, nisu prodavanini ni blizu toj cifri, pa to verovatno nije stene iz te kombinacije,
ali kazem to sam samo nacuo.
Ne moras reci od kojih je pasa, ali mozes postaviti njegovu sliku, da vidimo kako stene napreduje...
Pozzzzz
Nije iz te kombinacije .
Iz te kombinacije ima samo jedno stene , i muzjak je .
Ali kad si vec pomenuo , video sam to stene , i po mom ukusu je extra , mislim da ce imati sjajnu izlozbenu karijeru , cim pocne da se izlaze .
Upareni su : W.B.Bronx i Nubira Elegant of Cole .
Mislim da je to extra kombinacija .
Ali ja koliko znam to stene nije na prodaju ???
Nasao sam solidno stene.Otac mu je brat Don King of Rings-a a majka je iz odgajivacnice Long Step.Decko od koga uzimam je iz Zeleznika i zove se Vlada.Da li ga neko poznaje?
To nije bas zeljeni karakter za stafa, on ne sme biti plasljiv.
Da li ona samo uzmice od njih ili bas bezi, skuplja usi, podvija rep, cvili? Ako to radi onda ce se verovatno malo opustiti i ohrabriti kad jos malo sazri, ali ce ostati plasljivija nego sto bi smela da bude.
Ono sto mozes da uradis je sledece: nemoj je kaznjavati za pokazani strah, bice jos veci, ali ni maziti je da se smiri jer joj time saljes losu poruku da je OK sto se plasi. Jednostavno kad pocne da panici ignorisi je i nastavite dalje, vremenom ce se malo smiriti jer ce primetiti da se ne plasi njen gazda i da je miran pa ce i ona slediti primer. I bilo bi dobro da neko vreme izbegavate mesta gde znate da ima besnih pasa.