Alkohol i voznja...

Treba mi hitno vase misljenje.Malo pre stojao sam 10m od mog auta on je bio parkiran i ugasen,vrsio sam malu nuzdu uz jedno drvo.Patrola je prolazila i stala i pozvala me da dodjem do njih,kad su me pitali sta radim ja sam im reko da pi***."Jel znas da je to tu zabranjen"Znam norao sam muka naterala."Jesi pio nesto".Da spricer."Mora mo da izvrsimo testiranje na alkohol".Dobro nema problema.Duvao sam u balon i pokazalo 0,78promila."Mladicu vasu vozacku,licnu kartu i saobracajnu".Saobracajnu mu nisam dao,jer od auta kljucevi su mi bili kod oca koji je sedeo u kuci,kod prijatelja.U zapisniku pise da sam vozio,i bio zaustavljen i utvrdjeno da sam imao 0,78promila.
Sta da radim,jel imate neku ideju?

i ti si neki bivsi kamiondzija??? ti kao "neces vise da vozis zbog budala u tom poslu"
ti bre ne znas ni gde je koja pedala sinovac, kamoli nesto drugo!
auuu al si bre ogranicen ko terasa! napunili te panduri ko najgoreg idiotaa ti jos zbunjen?? :hahaha: kao "sta da radim.. jao!" :rotf:

ti ako imas 19 godina ubi me!
lele kakvi sve pacenici dolaze na forum.... covece!
znaci ne verujem... :dash:

Ne mogu ti nista. Ne mogu da dokazu da si ti vozio automobil. Nisu te zaustavili. U zapisniku moze da pise sta hoce, ako nisi potpisao, na sudu se ne slazes sa zapisnikom i pre svega kazes lepo: nisu me zaustavili, vozilom upravljao otac, ja sam samo vrsio nuzdu :) . Dakle prvo i osnovno: nisu te zaustavili i nemaju pojma ko je upravljao vozilom!
Baš tako! Pi šanje uz put nije zabranjeno nikakvim zakonom. Nisi zaustavljen u saobraćaju, nisi obavezan da duvaš. Pojma nemaš o čemu se radi, čekao si oca koji je otišao sa ključevima i dozvolom i zadržao se...

i ti si neki bivsi kamiondzija??? ti kao "neces vise da vozis zbog budala u tom poslu"
ti bre ne znas ni gde je koja pedala sinovac, kamoli nesto drugo!
auuu al si bre ogranicen ko terasa! napunili te panduri ko najgoreg idiotaa ti jos zbunjen?? :hahaha: kao "sta da radim.. jao!" :rotf:

ti ako imas 19 godina ubi me!
lele kakvi sve pacenici dolaze na forum.... covece!
znaci ne verujem... :dash:

Da vise od 19g imam to je vozacka dozvola,jer imam sve kategorije.Od vozackog iskustva sa kamionima nemam doduse puno ima samo oko 70000h sto prosecan kamiondzija predje za 10meseci.Da sam ispao budala jesam,kao da sam juce poceo da vozim,nemam razloga da lazem jer me niko nezna,a na svim parkinzima od soluna do djirone recnik svih vozaca koje sam sreo je 100reci.Ti treba jos da ides u kraljeve dvorove,posto vidim da si neizivljen.
Kad odem kod sudije on ima da me gleda ko idiota i da misli da mi je Minhauzen rodjak.Pandur kad dodje na suocenje ima da laze i ja sam kriv,zato sam pitao!

Poslednja izmena:
Pa policija od 1945 Tito,Milosevic i sad Milosevicev nasledni Tadic.Pogledaj ko su ministri policije bili.Jer vidis da deca nose pistolje,nike,trenerke i vode pit bulove.Kad odes kod sudije on u 100%slucajeva pocne advokatisanje za policajca.Moras da mu das dobra ubedjenja i dokaze i nedozvolis da te on pocne ispitivate nego pricas svoju pricu i ponavljas je svaki put.Sudiji za prekrsaje kad odneses belu tablu moras da imas najmanje dva svedoka i dobre dokaze da je to belo inace ako pandur dodje i kaze crna gotovo kazna ti negine.

Back