Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostrvo Simi u blizini rodosa. Manje je ostrvo, oko 2300 stanovnika. Arhitektura s 19 veka vecinom, luka, sarene kuce, jedna crkva na brdu, plazice....
https://thesymiestateagent.com/property-item/windmill-house/
1686861448979.png

Ove godine ponovo idem na Krk
nešto mi se ne vozi do Grčke
ranije sam imala više energije i snage, ono kao jedva čekam avanturu
a sad ono daj samo da dođem na more najbliže Bgdu, a to je mislim Krk.
U svakom slučaju na istom mestu gde i 2 puta pre

Ove godine ponovo idem na Krk
nešto mi se ne vozi do Grčke
ranije sam imala više energije i snage, ono kao jedva čekam avanturu
a sad ono daj samo da dođem na more najbliže Bgdu, a to je mislim Krk.
U svakom slučaju na istom mestu gde i 2 puta pre
ne svidja mi se nesto jadransko primorje. Ima lepih mesta ali...vecinom sljunak...

ne svidja mi se nesto jadransko primorje. Ima lepih mesta ali...vecinom sljunak...
nego poslednja dva puta kada smo bili u grčkoj bilo puno meduza pa nam se uterao neki strah od njih
sad mi prijatelji idu na Sitoniju, ali eto kažem ne vozi mi se
A da, šljunak, no ja volim bistru vodu, hlad borova, stene
Možda ću jednog dana imati više energije, tačno od toga zavisi gde mi se ide

nego poslednja dva puta kada smo bili u grčkoj bilo puno meduza pa nam se uterao neki strah od njih
sad mi prijatelji idu na Sitoniju, ali eto kažem ne vozi mi se
A da, šljunak, no ja volim bistru vodu, hlad borova, stene
Možda ću jednog dana imati više energije, tačno od toga zavisi gde mi se ide
Kapiram da si taj tip. Planinar, daj da je suma, vrv obozavas jezera da se kupas u njima. Mozda i kamper fazon.

Pa lepo je i to. Mada sam ja nekako odrastao s idejom mora da je more pescano, otisao sam na brod da radim samo zbog Kariba. Nisam spavao ali sam hvatao lude da izletim po karipskim plazama. Bukvalno zbog dozivljaja. Plavetnilo, pustara ispred i iza palmice. Lep je cempres i borovina, naravno. Prosle god sam bio u Prznu pa kupanje na kraljicinoj. Lepo je, sklonis se u sumu tamo...

Kapiram da si taj tip. Planinar, daj da je suma, vrv obozavas jezera da se kupas u njima. Mozda i kamper fazon.
Eh, to mi je velika želja da sa nekim sa kim se volim idem tako da kampujem po planinama. eeeeeeeee
Onako sami da se šćućurimo u mrklom mraku, u nekom šatoru.
Da, osećam to..

Neredni vikend idem na akciju penjanja na Rtanj noću ! Jedva čekam ! Krećemo uveče iz bgda i penjanje počinje u ponoć. Dočekaćemo jutro na Šiljku, na vrhu. Poneću dobar foto aparat da pokušam lepo da snimim,, samo da ne bude kiše i oblaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back