ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

ЕУропски "народњаци"?
Sjecas li se pjesme Balasevica" " O narodnjaci, braco i zemljaci, zasto da se baci, ostavite nesto i za nas"

" Narodnjaci" su kriminalci,a nacionalizam koriste kao alibi za razlicite vrste lopovluka.Plenkovic je za 3 godine smijenio preko 30 ministara zbog kriminala, " narodnjak" kao i Vucic :mrgreen:

Od SNS-ovaca smo već navikli da crno proglašavaju za belo, pa zašto onda ne i crveno za belo.

Ne vidiš da je to odsjaj? Ne umeš da prebrojiš polja i sam zaključiš koje boje je prvo polje?
Ne vidiš ni krunu sa pet malih štitova iznad šahovnice, koju ima zvaničan hrvatski grb? Nijedna ustaška verzija šahovnice to nije imala.
Konačno, ne vidiš da je ovo tabla na nekoj ambasadi ili konzulatu?

Poslednja izmena:
1000010672.jpg
slepac si ti. očigledno je zadnje polje crveno pa je i prvo.

upravo si ga ti prvi spmenuo.
Океј, дакле Усташе дедови, а они су фини и поштени. Шта ти није јасно?

Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu!!!​

Hrvat iz Zagreba Bruno Horvat (23) priveden je u Beogradu zbog učestovanja u blokaderskom divljanju u prestonici, saznaje Informer.

Prema našim informacija, Horvat je tokom ispitivanja pokušao da slaže policiju da nema veze sa protestima, i da je došao u Beograd "kod druga", ali je operativnim radom utvrđeno da je reč o ozbiljnom prevarantu.

Opozicija
Printscreen

On je na društvenim mrežama prethodno razmenjivao informacije o protestima i hvalio se učešćem u blokadama.

Opozicija
Printscreen

Ovo je još jedan dokaz da bi mnogi najradije da vide Srbiju u plamenu i u vihoru krvavog građanskog rata, a takvom scenariju najviše bi se radovali u "Lepoj njihovoj".

Opozicija
Printscreen

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...na-blokaderskom-protestu-u-beogradu-foto/vest

Zavadi pa vladaj je oduvek bila politika neprijatelja sprskih sa zapada prema nama Srbima.

Oni zele da izazovu gradjanski rat u Srbiji, da se medjusobno ubijamo , slabimo , i da nas posle zajednickim snagama dokrajce i uniste kao narod.

Zato niko ko je posten i castan nece biti hrvatski pion, sedece kuci, sa svojom porodicom, mesto da bude orudje srpskih neprijatelja u rusenju nase drzave.

Hrvat iz Zagreba Bruno Horvat (23) priveden je u Beogradu zbog učestovanja u blokaderskom divljanju u prestonici, saznaje Informer.

Prema našim informacija, Horvat je tokom ispitivanja pokušao da slaže policiju da nema veze sa protestima, i da je došao u Beograd "kod druga", ali je operativnim radom utvrđeno da je reč o ozbiljnom prevarantu.

Opozicija
Printscreen

On je na društvenim mrežama prethodno razmenjivao informacije o protestima i hvalio se učešćem u blokadama.

Opozicija
Printscreen

Ovo je još jedan dokaz da bi mnogi najradije da vide Srbiju u plamenu i u vihoru krvavog građanskog rata, a takvom scenariju najviše bi se radovali u "Lepoj njihovoj".

Opozicija
Printscreen

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...na-blokaderskom-protestu-u-beogradu-foto/vest

Zavadi pa vladaj je oduvek bila politika neprijatelja sprskih sa zapada prema nama Srbima.

Oni zele da izazovu gradjanski rat u Srbiji, da se medjusobno ubijamo , slabimo , i da nas posle zajednickim snagama dokrajce i uniste kao narod.

Zato niko ko je posten i castan nece biti hrvatski pion, sedece kuci, sa svojom porodicom, mesto da bude orudje srpskih neprijatelja u rusenju nase drzave.
Kako je vas Ćacije lako naložiti na gluposti. :fdlan:

Ocigledno nisi video pojedine teme u zadnjih dan - dva. "Vuku baku", "Tukli vezanog" I jedna i druga strana ***** punom parom
Trudim se da što manje dolazim na pdf Politika. Trudim se da ne gledam TV. I ne zanimaju me nekakva strane, ni jedna nazovi opoziciona stranka nije bitna. Jedino šta podržavam, jesu izvorni zahtevi studenata. Da je to urađeno na samom početku, ne bi imali ove puštene kriminalce i ubice u pokušaju iz zatvora. Ne bi imali onu sramotu u centru Beograda. Ne bi imali ni uhapšenu našu decu i nekakave vojnike VS koji pomažu jednoj partiji vadeći pištolj.

:hahaha::hahaha::hahaha::tiganj::lol: :lol: :lol:

Ne bice ono, "Ne pucajte, ja sam retardiran" "Dokazi!" " Pa verovao sam da su ovo samo mirne demonstracije!":lol: :lol: :tiganj: :rotf::lol:
U startu se ušlo u demonstracije sa znanjem da neće biti mirne, jer je protivnik na drugoj strani psihički oboleli diktator.
Uostalom, palio je vatru, evo vatre. Careful what you wish for.

Nije vidljivo na onim slikama, ali vidimo da navodno srbijanska sluzba ima pristup mobitelu i otvara razne stranice kao dokaz, samo zaboravili da pokazu neku aktivnost korisnika mobitela na tim stranicama pa to gubi snagu dokaza.
Ne postoji "srbijanska" služba, jedanko kao što ne postoji hrvatijanska.

Zovu me prijatelji u BG, ali neće me vidjeti Srbija ni u tranzitu, dok se situacija ne smiri. Za sada nema nikakvih naznaka smirivanja, nego se stanje svakim danom sve više zaoštrava.

Back