Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.484
To sam i ja rekao ?nema tu niceg nejasnog i komplikovanog.
"Posebna forma fašizma je tzv. KLEROFAŠIZAM, koji predstvalja kombinaciju fašističke ideologije i religijske tradicije. "
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam i ja rekao ?nema tu niceg nejasnog i komplikovanog.
"Posebna forma fašizma je tzv. KLEROFAŠIZAM, koji predstvalja kombinaciju fašističke ideologije i religijske tradicije. "
Kakve veze ima Musolini ? Neko ne moze da bude fasista ili klerofasista ako se nije zakleo Musoliniju na vernost ?pa za koga je ako si mu ti u karakteristiku stavio da je klero-FASISTA?
Kakve veze ima Musolini ? Neko ne moze da bude fasista ili klerofasista ako se nije zakleo Musoliniju na vernost ?

Ja sam tebi postavio na desetine pitanja, a ti ni na jedno ne znas ni da odogovoris, jer citas bajke , a ne prave istorijske knjigeШта си се погубио Никита...само сам питао шта је за тебе Степинац![]()
![]()

sacekacu da ti postavis neki citat ili izvor da bi video o cemu pises.Pitaj Radmilu Radic istoricarku iz instituta za noviju istoriju Srbije.
musolini je simbol fasizma, prakticno zacetnik, a u to vreme o kojem pricamo musolini je bilo = fasizam ,Kakve veze ima Musolini ? Neko ne moze da bude fasista ili klerofasista ako se nije zakleo Musoliniju na vernost ?
pa sto da ne pristanu ?Ne vezano za temu, ali kako to da su predstavnici SPC pristali na takvu komisiju,
i doneli su zakljucak...Mešovita komisija Srpske pravoslavne crkve (SPC) i Rimokatoličke crkve koja razmatra istorijsku ulogu hrvatskog kardinala Alojzija Stepinca u Drugom svetskom ratu ?! O cemu se raspravlja ???!!!
Ja sam tebi postavio na desetine pitanja, a ti ni na jedno ne znas ni da odogovoris, jer citas bajke , a ne prave istorijske knjige![]()
![]()
Znas kako je super na forumu kada tebe nema![]()

ево остављам тебе и дугодовштине из "непокореног града" , нећемо детету да распршимо бајке пред спавање 
Za njega kao i za pavelića bio je svetac a to se vidi i iz avionaШта си се погубио Никита...само сам питао шта је за тебе Степинац![]()
![]()
Imas njenu izjavu na snimku.sacekacu da ti postavis neki citat ili izvor da bi video o cemu pises.
Ako se vec zna sve o Stepincu, cemu to raspravljanje, mislim da je Dejan Lucic u pravu.pa sto da ne pristanu ?
oni su iz spc-a doneli svoj materijal koji su predocili javnosti kao dokaze aktivnosti stepinca protiv srba i pravoslavaca uopste.
i doneli su zakljucak...
"Mješovita komisija hrvatskih katoličkih i srpskih pravoslavnih stručnjaka za zajedničko razmatranje lika zagrebačkog nadbiskupa kardinala Alojzija Stepinca izvijestila je u četvrtak u zajedničkom priopćenju kako su »u slučaju kardinala Stepinca tumačenja koja su pretežito davali katolički Hrvati i pravoslavni Srbi ostaju i dalje različita«. "
Ostavi te momak, i pecas na forumuчитам само хрватски-војник.хр![]()
![]()
![]()
хахаха па наравно да ти је супер без мене, ко још воли да га овако трпајуево остављам тебе и дугодовштине из "непокореног града" , нећемо детету да распршимо бајке пред спавање
![]()

