Наравно да се ниси тога сетио, јер мислиш да новцем плаћаш и мајчин рад око детета и да те тај новац ослобађа других родитељских дужности.![]()
I sada si pokazala svoju realnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да се ниси тога сетио, јер мислиш да новцем плаћаш и мајчин рад око детета и да те тај новац ослобађа других родитељских дужности.![]()
Ma neeeee......ja bih se bas igrala . Naravno , ne bi se bas oslonila na budalu ali cim prodje nekoliko meseci a on ne placa ,opet tuzba ( imas pri opstinama i besplatnog savetodavca),
pa kad bude zavrsio u zatvoru na neko vreme lepse ce se smejati.
Onda izadje , pa opet nista ne placa pa proba da izadje iz zemlje pa ga opet uhvate , pa corka opet .....i takoooooo
Kad vec hoce da se igra , UCESTVUJ !
Radio on ili ne radio , mora da doprinosi i nije za dzabe dobio i toliku sumu . To dal' ce on jesti sud ne interesuje , deca moraju .
I nemas prava da odustanes !
Samo se naoruzaj zivcima pa polako ....![]()

A да узме конац и иглу у руке?
...Или је то обавеза само мајке, па се алиментацијом плаћа и мајчин рад....![]()
Apsolutno ne želim da se sa tobom raspravljam o tome šta ja radim za moju decu, čega se setim ili ne setim. Mogu samo da ti kažem da nisi u pravu.
Ниси ти лично у питању. У питању је принцип: пошто ја дајем паре - сматрам да тим новцем плаћам све ''родитељске услуге'' које други родитељ чини за наше дете.
Ако је нека мајка аљкава или немарна, па не води рачуна о томе да ли деца иду поцепана или прљава - какве то везе има са парама које први родитељ даје и зашто се мисли да је довољно дати паре и тако скинути са себе све друге родитељске обавезе?
Ја о ТОМЕ говорим.
Па зар у цену алиментације није урачуната потрошена струја, вода(коју би потрошила машина за веш) рецимо??? Сама си то рекла у неком претходном посту...?
Како онда да дете буде прљаво?
Јесте, али, ко што рекох, ако је мајка, на пример, немарна или неуредна, то не можеш решити парама - него тако што ћеш се сам побринути.
Плаћање алиментације не амнестира родитеље од других родитељских послова...само то хтедох да кажем.![]()
Ок. А онда, јел се умањује висина алиментације, ако је један родитељ неодговоран, па овај други мора да потроши струје и воде да опере дете?!![]()
Наравно, одбија се и цена 30 цм конца и амортизација игле, као и цена уложеног рада...![]()
A ja govorim o ovome:Ниси ти лично у питању. У питању је принцип: пошто ја дајем паре - сматрам да тим новцем плаћам све ''родитељске услуге'' које други родитељ чини за наше дете.
Ако је нека мајка аљкава или немарна, па не води рачуна о томе да ли деца иду поцепана или прљава - какве то везе има са парама које први родитељ даје и зашто се мисли да је довољно дати паре и тако скинути са себе све друге родитељске обавезе?
Ја о ТОМЕ говорим.
Јел из тебе говори злоба, или заиста тако мислиш?![]()
Нема себичније ствари од развода!
...да ми родитељ буде у затвору, за неколико хиљада...?
Не, хвала!
Нема себичније ствари од развода!
Зар се такав уопште може звати родитељем?
Криминалац који краде од своје деце - треба у затвор, а не родитељ! РОДИТЕЉИ не иду у затвор!
А останак у лошем браку је човекољубље? Према коме? Према деци која живе окружена мржњом, свађама, насиљем, емотивном хладноћом....?
РОДИТЕЉИ живе заједно, и истовремено и заједничким снагама подижу децу. А не да их изроде да би их после делили заједно са имовином...!

Јел из тебе говори злоба, или заиста тако мислиш?![]()
Ogorcenje govori iz nje.Ogorcenje govori iz nje.
Ali jednim delom je u pravu .
I ona druga strana tera inat pa izgleda da je to proizvod ovakvog pisanja
Mislim da si nesto permutovao . Ovde se ni u jednom postu NE govori o meni . Navela sam primere koje poznajem i koji su bliski tim ljudima a ne naucnu fantastiku . Moja glava je prilicno hladna a komentari se odnose na obe strane , i majke i oceve jer svuda ima kukolja.
Zao mi je dece koja ko ping pong loptice skacu od jednih do drugih i unezvereno ocekuju sledeci potez , dragih im roditelja .
Pomesao si loncice , a sa druge strane i ti se delimicno slazes sa kaznenim merama
copy-paste, sa slicne teme
''Ako se izdrzavanje ne moze naplatiti a zatvor nije resenje ima i blaza opcija a to je slanje na javne radove uglavnom je to djubretarski posao i sve ono sto te moze naterati da dajes novac i radis malo za drzavu malo za dete a ti ne primas nista bas ako si socijala i primas MO mogu te definitivno osloboditi te obaveze dok si korisnik MO ali ni to ne pomazeali,ali ,ali ali uvek se ide u zatvor ovo je opcija kada duznik vise puta ide u zatvor zbog izdrzavanja.Ali sramota je u takvim slucajevima ne dati novac.Da li vam se isplati da idete u zatvor zbog minimalnog izdrzavanja.
Obveznik izdrzavanja ide malo na javne radove da zaradi koju paru malo za dete malo za drzavu kao na posao a on radi dzaba.
Moze se muckati ali ne bih savetovao nikome bolje se dogovarati i sa sudom i sa centrom i sa ex partnerom.
Jos jednom ako nema dogovora mora se primeniti zakon ''
Evo ti odgovor iz prve ruke --PRIMENJUJE SE ZAKON !
I STA SAD SA TIM.
Zar je ovaj moj zakljucak copi paste?
Svi smo mi copi paste svojih roditelja nazalost a ovo prihvati kao zajebanciju.