- Poruka
- 85.204
Jao totalni šokovi šiz komejer ovo ludilo više nema veze ni sa čim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao totalni šokovi šiz komejer ovo ludilo više nema veze ni sa čim.
Priznajem da nije, eto upustio sam se u bilo kakvu raspravu sa jednim hrvatijancem.Eto vidiš, stvarno nesto nije u redu s tobom.
Mislim da hoce.
Sada samo verovatno prave spiskove i smisljaju taktike.
Zovu me prijatelji u BG, ali neće me vidjeti Srbija ni u tranzitu, dok se situacija ne smiri. Za sada nema nikakvih naznaka smirivanja, nego se stanje svakim danom sve više zaoštrava.
Vučko ko Čaušesku.Mislim da hoce.
Sada samo verovatno prave spiskove i smisljaju taktike.
Nije, gori je.Vučko ko Čašesku.
A da nisi znao o čemu se piše. Ajd u kut i razmisli o svojem ponašanjuPriznajem da nije, eto upustio sam se u bilo kakvu raspravu sa jednim hrvatijancem.
Koju vojsku?Nadam se da Vučić neće izvesti vojsku na ulice
Pametno.Zovu me prijatelji u BG, ali neće me vidjeti Srbija ni u tranzitu, dok se situacija ne smiri. Za sada nema nikakvih naznaka smirivanja, nego se stanje svakim danom sve više zaoštrava.
Ima da se razbježe svi strani radnici( koji su na privremenom radu u Srbiji ) a moglo bi i dosta građana Srbije put Hrvatske i BiH.На знам који мислиш, емигрантски или имигрантски? Можда оба?
Pa nacionalnu...Srpsku.Koju vojsku?![]()
Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu!!!
Jao totalni šokovi šiz kome![]()
Predsednik nema prava da bira poslanike u Skupstini, niti clanove Vlade.Један Хрват мора у Скупштину по кључу, будало. А који је Хрват у влади, не знам, можда Бериша или Балинт? Можда Зукорлић? Уосталом, Председник има право да бира, од свих грађана у Србији без обзира на националност, своје сараднике.
1) Nepalci glumili publiku na Vucicevom skupu !!!
2) Hrvat Šešelj na TV Informer preti da ce da ubija Srbe i nogama šutira Srpkinje !!!
3) Hrvat @Jugoslav Čvarak podrzava AVtihrista...
....
Predsednik nema prava da bira poslanike u Skupstini, niti clanove Vlade.
Jeste demokratija glupa iz ugla diktatora, slazem se.Глупо до бола.
Predsednik nema prava da bira poslanike u Skupstini, niti clanove Vlade.
Mislim, po demokratskom ustavu demokratske drzave, naravno. Po realnom fasistickom materijalnom ustavu Srbije, da, predsednik bira i cistacice u osnovnoj skoli, a kamoli pa poslanike i ministre.
Ima da se razbježe svi strani radnici( koji su na privremenom radu u Srbiji ) a moglo bi i dosta građana Srbije put Hrvatske i BiH.
Jeste demokratija glupa iz ugla diktatora, slazem se.
Zato to Maduro, Putin i Vucic ne vole.
Da, cistacice i tetkice su pismenije od SNS direktora skola. Jedno 3-8 puta, minimum.Ima u ovome istine, čistačice i tetkice pismenije i obrazovanije od učiteljica i nastavnog kadra.
Rekoh ja već milion puta, školstvo degradirano po planu, na tome se radi već 25 godina od kapitulacije.
Logicno je da domicilno stanovnistvo iz udbaskih diktatura bezi u normalnije i slobodnije drzave.Ima da se razbježe svi strani radnici( koji su na privremenom radu u Srbiji ) a moglo bi i dosta građana Srbije put Hrvatske i BiH.