ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

Kakvih 200, po vi postojite jedva 20 godina, ne zezaj.
1000010588.png

Jeste preuzeli hrvatski jezik, ali muči vas gramatika. Mozda je u bugarskom Srbija - srpska, u srpskom standardu ne bi smjelo biti.
Nije mi ni jasno zašto vas to vrijeđa, ne kažete ni vi italska već italijanska od Italija.
Dok je Srbija bila država vi niste ni postojali kao pojam. E moj hrvatijanac.

Pa ti si manje pametan nago što se praviš? :rotf:
Nesto nije u redu s tobom zadnje vrijeme, baš negativno upadaš u oči svojim nepovezanim pisanjem.
Pisali smo da kod katolika nema pravila kako držati prste prilikom križanja, a ti da katolici postoje jedva 20 godina.
Ne zezam se, odi liječniku na provjeru. Ipak ove vrućine negativno utječu na zdravlje i povećava se rizik od moždanih udara.

Па што тако? Могао си се ос(ј)ећат ко Србин у Сплиту.

Gledam snimke nereda u Srbiji, pa vidim da je Srbin sigurniji u Splitu nego u Srbiji. Vidim da policija tuče i staro i mlado, muškarce i žene, a ovi SNS-ovci ne biraju. Idu palicama, maskirani i policija ih samo gleda. Može da te uhapsi maskirani i gurne u neregistrirani auto. Pravna država, ako je ikada i postojala otišla u PM.

Nesto nije u redu s tobom zadnje vrijeme, baš negativno upadaš u oči svojim nepovezanim pisanjem.
Pisali smo da kod katolika nema pravila kako držati prste prilikom križanja, a ti da katolici postoje jedva 20 godina.
Ne zezam se, odi liječniku na provjeru. Ipak ove vrućine negativno utječu na zdravlje i povećava se rizik od moždanih udara.
Ma zabole me šta si pisao, zar stvarno misliš da čitam sve tvoje gluposti? Kad vidim da neki klovn piše o Srbijaniji, Hrvatijaniji i Italijaniji...

Odakle decko tamo? Svaki "normalni turista" bi se klonio nereda.
Ne samo turista , svaki normalan čovek kao što se većina nas i kloni od kada ovo sve više nema veze sa prvobitnom idejom kojom su protesti i počeli.
Prva ja sam punog srca izašla i na Slaviju i na Autokomandu , tada čak i do jutra ostala sa onom našom decom i sugrađanima i direkt na posao bez odlaska kući, sada gledam samo kako bezbedno da funkcionišem jer ovo ludilo više nema veze ni sa čim.

Ma zabole me šta si pisao, zar stvarno misliš da čitam sve tvoje gluposti? Kad vidim da neki klovn piše o Srbijaniji, Hrvatijaniji i Italijaniji...
Pa to je problem, zašto uopće upadaš u diskusije kad ne znaš o čemu se piše?
Ako ti je do trolanja i spamanja, otvori svoju temu gdje ćeš to raditi.

Ocigledno nisi video pojedine teme u zadnjih dan - dva. "Vuku baku", "Tukli vezanog" I jedna i druga strana ***** punom parom
Jedna strana- Teroristicko-mafijasko-fasisticka vlast sa SVIM organima sile u drzavi, i 40 milijardi evra kapitala. Ozbiljni batinasi i ubice, u sustini.

Druga strana- Narod, i neka baba koja se dere.

Cool story bro.

Back