"ALO" javlja: Blokaderski šamar opoziciji! Umesto privremene vlasti – traže punu kontrolu i vlast bez izbora do 2029!!!

Ovi ne da nisu sami, nego imaju ceo kućni savet u glavi

AV možemo voleti ili mrzeti
ali predsednik se može menjato samo na demokratskim izborima.

Čisto, primer:
Reši generalštab vojske da preuzme vlast
Za "dobrobit gradjana" ,naravno.
Ko bi ih sprečio

I da ne zaborave:
Ko se mača lati, od mača i strada

Ne, ne reaguje. Zato što je stvor član sns. Nije to jedini slučaj. Mogu da linkujem klip u kome preti silovanjem i klanjem deteta ali stvarno ne mogu to opet da slušam.

Strasno bi bilo da niko nije reagovao. Ti ne moras da slusas, ali daj snimak.
...ali takvog neceg nema, zar ne? Znaci, lazes kao po obicaju.

Ovo je sve hipoteticki. Blokaderi sada imaju podrsku manje od 0,5 % populacije Srbije i sve vise opada. Kompletna opozicija sa sve blokaderima ne mogu da uzmu 5% .
SNS podrska je porasla prema najnovijim istrazivanjima na cak 80% glasaca. Glavni uzrok tome je netrpeljivost prema opoziciji i blokaderima .
Ahaaa :kafa:

1000006487.png

Kopi pejstuješ te stranice na Net-u, - uvek. Onda je to argument . Ovako je lupetanje
Nazalost, nije. Sada morate da razmislite sta da radite i na koji nacin da steknete poverenje gradjana Srbije koji vas bas mrze ovoga trenutka zbog maltretiranja koji su doziveli od vas. Licno mislim da samo bas nadaren covek moze da natera i one koji su mrzeli Vucica da stanu na njegovu stranu. Bravo. Svaka cast.

Nazalost, nije.
Dokaži !
dalje ne čitam.
Sada morate da razmislite sta da radite i na koji nacin da steknete poverenje gradjana Srbije koji vas bas mrze ovoga trenutka zbog maltretiranja koji su doziveli od vas. Licno mislim da samo bas nadaren covek moze da natera i one koji su mrzeli Vucica da stanu na njegovu stranu. Bravo. Svaka cast.

Dokaži !
dalje ne čitam.
Nema sta da dokazujem. Da li cete prihvatiti cinjenice ili ne je vas licni izbor.
Na blokadu Brankovog mosta je doslo 13 ljudi.
Na blokadu TENT-a doslo 60 ljudi. Jos su se izgubili pa ih je policija spasavala iz okolnih suma.
Nema tu sta dalje da se prica.
Licno mislim da su istrazivanja pogresna i da je podrska blokaderima ispod 0,2% a ne oko 0,5 %.
Drugo, studenti koji nisu i koji nisu od pocetka ucestvovali u blokadama cine 90% , svega 10% studenata je ucestvovalo.

Nema sta da dokazujem. Da li cete prihvatiti cinjenice ili ne je vas licni izbor.
Na blokadu Brankovog mosta je doslo 13 ljudi.
Na blokadu TENT-a doslo 60 ljudi. Jos su se izgubili pa ih je policija spasavala iz okolnih suma.
Nema tu sta dalje da se prica.
Licno mislim da su istrazivanja pogresna i da je podrska blokaderima ispod 0,2% a ne oko 0,5 %.
Drugo, studenti koji nisu i koji nisu od pocetka ucestvovali u blokadama cine 90% , svega 10% studenata je ucestvovalo.
Jedino još nisi otkrio broj dilera :lol:

1000006486.jpg

Back