- Poruka
- 200.733
Kakvih 200, po vi postojite jedva 20 godina, ne zezaj.Popustilo se zadnjih 200 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvih 200, po vi postojite jedva 20 godina, ne zezaj.Popustilo se zadnjih 200 godina.
Ko tumači čini to na sopstvenu odgovornost.možda se misli na ministre u Vladi Srbije i predsednicu Skupštine
Kakvih 200, po vi postojite jedva 20 godina, ne zezaj.
pradedovi su bili fini i pošteni. ustaše su posledica hrvatskog blokaderskog pokreta.nije im se svidjo aco.Океј, дакле Усташе дедови, а они су фини и поштени.
kako možeš nekoga optuživati za tudja nedela?Шта ти није јасно?
Katolici postoje jedva 20 godina? I onda se uvrijedite kad vam se rugaju.Kakvih 200, po vi postojite jedva 20 godina, ne zezaj.
Pa ti si manje pametan nago što se praviš?Katolici postoje jedva 20 godina? I onda se uvrijedite kad vam se rugaju.
Jeste preuzeli hrvatski jezik, ali muči vas gramatika. Mozda je u bugarskom Srbija - srpska, u srpskom standardu ne bi smjelo biti.Za vas nepismene jeste. Za nas ostale nije.
Nadam se da ćete ga u zatvoru zadržati što dulje, pa da mu srpski zatvorenici s leđa izbiju Jugoslaviju iz glaveHrvatu Tom uvek treba da znate svoje mesto , ljudi koji dolaze iz Republike srpske nisu isti kao vi. Zato će dotični u zatvoru dohvatati sapun koji mu je ispao.
Dok je Srbija bila država vi niste ni postojali kao pojam. E moj hrvatijanac.Jeste preuzeli hrvatski jezik, ali muči vas gramatika. Mozda je u bugarskom Srbija - srpska, u srpskom standardu ne bi smjelo biti.
Nije mi ni jasno zašto vas to vrijeđa, ne kažete ni vi italska već italijanska od Italija.
Nesto nije u redu s tobom zadnje vrijeme, baš negativno upadaš u oči svojim nepovezanim pisanjem.Pa ti si manje pametan nago što se praviš?![]()
Па што тако? Могао си се ос(ј)ећат ко Србин у Сплиту.
Ma zabole me šta si pisao, zar stvarno misliš da čitam sve tvoje gluposti? Kad vidim da neki klovn piše o Srbijaniji, Hrvatijaniji i Italijaniji...Nesto nije u redu s tobom zadnje vrijeme, baš negativno upadaš u oči svojim nepovezanim pisanjem.
Pisali smo da kod katolika nema pravila kako držati prste prilikom križanja, a ti da katolici postoje jedva 20 godina.
Ne zezam se, odi liječniku na provjeru. Ipak ove vrućine negativno utječu na zdravlje i povećava se rizik od moždanih udara.
Idi u čošak i stidi se. Ako i to vi hrvatijanci niste zaboravili.Dok ste vi bježali Hrvatima tražeći zaštitu od Bugara , Srbija nije postojala.
Ne samo turista , svaki normalan čovek kao što se većina nas i kloni od kada ovo sve više nema veze sa prvobitnom idejom kojom su protesti i počeli.Odakle decko tamo? Svaki "normalni turista" bi se klonio nereda.
Pa to je problem, zašto uopće upadaš u diskusije kad ne znaš o čemu se piše?Ma zabole me šta si pisao, zar stvarno misliš da čitam sve tvoje gluposti? Kad vidim da neki klovn piše o Srbijaniji, Hrvatijaniji i Italijaniji...
Idi u čošak i stidi se. Ako i to vi hrvatijanci niste zaboravili.
Jedna strana- Teroristicko-mafijasko-fasisticka vlast sa SVIM organima sile u drzavi, i 40 milijardi evra kapitala. Ozbiljni batinasi i ubice, u sustini.Ocigledno nisi video pojedine teme u zadnjih dan - dva. "Vuku baku", "Tukli vezanog" I jedna i druga strana ***** punom parom
Nadam se da Vučić neće izvesti vojsku na ulice
Izvede li pokrenut će migrantski val.Нада умире последња.
Eto vidiš, stvarno nesto nije u redu s tobom.Idi u čošak i stidi se. Ako i to vi hrvatijanci niste zaboravili.
Mislim da hoce.Nadam se da Vučić neće izvesti vojsku na ulice
Izvede li pokrenut će migrantski val.