Za tebe je Stepinac predmet erotskih zelja.Za njega kao i za pavelića bio je svetac a to se vidi i iz aviona
Pogledajte prilog 609978
Каква ти је ово сулуда демагогија, свако ко подржава и шири усташку идеологију је усташа па може бити и пекар или академик без било које заклетве.Da bi neko u Ndh bio ustasa mora da polozi ustasku zakletvu i da se bori u nekoj od ustaskih bojni, i da se sprovodi politiku Ndh da ucestvuje u likvidaciji Srba, Jevreja, Roma....
Stepinac nije polozio ustasku zakletvu, nije obukao ustasku uniformu, i nije ucetvovao u likvidaciji ljudi, nego je spasio neke Srbe i neke Jevreje sto je u suprotnosti sa ustaskim nacelima.
Stepinac je bio saradnik ustasa jer podrzavao Ndh, ali nije bio ustasa.
pa treba da se saslusaju obe zainteresovanje strane i pogledaju njihovi dokazni materijali a sve to je predoceno papi da odluci dalje sta ciniti u vezi stepinca .Ako se vec zna sve o Stepincu, cemu to raspravljanje, mislim da je Dejan Lucic u pravu.
Nije to rasprava već pritisak hrvatske fukare,lažima i izmišljotinama,na Vatikan da istoga proglase svecemAko se vec zna sve o Stepincu, cemu to raspravljanje, mislim da je Dejan Lucic u pravu.
Po tvojoj logici svi sto su ziveli u Ndh i radili pekari, mlekari, ucitelji, lekari su bili ustase zato su placali porez i podrzavali Ndh ?Каква ти је ово сулуда демагогија, свако ко подржава и шири усташку идеологију је усташа па може бити и пекар или академик без било које заклетве.
Степинац је свештеник и није био члан усташке војске него католичке цркве, сем што је био викар целе те кољачке камариле, у потпуности је подржавао усташку идеологију да трећину Срба треба побити, трећину протерати и трећину покатоличити и претопити у Хрвате, он је дао свој допринос код ове треће трећине, мада су његови камаради из римокатоличког клера учествовали и у прве две.
Фратри и усташе кољу.
http://www.jasenovac-info.com/biblioteka/Fratri_i_ustase_kolju.pdf
Интригантно је да су комунисти једног самопроглашеног митрополита ХПЦ Гермонгена убили после рата док су Степинца осудили само на кућни притвор, по ком то праву.
Ako ti kazes tako, ali materijalni dokazi da je Stepinac bio saradnik ustasa je jasna.pa treba da se saslusaju obe zainteresovanje strane i pogledaju njihovi dokazni materijali a sve to je predoceno papi da odluci dalje sta ciniti u vezi stepinca .
e pa hrvatska katolicka crkva i vrh drzave to ocigledno osporava .Ako ti kazes tako, ali materijalni dokazi da je Stepinac bio saradnik ustasa je jasna.
свако ко подржава и шири усташку идеологију је усташа па може бити и пекар или академик без било које заклетве.
jel moguce da ti po ko zna koji put citiras neciji post i pokusas da faslifikujes ono sto je napisano ??Po tvojoj logici svi sto su ziveli u Ndh i radili pekari, mlekari, ucitelji, lekari su bili ustase zato su placali porez i podrzavali Ndh ?
ustase su radile svoj posao tj 2/3 a stepinac je radio svoj posao tj 1/3, a svi zajedno tj u sadejstvu sprovodili su glavnu ustasku ideju o satiranju srba.Stepinac nije podrzavao pokolje i protestvovao je protiv toga, jer je njemu bilo vaznije da se Srbi prekrste i da dobije nove vernike. Goldstain je sam izjavio da mnogi Srbi nisu bili zaklani, bas zato sto su bili prekrsteni.
nije tacno, on je i posle toga nastavio da radi kao svestenika i tek sledece godine ga je vatikan dekanonizovao i to je vec pisano i citirani su tacni datumi.Fra Miroslav Filopovic je izbacen iz katolicke crkve, kada je usao u ustaski pokret.
stepinac je bio u zatvoru i to pod specijalnim tretmanom kakav nije imao niko od osudjenika i to pet godina ,Stepinac je bio u zatvoru !