~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
ja ispada da se stalno nesto chudim,ali i arhangel je banovan?!?sta je ovoo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sunchaser:Не, нисам банован, али, већ сам најављивао да ћу се повући (из разлога "нефорумске" природе, односно недостатка времена). Ова дешавања последњих дана су ме само подсетила да је крајње време за то - гомила добрих учесника је или отишла или је банована, "расправе" имају такав ниво (извини, Јомини, ово није упућено теби, ти јеси овде "објективни полицајац", ако је ико) да се стварно упрљано осећам самим присуством на појединим темама. Мислим, ове варијанте простаклука у свим манифестацијама, са кретенастим прозивкама Срба који живе ван пашалука, ниво разговора, тоне фрустрираних будалаштина... Да сам то хтео, учланио бих се на Форум Б92. Мислим, чим се толерише, значи да је овде прихваћено. А пошто ни у рил лајфу не седим у кафанама где ми део гостију и атмосфера нису по вољи, зашто бих то радио на Интернету? Наравно, има овде добрих дискутаната, и жао ми је што све није остало на ниову неоптерећене и квалитетне расправе са неистомишљеницима (ево, рецимо, Арни је океј лик, Пера такође - с тим што се некад прави много наиван- и има још људи се "друге стране" с којима се могло разговарати). Наравно, све је кренуло другим правцем, и нека се партијски активисти лепо забављају и допуњују, ја овде стварно немам шта да тражим. Поздрав свима који поздрав заслужују, препознаће се.
vecavestica:nema nikog u Ambasadi????čudno???
pozdrav za momke koji su bili banovani. ;-)
jedan od onih kojima ovde nije mesto,mislite o tomeDukeofSerbia:Који лик?

Vi gospodine pitajte urednika ovog podforuma koga je eliminisaoKohen:Ovde ima podela, na one kojima je mesto i kojima nije mesto......gde???
Ne kontam????
Delis Srbiju na dve ???:![]()
lider:Dobro veče dame i gospodo.
Zadovoljstvo mi je ponovo Vas pozdraviti.
Zahvaljujem se šerifu koji ukloni čoveka koji je postavio reklamu za nekakav sajt na ovoj teritoriji.
Ovo čisto da pojasnimo novopridošlim kafekuvarima o čemu je reč.
veKsla:Postovanje gospodine Lideru,nego kao da sam prevideo konkurs za kafekufare,
znaci nijedan nezadovoljava,interesantno zaista.