amazonke...

Мислим да већина не зна како је створена Ева, али бар знају да му је жена...:D:D;)
Но, да се вратимо на тему...
Амазонке, постоје ли или не?

mit ili pojava?

volim devojke koje pokazuju inicijativu,pariraju i bore se
volim da vidim nekog egal sebi samom,nekog ko moze da me prati

danashnje zene vole da se kurche a da li su stvarno u stanju da se i drze onoga shto jasno deklerishu kao svoj stav ili je to samo uvodna rechenica?
Spolja amazonka,iznutra udavacha.
To ti je SrbiJanski model.

@aleks@ da poneki put preduhitri moju reakciju ili bude brza za nijansu od mene
da uradi ono shto sam ja naumio,da ne cheka,da ne dangubi
ima mnogo takvih devojaka... nisu sve pasivni fikusi. ali ih ja nikad ne bi nazvala amazonke... amazonke su mi pre simbol showing off... agresivnog nastupa...

@aleks@ btw postoji toliko bezlichnih ljudi koji apsolutno nemaju ni svoje ja a ni svoje zelje. banalan primer:moja devojka voli jorgovan i ja ga obozavam zbog nje
to mi se gadi,gade mi se takve lichnosti,beskichmenjaci,fuj:!
pa nije beskicmenjak to... ima ljudi koji zavole neke nove stvari (i biljke) upravo preko osobe koju vole... ja ne vidim u tome nista lose.

@aleks@ da poneki put preduhitri moju reakciju ili bude brza za nijansu od mene
da uradi ono shto sam ja naumio,da ne cheka,da ne dangubi
ima mnogo takvih devojaka... nisu sve pasivni fikusi. ali ih ja nikad ne bi nazvala amazonke... amazonke su mi pre simbol showing off... agresivnog nastupa...

@aleks@ btw postoji toliko bezlichnih ljudi koji apsolutno nemaju ni svoje ja a ni svoje zelje. banalan primer:moja devojka voli jorgovan i ja ga obozavam zbog nje
to mi se gadi,gade mi se takve lichnosti,beskichmenjaci,fuj:!
pa nije beskicmenjak to... ima ljudi koji zavole neke nove stvari (i biljke) upravo preko osobe koju vole... ja ne vidim u tome nista lose.

mislim da si promashila koncept onaoga o chemu pricam,ovo shto sam naveo su samo delovi celine "amazonke" postoji josh dosta nepomenutog!

ako ja mrzim jorgovan ne mogu samo zbog nekoga da ga zavolim a ako tju to i da uradim onda tju iskljuchivo i samo zbog sebe.
a ti beskichmenjaci koje napomenuh svaki put sa drugom osobom imaju i omiljenu vrstu cvetja koje se kao sluchajno podudara sa misljenjem partnera.
e ti su ljige bez svog stava,"ljudi" sa invaliditetom lichnosti

nit' sam bas razumela ko su te tvoje amazonke
niti tebe kontam kao nekog tarzana
sta su da su, iz navedenog sam zakljucila da ja amazonka nisam, niti bih to volela da budem na nacin na koji si ti to opisao

Ne verujem nešto u te amazonke ženski pojavni oblik.
Čak i kad su stvarno hrabre i jake, ipak su žene kojima treba i pažnja i ljubav i bliskost.
Osim nisu agresivne ludače koje bi da mi dokazuju da su veći muškarci od mene.
Takvima ne treba ništa od gore pomenutog

Ima ovde na forumu jedna genuine Amazonka, samo se još nije javila na temu... ali ič ne brinite, čim je bude spazila (Amazonka temu o Amazonkama), eto i nje... pitanje je sata... ;)

mit ili pojava?

volim devojke koje pokazuju inicijativu,pariraju i bore se
volim da vidim nekog egal sebi samom,nekog ko moze da me prati

danashnje zene vole da se kurche a da li su stvarno u stanju da se i drze onoga shto jasno deklerishu kao svoj stav ili je to samo uvodna rechenica?

.....zene kao i vecina mushkaraca u ovoj zemlji su hijene,to jest i mi i one se cerekamo i jaki smo kad smo u choporu i kad imamo podrshku chim ostanemo na chistini sami prave smo mace i izbegavamo kavgu ..............to mozesh da primetish i na forumu koji nije bash reper ,kako dve tri chetiri forumashice se uvate jednog forumasha da chereche dok se janik ne smori i ne iskljuchi komp ..........

.....zene kao i vecina mushkaraca u ovoj zemlji su hijene,to jest i mi i one se cerekamo i jaki smo kad smo u choporu i kad imamo podrshku chim ostanemo na chistini sami prave smo mace i izbegavamo kavgu ..............to mozesh da primetish i na forumu koji nije bash reper ,kako dve tri chetiri forumashice se uvate jednog forumasha da chereche dok se janik ne smori i ne iskljuchi komp ..........

....ili u slučajevima teže smorenosti isti baci sa jedanaestog sprata...a potom i monitor :lol:

Back