Imam podrsku porodice,koristim odredjene suplemente.Meni je ovakvo stanje vec godinu dana.Koristio sam rilutek,ali morao sam prestati(zbog jetre).Mislim da mi je to bila pametnija odluka.U vreme uzimanja riluteka sam vidno oslabio.Stanje mi se popravilo posle fizicke terapije koju je postavio Nikola(Hvala!!).Bolest jeste strasna,ali uz adekvatnu ishranu,zelju sve je moguce.Skolu sam morao napustiti,mada u ovakvom stanju bih mogao pohadjati nastavu bez ikakvih problema,ali ipak telo mi to ne dozvoljava.Kupatilo smo malo preuredili i za sada koristim samo lekove za lucenje pljuvacke.Ono sto sam nekako uspeo zakljuciti na osnovu jednog gitariste i fizicara(bore se preko 20 godina sa ALS-om) i jos par manje poznatih ljudi jeste da ne smete prestati raditi(u nasem slucaju da bolesnici nastave citati knjige,edukovati se),to je mozda i jedan od kljucnih razloga za duzi zivot.Uz pomoc saveta od Nikola i fizioterapeuta sam dodao par svojih vezbica za motoriku prstiju(trebace mi kada ne budem mogao vise govoriti).Pozdrav!