Sofijino pisanje je pokazatelj njene "inteligencije", ili joj je mozak iščilio, bez želje da vređam!
Ispada da su teške BMN u glavi pacijenata i da će, o čuda, ozdraviti uz pomoć tamo nekog psihijatra!
Treba samo to da zažele.... takvo shvatanje nekog ko tvrdi da zna medicinu, i to baš teške neurološke bolesti, zaista i jeste za lečenje kod psihijatra, pa potražite pomoć od kolega, draga Sofija, nije to dramota!
Moj suprug svakako ne umišlja ništa, i po svoj prilici ima PMA, na šta najviše ukazuje više EMNG koje je radio ne kod bilo koga!
Broj lekara koje smo posetili je veliki ali niko nije umeo da odgovori na jedno pitanje koje sam postirala ranije.
Jer medicina NE zna, a lekari su obični ljudi. Lekari ne mogu da pobede Smrt (to niko ne može), oni ponekad mogu samo malo da je odlože, doduše češće mogu da je ubrzaju!
Ja, kao neko ko je potpora jednom takvom bolesniku 24/7, mogu da kažem da, bar kod moga supruga, primećujem jednu takvu snagu koja kao da nije sa ovoga sveta. On, koji je uvek bio snažan, vedar i jak, čak i sada je meni ogromna podrška, i daje mi snagu u svemu.
Fakat je da su ljudi koji su oboleli od BMN obično visoke inteligencije.... možda je i zato ova bolest tako retka.
Ali.... ali, svedok sam da je primio 3 bocke u vreme kovidLudila.... neću dalje...
Trenutno razmišljamo da renoviramo kupatilo (po savetima Nikole koji je mnogo pametnih saveta ovde davao - ja sam iščitala sve na ovoj temi), znači, pravimo plan o sređivanju kupatila za teže pokretne, iako za to još nema veće potrebe, ali bolje je neke stvari uraditi ranije.
SerOlivere, budi uporan, ali i strpljiv, nije lako doći do dijagnoze, ali je ona potrebna. Kod neuroloških boljki za to je potrebno vreme, tu si sasvim u pravu.