Pozdrav svima,
Redovno pratim desavanja na forumu i vidim da je jedna od tema i NIV. Moja mama ga koristi vise od godinu dana. U Martu je aparat morao da ide na godisnji servis, koji kosta oko 5000,00, neko je pitao za cenu. Dok je aparat na servisu oni posalju drugi kao zamenu, onda smo i shvatili da aparat koji mi imamo ne radi dobro, sto nam je i serviser potrvdio. Uspeli smo posle nekog vremena da ga zamenimo ali ovaj drugi je jos gori od prvog. Moracemo opet kod dr.

. Da li je neko ima slicnih problema i da li neko zna gde i kako moze da se kupi aparat i po kojoj ceni. Jer se postavlja pitanje cak i ako nam daju novi aparat da li ce i on dobro raditi. A znate svi koliko je to bitno za bolesnike koji moraju da ga koriste.
Mami su sada produzili da ga koristi 8 sati dnevno. Izgubila je jos na tezini, ima grceve u rukama i nogama ali je jos uvek hvala Bogu pokretna i nema problema sa kretanjem.
Sto se ulja od kanabisa tice ono sto sam saznala to je da se odredjeni broj bolesnika javlja na urgentnom centru i VMA sa trovanjem zbog koriscenja ulja. Naime ulja koja su oni koristili sadrzala su morfijum i neke druge otrovne supstance, tako da je jako bitno za one koji ga koriste da koliko god je to moguce provere kakvo je ulje.