- Poruka
- 72.434
Bratee? kakav test. Taj test ti je poput testa licnosti pored zodijaka. dja koji k, zezas se ok. cool. sto da ne.Ovde sad, kad sam uradio Jugoslavov test Č
A i uopšte sve je logično oko toga Č![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bratee? kakav test. Taj test ti je poput testa licnosti pored zodijaka. dja koji k, zezas se ok. cool. sto da ne.Ovde sad, kad sam uradio Jugoslavov test Č
A i uopšte sve je logično oko toga Č![]()
what ever dudAl si omatorio![]()
Boringwhat ever dud
jesi ti od onih sto stanu ispred izloga i 15 minuta komentarisu kako mrze cipele ?Boring
Pogledaj kako se ponašam i šta pišem i na šta se ložim. Ne treba ti test uopšte ČBratee? kakav test. Taj test ti je poput testa licnosti pored zodijaka. dja koji k, zezas se ok. cool. sto da ne.

noupjesi ti od onih sto stanu ispred izloga i 15 minuta komentarisu kako mrze cipele ?
Ma otkud ja znam, ovde se svi foliraju, ne analiziram previse ljude niti uzimam za ozbiljno. Ok, s vremena na vreme. Mestimicno.Pogledaj kako se ponašam i šta pišem i na šta se ložim. Ne treba ti test uopšte Č![]()
Nikad se ne foliram ČMa otkud ja znam, ovde se svi foliraju, ne analiziram previse ljude niti uzimam za ozbiljno. Ok, s vremena na vreme. Mestimicno.

To me i plasiNikad se ne foliram Č![]()
Nema potrebe da se plašiš, ja sam sajko, ali onaj koji se loži na ljubav, potpuno bezopasan ČTo me i plasi

Da, a stalak je ofarban u crno, da ne odvlači pažnju. Kad gledaš iz daljine, čini se da lajk stoji u vazduhuCool. Ima i postolje, moze da bude detalj pored neke police.
Da da, vidim. Jel ovo cnc ili?Da, a stalak je ofarban u crno, da ne odvlači pažnju. Kad gledaš iz daljine, čini se da lajk stoji u vazduhu
Ne znam da li se salis, ali to jeste dobra reklama.Da, metal.Uvek im kažem, da na moj rad dajem doživotnu garanciju.
Moze u kuci da se variOk, svaki materijal ima nesto svoje.
Metal je dobar jer moze da se kombinuje sa skoro svime. Ide uz drvo, staklo, plastiku, cvrst je, postojan, moze da bude rustican, elegantan, industrijski izgled, matirqn, sjajan...
Nemam mesta ovde, a privlaci me varenje, da naucim amaterski, za neke detelje kucne i sl.