Може ли ми неко рећи какво је сада стање са доставама испорука у Србији. Значи, не до Србије него у Србији?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала на одговору!ide savrseno.
do sad se nijednom nije desilo da ne stigne jer ako se i desilo da nije, bilo je refundirano.. znaci uspesnost do sada 100%
izgleda da je posle onog problema da su krali posiljke brat si imao razgovor u 4 oka sa dragim nam predsednikom i onda je ovaj pripretio ovima u posti.
Одлично, нисам знао. Знам да је било опроблема па реко да проверим пре заказа.sigurno stize..bar je meni sve stizalo a porucivao sam i za drugare tako da nije malo stvari sve skupa na gomili.
ja sam negde 2010. dok sam bio u Srbiji, porucivao neke stvari i imao sam par puta problema sa carinom. moras unapred da racunas na to da ako se radi o vrednijim stvarima (a pretposavljam da - da, jer ne bi sigurno iznos tipa 10€ placao na rate), da mogu da traze tvom drugu da plate carinu, pa onda na ceo iznos vrednosti robe sa carinom jos PDV na sve to.Хвала на одговору!
Желим из Русије да наручим на адресу у Србији, пошто нама у Русији дају опцију плаћања на рате па да учиним услугу другу.
У питању је роба до 200 евра. Преузимање већ није мој проблем. Друг сигурно зна за све то?ja sam negde 2010. dok sam bio u Srbiji, porucivao neke stvari i imao sam par puta problema sa carinom. moras unapred da racunas na to da ako se radi o vrednijim stvarima (a pretposavljam da - da, jer ne bi sigurno iznos tipa 10€ placao na rate), da mogu da traze tvom drugu da plate carinu, pa onda na ceo iznos vrednosti robe sa carinom jos PDV na sve to.
a ako se radi o uvozu vise istih proizvoda za dalju prodaju (jedan moj drugar je ranije kupovao nakit u Kini za dalju preporodaju), vece kolicine nisu uopste mogle da prodju carinu i da hoces da platis, jer ti traze potvrdu da imas firmu i da smes to dalje da (pre)prodajes. postojala je opcija uvoza preko spedicije koji ti to zavrse, ali je potrebno onda i njihovu uslugu da platis (pored, naravno carine i poreza) tako da sve to jos povecava krajnju cenu... a moze da se desi naravno da stigne i na adresu bez ikakvih dodatnih troskova.
pa dobro... ako je 200€ i da plati jos 50€ na to carinu i porez nije tako strasno.У питању је роба до 200 евра. Преузимање већ није мој проблем. Друг сигурно зна за све то?
То зна а рачуна и на заједничког друга који ради на царини 20 година.pa dobro... ako je 200€ i da plati jos 50€ na to carinu i porez nije tako strasno.
reci mu u svakom slucaju da postoji mogucnost da kad dodje roba u Srbiju da dobije dopis sa carine zajedno sa uplatnicom...
A шта каже праћење, ђе је запело?Ja sam pre par meseci narucio nesto na Aliju i jos mi nista nije stiglo,niti roba niti odgovor,bilo kakav.
roba preko 50€ sa transportom podleze carini i porezuУ питању је роба до 200 евра. Преузимање већ није мој проблем. Друг сигурно зна за све то?
meni je do sada najbrze sitglo za 14 dana a najsporije za dva meseca.Ja sam pre par meseci narucio nesto na Aliju i jos mi nista nije stiglo,niti roba niti odgovor,bilo kakav.
da..dobija se pun izvestajA шта каже праћење, ђе је запело?
Мени редовно стиже извештај. Ову пошиљку очекујем сутра или у среду:
Pogledajte prilog 1334753
to zavisiТо зна а рачуна и на заједничког друга који ради на царини 20 година.
pogledaj listing slanja posiljke pa ga skrinuj i okaci ga ovde da ga protumacimo i kazemo ti sta da radis.Ja sam pre par meseci narucio nesto na Aliju i jos mi nista nije stiglo,niti roba niti odgovor,bilo kakav.
Cini mi se da je problem,mali iznos,oko 2 dolara.Neka potopna pumpa za stone fontane.Kod nas ne mogu da nadjem,ima ih,ali bez svetlostnih dioda koje menjaju boju.Bez toga fontana nema smisao,jer ona staklena kugla koja se vrti na vrhu nema svrhe,bez menjanja boje.A шта каже праћење, ђе је запело?
Мени редовно стиже извештај. Ову пошиљку очекујем сутра или у среду:
Pogledajte prilog 1334753
Pa i pisalo je tamo gde sam porucio da isporuka moze biti i 50-60 dana,ali proslo je mnogo vise.meni je do sada najbrze sitglo za 14 dana a najsporije za dva meseca.
ali je uvek sve na kraju stiglo ili su mi refundirali kad se uvere da je zapelo..
jel pratis gde je zapelo?
imas pracenje robe.
Ne vredi vise.Izbrisao sam iz bookmarksa i iz Gmaila,to sve.Takav sam ja,nestrpljiv.pogledaj listing slanja posiljke pa ga skrinuj i okaci ga ovde da ga protumacimo i kazemo ti sta da radis.
Кинези за јефтине пошиљке искључују праћење, јефтиније им је а бирају и најјефтинији начин отправке. Може бити да за Балкан сабирају јефтине пошиљке и онда их шаљу најјефтинији превозом.Ne vredi vise.Izbrisao sam iz bookmarksa i iz Gmaila,to sve.Takav sam ja,nestrpljiv.
Ovo je proslo i pola godine,ali ko zna mozda ce stici.Кинези за јефтине пошиљке искључују праћење, јефтиније им је а бирају и најјефтинији начин отправке. Може бити да за Балкан сабирају јефтине пошиљке и онда их шаљу најјефтинији превозом.
Мени је рекорд пола године за испоруку једног чипа од неких пола евра. Већ сам и заборавио када сам у поштанском сандучету нашао коверат и унутра смд чип.
nema to veze.Ne vredi vise.Izbrisao sam iz bookmarksa i iz Gmaila,to sve.Takav sam ja,nestrpljiv.
i za besplatne porudzbine imas tracking..ne toliko detaljan ali se jasno javlja kad ulazi u zemlju, kad stgne kod distributera i kad stigne u beograd.Кинези за јефтине пошиљке искључују праћење, јефтиније им је а бирају и најјефтинији начин отправке. Може бити да за Балкан сабирају јефтине пошиљке и онда их шаљу најјефтинији превозом.
Мени је рекорд пола године за испоруку једног чипа од неких пола евра. Већ сам и заборавио када сам у поштанском сандучету нашао коверат и унутра смд чип.
otvori refund/return.Ovo je proslo i pola godine,ali ko zna mozda ce stici.