Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Мени се чини да је са ванземаљцима већ одавно "разговарано".
Temu o vanzemaljcima shvatam veoma ozbiljno, ali ove slike nisu nikakav dokaz... Vise mi lice na ljude tesko obolele od nekog sindroma nego na vanzemaljce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na srpskom
ispostaviće se, o neverovatne koincidencije, da su nam isti jezici

Tacno to o drevnim narodima, njihovom poznavanju nekih stvari itd.
Samo arheolozi ne nadjose njihove ostatke/ vanzemaljaca/ dali su bili kupljeni da cute ili zaista nisu nasli.
Kad smo kod tih nestalih ljudi imamo i mi misterije u Srbiji:
Gde nestaju umrli Kinezi ? Nema groblja, nema transporta pokojnika, krematorijuma, Gde nestaju oni tu ispred nasih ociju ?
Bio bih zahvalan onom ko mi to objasni.![]()

Ne znam al vidim da nas svaki 3 dan pripremaju za nesto, sto oni koji prate takve tematike odavno vec znaju. A to je da su oni ovde hiljadama godina ( crtali su i egipcani NLO po unutrasnjosti piramida, nista novo. Vavilon je i drevna indija tacnije Vede imale u detalj sve informacije o nasem suncanom sistemu, koliko je koja planeta teska , koliki im je obim, od cega se sastoje, pa isto tako sve o udaljenim galaksijama, od cega se sastoji svemir. Pricali su o oku nevidljivim cesticama o atomima, elektronima, o svemu i svacemu sto smo mi poceli da otkrivamo krajem 19 veka. Kako su oni to znali sta mislite?
Svetske vlade i vojske svake zemlje konstantno zataskavaju informacije pilota o letilicama koje su gore sretali, ocevidve koji su takodje sve i svasta vidjali i snimali kamerama do pre deceniju su trpali u ludnice, kako se broj takih uzasno pojacao, takve informacije samo zatrpavaju....Vojska i vlade uvek na sve to daju neki smesan odgovor i informaciju gurnu u fajlove sa vojnim tajnama. Sad je mozda i pravo vreme da objave sve sto stvarno znaju o nasem univerzumu koga smo mi samo malecni deo i kako svet izgleda svatarno.
Oni za njih znaju vec vek i po a kroz filmove i dokumentarce su nas do sada polako pripremali sad su poceli to ofanzivnije, zuri im se nesto. A i kriza je svuda, u svetu su masovni protesti zbog novog zakona o penzijama u toku su najveci masovni protesti ikad- to su priznali pre neki dan na vestima Cela evropa je na nogama !
Pa moraju malo da skrecu paznju sa uzarenih socijalno - politickih nemira!
To im je posao ( Eliti ) da nas ( nize drustvene slojeve ) drze u oborima!![]()
Tacno to o drevnim narodima, njihovom poznavanju nekih stvari itd.
Samo arheolozi ne nadjose njihove ostatke/ vanzemaljaca/ dali su bili kupljeni da cute ili zaista nisu nasli.
Kad smo kod tih nestalih ljudi imamo i mi misterije u Srbiji:
Gde nestaju umrli Kinezi ? Nema groblja, nema transporta pokojnika, krematorijuma, Gde nestaju oni tu ispred nasih ociju ?
Bio bih zahvalan onom ko mi to objasni.![]()