Neka admin obriše višak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blood brain barrierOvo je nalaz iz listopada prošle godine, dok još nitko nije spominja Als. Isti dan serološke pretrage su pokazale da je možda borelioza u pitanju, budući je samo taj test bio pozitivan, već na dodatnom testiranju i ta je mogućnost otklonjena. Tko zna koliki su proteini sada? Šta ti je ovo bbb, neke stanične membrane?
i meni. ovaj amonijak je znakovit! naručio sam se jedva sutra u 7 pa su mi rezultati gotovi poslijepodne. javim!! javi što ti kaže doktor/ica: odmahuje rukom tipa ništa strašno, ili... imaj na umu da su gotovo svi dr. samo ljudi sa diplomom medicinskog faksa i da ih ima loših, ne tako dobrih i sjajnih. kao i zidari, keramičari, advokati... moja dr. nikada nije imala als pacijenta (rekla mi je). moramo sami biti svoji doktori, jer sve druge kombinacije tipa kergiveri, dijagnostičari i sl. ti samo pomažu da lakše umreš.
Sad sve ponovite i meni ukratko. Dakle trebam otić u labos i tražit šta točno? Amonijak i šta još? Ja jedino znam da ovaj PB šta san nabavila se uzima kod urea problema? Bi li to značilo da se u slučaju loših nalaza može dobit na recept? Ja sam dvije kutije platila 1400 eura, a nisu dovoljne za dva mjeseca terapije ako se uzima 2 puta po 3 grama uz 1 gram tudce?
bruna, i meni i tovarishu je (sada) zdrava jetra. da je bolesna, otkrio sam slučajno 1997.od tada bolujem do 2019. i nitko ne zna zašto. postoji neki elasticitet jetre u toj priči. ne znaš da li je bila ok. amonijak ostaje dugo. sigurno u nekom kbc u st rade. molim te napravi to zbog sebe, a i zbog nas.Budući mi je jetra ok, mala je šansa da je amonijak uzrok, a onda i amx0035 u tom slučaju ne igra? Nisam više pametna, niti znam šta je sa čim u vezi, osim razmišljat ovako logički kao i ti. U svakom slučaju zalihe ću popit do kraja, može samo jetra dodatno profitirat, ionako pijem riluzol, nek se sanira od njega bar malo. I samo da prijavim, mogu opet taknut jezikom nepce, jedno vrijeme baš i nisam mogla. Jel to posljedica vježbe ili svih ovih čudesa šta pijem, stvarno ne znam.