Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Ето...
Ко још?
Ко још?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, znaju Dijenek, imali smo na forumu i topice o Lilith...
wow - jel' vazi to i za strance u ovoj virtualnoj zemlji?Форумашке заједнице углавном сачињава интелектуална елита ове земље...
Ako cemo tako, koliko ljudi uopste zna nesto i o Evi, osim da je bila Adamova zena, od rebra?!

Spolja amazonka,iznutra udavacha.mit ili pojava?
volim devojke koje pokazuju inicijativu,pariraju i bore se
volim da vidim nekog egal sebi samom,nekog ko moze da me prati
danashnje zene vole da se kurche a da li su stvarno u stanju da se i drze onoga shto jasno deklerishu kao svoj stav ili je to samo uvodna rechenica?
Spolja amazonka,iznutra udavacha.
To ti je SrbiJanski model.
hehe e jesi kreleSpolja amazonka,iznutra udavacha.

skoro pa tacno... ja bih pre rekla da je kod dela devojaka ovde amazonska jedino zelja (i borba) za "dobru udaju"... pritom nista lose o udaji i braku ne mislim.Spolja amazonka,iznutra udavacha.
@aleks@ da poneki put preduhitri moju reakciju ili bude brza za nijansu od mene
da uradi ono shto sam ja naumio,da ne cheka,da ne dangubi
ima mnogo takvih devojaka... nisu sve pasivni fikusi. ali ih ja nikad ne bi nazvala amazonke... amazonke su mi pre simbol showing off... agresivnog nastupa...
@aleks@ btw postoji toliko bezlichnih ljudi koji apsolutno nemaju ni svoje ja a ni svoje zelje. banalan primer:moja devojka voli jorgovan i ja ga obozavam zbog nje
to mi se gadi,gade mi se takve lichnosti,beskichmenjaci,fuj:!
pa nije beskicmenjak to... ima ljudi koji zavole neke nove stvari (i biljke) upravo preko osobe koju vole... ja ne vidim u tome nista lose.
zena koja moze da stane pored a ne iza mushkarca
a ako zatreba i ispred njega
instiktivno a ne promisljeno!

mit ili pojava?
volim devojke koje pokazuju inicijativu,pariraju i bore se
volim da vidim nekog egal sebi samom,nekog ko moze da me prati
danashnje zene vole da se kurche a da li su stvarno u stanju da se i drze onoga shto jasno deklerishu kao svoj stav ili je to samo uvodna rechenica?
.....zene kao i vecina mushkaraca u ovoj zemlji su hijene,to jest i mi i one se cerekamo i jaki smo kad smo u choporu i kad imamo podrshku chim ostanemo na chistini sami prave smo mace i izbegavamo kavgu ..............to mozesh da primetish i na forumu koji nije bash reper ,kako dve tri chetiri forumashice se uvate jednog forumasha da chereche dok se janik ne smori i ne iskljuchi komp ..........

....ili u slučajevima teže smorenosti isti baci sa jedanaestog sprata...a potom i monitor![]()