- Poruka
- 72.430
Mislim, nemam ja problem da jedem sipe, muslje, hobotnice i ribe, salatice, kozji sircici. Nou nou nou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je ovoVikend jos malo. A' cu se uroljati.
Nasao sam kucu tamo za 180 k. A zemlju prodaju i za po 40k. Lepa penzija - voc d kech
Pogledajte prilog 1360939
Ostrvo Simi u blizini rodosa. Manje je ostrvo, oko 2300 stanovnika. Arhitektura s 19 veka vecinom, luka, sarene kuce, jedna crkva na brdu, plazice....Gde je ovo
Jesu li ti ovo prebacili od nekud ili si sam ovde postavio?

MozeOstrvo Simi u blizini rodosa. Manje je ostrvo, oko 2300 stanovnika. Arhitektura s 19 veka vecinom, luka, sarene kuce, jedna crkva na brdu, plazice....
https://thesymiestateagent.com/property-item/windmill-house/
Pogledajte prilog 1360970
Bio sam tamo, kad sam sa ženom letovao na rodosu, išli smo trajetkom u obilazak...Ostrvo Simi u blizini rodosa. Manje je ostrvo, oko 2300 stanovnika. Arhitektura s 19 veka vecinom, luka, sarene kuce, jedna crkva na brdu, plazice....
https://thesymiestateagent.com/property-item/windmill-house/
Pogledajte prilog 1360970
I? Bas me zanima, zapravo gledam neke septembarske varijante.Bio sam tamo, kad sam sa ženom letovao na rodosu, išli smo trajetkom u obilazak...
i? Kako se osecas povodom toga?@MrNapokon
Znas sta sam veceras radila
Pokupila neke parice od privatnog
I odvela dragog sa svom nasom decom na meksicku klopu i picence
I platila
Hehehhee
Rodos, Krit, pa obilazis okolo, to je baza. mnogo lepo.I? Bas me zanima, zapravo gledam neke septembarske varijante.
Znaci vredi. A odlazak tamo avion - pa brod?Rodos, Krit, pa obilazis okolo, to je baza. mnogo lepo.
ne svidja mi se nesto jadransko primorje. Ima lepih mesta ali...vecinom sljunak...Ove godine ponovo idem na Krk
nešto mi se ne vozi do Grčke
ranije sam imala više energije i snage, ono kao jedva čekam avanturu
a sad ono daj samo da dođem na more najbliže Bgdu, a to je mislim Krk.
U svakom slučaju na istom mestu gde i 2 puta pre
nego poslednja dva puta kada smo bili u grčkoj bilo puno meduza pa nam se uterao neki strah od njihne svidja mi se nesto jadransko primorje. Ima lepih mesta ali...vecinom sljunak...
Avion, sletis na rodos, pa onda odes do grckih agencija, ima jeftino obilasci.Znaci vredi. A odlazak tamo avion - pa brod?
Kapiram da si taj tip. Planinar, daj da je suma, vrv obozavas jezera da se kupas u njima. Mozda i kamper fazon.nego poslednja dva puta kada smo bili u grčkoj bilo puno meduza pa nam se uterao neki strah od njih
sad mi prijatelji idu na Sitoniju, ali eto kažem ne vozi mi se
A da, šljunak, no ja volim bistru vodu, hlad borova, stene
Možda ću jednog dana imati više energije, tačno od toga zavisi gde mi se ide
Ma razmisljam da uzmem smestaj tamo.Avion, sletis na rodos, pa onda odes do grckih agencija, ima jeftino obilasci.
Eh, to mi je velika želja da sa nekim sa kim se volim idem tako da kampujem po planinama. eeeeeeeeeKapiram da si taj tip. Planinar, daj da je suma, vrv obozavas jezera da se kupas u njima. Mozda i kamper fazon.
Sitoi? Kako se osecas povodom toga?
Paaaaa nene svidja mi se nesto jadransko primorje. Ima lepih mesta ali...vecinom sljunak...