Od evropskih zemalja znam da se moze kupiti u Holandiji, cena im je malo jaca. Treba Vam recept i da nadjete nacin da ga unesete u zemlju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikola šta koristite od lekova ako nije tajna
Zdravo svima. Posle mesec dana zelim da se javim i da vas sve pozdravim. Zovem se Marija i nazalost, jos jedna sam u nizu onih ciji neko, u mom slucaju moj otac, boluju od ALSa.
Lekar sam i odmah sam, po prvim ispitivanjima, znala sta nam predstoji ali nisam se nadala da ce bolest tako brzo da napreduje, i da samo dva meseca od postavljanja dijagnoze na KCS od stane prof Stevic cija sam studentkinja, pluca mog oca toliko kolabiraju da je na kraju preostala kao jedina sansa za zivot traheotomija, sto je i uradjeno 13.jula posle dugih dana intubacije i danonoćne borbe za život.
U trenucima očaja dolazila bih na ovu grupu, detaljno čitala iskustva svakog od vas, tražila nadu, tražila rešenja... Život mojoj porodici i meni se promenio u toku ova dva meseca koliko se borimo sa ovom opakom bolešću. Jako nam je teško da prihvatimo i da se pomirimo sa tim da će nas uskoro napustiti.
On se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi KCS gde je stabilan, na NIV aparatu. Da vam ne pricam koliko je bilo tesko resiti papirologiju i koliko smo se razočarali kako sve ide nekim sporim tokom.
Ali rešeni smo da se borimo i idemo do kraja. On izlazi za par dana, opremili smo sobu u jednu pravu intenzivnu negu i kupili smo bukvalno sve (krevet elektricni, antidekubitni dusek i jastuke, aspirator, koncentrator kiseonika, setalicu sa korpom.....). Od lekova i suplemenata ima par stvari koje cu mu kombinovati, kada vidim prvu reakciju javljam vam. Da li neko koristi Imunofan amp? U bolnici nismo mogli nista da mu dajemo jer su velike kontrole.
I da li neko ima iskustva s kanabisom u okviru ALSa?
Pozdrav za sve vas! Svi ste jako hrabri i svi ste vec pobednici!!!
Sta znaci "u vecim kolicinama"?
Ja koristim D3 5000IU jednu kapssulu dnevno!
Mislim da sad nema potrebe za 15 000IU, mozda na zimu ali i tto je znak piitanja !!!