Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.594
Mene su zaebali za tastaturu , a proslu mi ukrali , a sta su SNS zaebali pa ovako kucaju sa greskama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis ljudi se muce i stigle ih godine jer ne mogu normalno uciti od ovih huligana. Da nije ovih blokadera mladjih i starijih, vec bi zavrsili studiranje.
Ako moze milanovic biti hrvat moze i ana srpkinjaMože, čim mi ti navedeš jednu EU državu gde najveće građevinske i telekomunikacione projekte vodi firma na čijem je čelu profesionalni fudbalski navijač.
I onda ste ti i tvoja većina odlučili da za premijera postavite mutavu hrvatsku pripadnicu seksualnih manjina?
Моћне поруке путем мегафона НОВОСТИ.PANČEVO USTAJE PROTIV BLOKADA! Građani šalju moćne poruke
Izvor
www.alo.rs
Pogledajte prilog 1772854
Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
МУП и БИА су објавили да је укупно било око 30 000 грађана у контра-протестима у 50 градова. То значи да је у просеку у сваком граду било њих око 600. Ипак је то мршаво у односу на грађанске и студентске протесте, на којима је, такође по процени МУП-а ,било у 5 градова нешто више од 36 000 људи (у просеку нешто више од 7 000 у сваком граду). .Izvor
www.alo.rs
Pogledajte prilog 1772854
Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
Kad kažeš građani misliš na iste one što kao stoku dovoze na sns skupove?Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
Ne znam više šta reći o ovom zlu od čoveka i od medija, ako se medijem uopšte nazvati.
jedna reč- lustracijaNe znam više šta reći o ovom zlu od čoveka i od medija, ako se medijem uopšte nazvati.
Đilas i Dinko ubacili dedu! Deda strani plaćenikUbio me u pojam ovaj čiča sa parčetom kartona gde piše: Doživotni preCednik Vučić! Da mi takve glave delaju o glavi...![]()
doživotni ne mora da znači do kraja tvog životaUbio me u pojam ovaj čiča sa parčetom kartona gde piše: Doživotni preCednik Vučić! Da mi takve glave delaju o glavi...![]()
deda vidi stvari objektivno.Đilas i Dinko ubacili dedu! Deda strani plaćenik
jedna reč- lustracija
i to dzaba...........a blokaderi dobiju po 100 dolara dnevnice za svako putovanje po Srbiji.....nije fer od Vucica.Купе их ко стоку по селима и возе за Панчево. Углавном пензоси, једва гамижу. Са обе ноге у гробу, али им је доста "блокада".
Е сад, коме веровати , пензосима, браћи Ромима и уцењенима који за црвену или две возају по земљи Србијици или студентима&омладини на којима свет остаје, питање је сад?![]()
Је ли све у реду са тобом? Знам да није, ал као ред је да питам. Узми дозу. За пљеску ћеш се морати ознојити. Нема више џабалеску.i to dzaba...........a blokaderi dobiju po 100 dolara dnevnice za svako putovanje po Srbiji.....nije fer od Vucica.
sta je......jos nisi dobio odgovor iz vasingtona kako da mi odgovoris, pa da "ubijes" vreme dok ne stigne, ti ubacujes tekstove iz kulinartsva, zdravlja, psihologije..........Је ли све у реду са тобом? Знам да није, ал као ред је да питам. Узми дозу. За пљеску ћеш се морати ознојити. Нема више џабалеску.
Pogledajte prilog 1773157
Лојалисте треба платити, организовати им превоз, почистити смеће којим опогане простор.Svakako je ovim potezom sprečio da se druga strana svako veče okuplja. Znači sad će biti jedno veče studenti i ekipa a sledeće lojalisti.
sta je......jos nisi dobio odgovor iz vasingtona kako da mi odgovoris, pa da "ubijes" vreme dok ne stigne, ti ubacujes tekstove iz kulinartsva, zdravlja, psihologije..........
Al ne brini, moji izvori kazu da se "tvoj" komentar upravo prevodi u jednoj progarmerskoj firmi u BGD..............za par minuta, moci ces adekvatno odgovoriti na moj prethodni komentar.
predajem se.Pogledajte prilog 1773160Pogledajte prilog 1773161Pogledajte prilog 1773162
Вашингтон? Још те боли Флорида; "висок притисак".![]()
Problem je što su i sada skupili jedva par stotinu ljudi. Teško da će ih biti narednih dana osim ako pojedini ne dobiju naređenje da prisile opet bar neke.Svakako je ovim potezom sprečio da se druga strana svako veče okuplja. Znači sad će biti jedno veče studenti i ekipa a sledeće lojalisti.