pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 35.110
indigo:salu na stranu,
juce videh opet nesto strasno... dolazi mi na posao jedan covek vec neko vreme, apsolutno alkoholicar - izuzetno inteligentan, obrazovan covek, koji ima "lepe" ljubicaste zilice na licu, od oko 60 godina, uvek se oseca na "zestinu", koji cim moze da progovori pita da li moze kod kuce da "ispere usta" rakijom. uspesan, situiran, "najpametniji", agresivan i jezicav, ponasa se kako se ponasa, nema granice, ali smo navikli....
juce dovodi zenu - vidim je prvi put u zivotu, u braku su 20-tak godina; ima 45 godina, izgleda kao od 65, blago receno, sedi i gleda me pazljivo, OVOLIKIH ociju.... sitna, blaga, ljupka. muza moram da izbacim napolje, jer se ponasa drsko i neotesano, i jer ON odgovara na pitanja koja njoj upucujem....vidim da drugacije necu s njom uspostaviti kontakt, plasi ga se .
zena-zrtva potom vrlo lepo odgovara na moja pitanja, i na moje zaprepascenje, shvatam da uzima fenobarbiton (udarac u glavu, mili muz je bio besan), sedative, antidepresive, kompenzatornu terapiju za stitastu zlezdu.....
jos malo je ispitujem, vidim pred sobom inteligentnu, blagu osobu, finog coveka, koja se posle prve "rezerve" prema meni nesto kasnije i stidljivo smeje, ljupko, divno, iskreno kao dete.... stalno bojazljivo pogledava prema vratima...
dece nemaju.
doci ce i danas, pa sad pijem kafu i opet iscitavam sta je fokalna epilepsija....uf .
stari se lagano,
dobro da si ziva.
STRASNO....
Muka mi je od takvih ...ljudi ( ? )