Ali baba, 40 razbojnika!

ama pazi pitanje
devojka ima stav da zeli nevinost da izgubi u prvoj bracnoj noci
i uspesno je sacuvala to sto ovi muskarci ovde na temi toliko kuju u zvezde
i iskolovala se i do radnog mesta dosla
znaci - taj ko je dobije, dobije ful paket
a vidi odgovore sad - necu je kad je nevina u 34-oj :rotf:
o boze kakvi ste vi to i hebaci i muskarci

To nije nikakav stav, vec posledica toga da ne ume fizicki da se opusti i bude fizicki bliska sa nekim, sto je psihicki problem.
Ona taj svoj problem racionalizacijom dozivljava kao nekakav stav, sto je prvi znak da nije bas sasvim normalna, ima tu nekih kompleksa ocigledno.
Opet, super sto se iskolovala i do radnog mesta dosla, kome su te stvari bitne za izbor partnera i normalnost, daleko ce da dogura.
To sto neki muskarci na forumu kuju u zvezde nevinost, uopste nije bitno za bilo sta, pajseri ce ostati pajseri.
Sa druge strane, muskarci su pajseri, i ne umeju da cene tu osobinu da se neke zene lakse opustaju fizicki i postaju fizicki bliske sa nekim, pa takve zene nazivaju kurvama. To nije nikakava losa osobina, vec naprotiv, jako je pozitivna.

I u principu, mislim da i ti samu sebe zavaravas kada pricas o njoj, jer je i tebi jasan taj njen problem. i isto ovo sto sam napisao bi napisala i ti, da je u pitanju neki nevini 34-ogodisnji muskarac.

Hajde jos samo kazi da musko i zensko nisu isto po tom pitanju, pa da skocim sa mosta..

Poslednja izmena:
To nije nikakav stav, vec posledica toga da ne ume fizicki da se opusti, sto je psihicki problem.
Ona taj svoj problem racionalizacijom dozivljava kao nekakav stav, sto je prvi znak da nije bas sasvim normalna, ima tu nekih kompleksa ovigledno.
Opet, super sto se iskolovala i do radnog mesta dosla, kome su te stvari bitne za izbor partnera i normalnost, daleko ce da dogura.
To sto neki muskarci na forumu kuju u zvezde nevinost, uopste nije bitno za bilo sta, pajseri ce ostati pajseri.

I u principu, mislim da i ti samu sebe zavaravas kada pricas o njoj, jer je i tebi jasan taj njen problem. i isto ovo sto sam napisao bi napisala i ti, da je u pitanju neki nevini 34-ogodisnji muskarac.

Hajde jos samo kazi da musko i zensko nisu isto po tom pitanju, pa da skocim sa mosta..

iskreno onaj nevini u 30-oj je bio sasvim normalan :lol:

To nije nikakav stav, vec posledica toga da ne ume fizicki da se opusti, sto je psihicki problem.
Ona taj svoj problem racionalizacijom dozivljava kao nekakav stav, sto je prvi znak da nije bas sasvim normalna, ima tu nekih kompleksa ovigledno.

ima dosta korektnosti u tvom pisanju.
samo moze da bude negativno a i ne mora.
ljude plase stvari koje im na prvi pogled nisu normalne, kao sto im mozda nije normalno da je sa 34 imala 100 tako im mozda i nije normalno da nemaju ni jednog?
individui smo i svako ima pravo na svoj sopstveni izbor.
pajseri :D

ima dosta korektnosti u tvom pisanju.
samo moze da bude negativno a i ne mora.
ljude plase stvari koje im na prvi pogled nisu normalne, kao sto im mozda nije normalno da je sa 34 imala 100 tako im mozda i nije normalno da nemaju ni jednog?
individui smo i svako ima pravo na svoj sopstveni izbor.
pajseri :D

Ja ne kazem da nije normalno da je neko nevin u 34-oj. Ali ako to dozivljava kao neki svoj stav, a ne kao ocigledan psihicki problem koji treba da resava zajedno kroz odnos sa drugom osobom, e to jeste nenormalno.

Ja ne kazem da nije normalno da je neko nevin u 34-oj. Ali ako to dozivljava kao neki svoj stav, a ne kao ocigledan psihicki problem koji treba da resava zajedno kroz odnos sa drugom osobom, e to jeste nenormalno.

ali ko ti kaze je to psihicki problem?
zena je jednostavno nevina jer taj aspekt svog zivota hoce da podeli sa jednom jedninom osobom na svetu
zauvek
..ono, i da zive srecno do kraja zivota..

- - - - - - - - - -

sto?
.

- - - - - - - - - -

pa ne mora da ima nikakav psihicki proble.

vidi ga
salim se bre
zbog komentara na drugoj temi

ali ko ti kaze je to psihicki problem?
zena je jednostavno nevina jer taj aspekt svog zivota hoce da podeli sa jednom jedninom osobom na svetu
zauvek
..ono, i da zive srecno do kraja zivota..

Uopste me nisi shvatila.

- - - - - - - - - -

pa ne mora da ima nikakav psihicki proble.

Ta nemogucnost da se fizicki opustis i budes toliko blizak sa nekim jeste psihicki problem.

Uopste me nisi shvatila.

- - - - - - - - - -

Ta nemogucnost da se fizicki opustis i budes toliko blizak sa nekim jeste psihicki problem.

ma jesam te bre shvatila
njen izbor je posledica njenog vaspitanja i licnih uverenja da nevinost stavi na pedijastal kao nesto posebno
ona to tako licno dozivljava,njen zivot njeno pravo
pricamo o muskacima koji su raskinuli sa njom jer nisu hteli da se zene u tom trenutku, niti su hteli da cekaju za seks sa njom do tog braka
da nije tuzno, bilo bi smesno
tuzno je jer je primer iz realnog zivota

tj. koliko njih pristaje na uslov zabavljanja do braka, a tek onda seks?

ebovaspatak, ne moze jasnije
ja ne umem jasnije
koliko onih forumasa koji se zgrazavaju nad vecim brojem partnera, pristaje da udje u brak sa ovakvom osobom

ma jesam te bre shvatila
njen izbor je posledica njenog vaspitanja i licnih uverenja da nevinost stavi na pedijastal kao nesto posebno
ona to tako licno dozivljava,njen zivot njeno pravo
pricamo o muskacima koji su raskinuli sa njom jer nisu hteli da se zene u tom trenutku, niti su hteli da cekaju za seks sa njom do tog braka
da nije tuzno, bilo bi smesno
tuzno je jer je primer iz realnog zivota

tj. koliko njih pristaje na uslov zabavljanja do braka, a tek onda seks?

ebovaspatak, ne moze jasnije
ja ne umem jasnije
koliko onih forumasa koji se zgrazavaju nad vecim brojem partnera, pristaje da udje u brak sa ovakvom osobom

Njen 'izbor' nije nikakva posledica njenog vaspitanja i licnih uverenja, vec neceg sto je mnogo dublje i iracionalnije, i tice se ostvarivanju bliskosti sa nekom osobom.

Po meni je seks tek od braka sa nekim nesto ludacki, kao da brak menja sustinu necijeg odnosa. To je meni bolest, i pokazatelj da osoba nije bas sasvim cista sa sobom.

Sto se tice toga sto se neki forumasi, a i muskarci generalno, zgrazavaju nad vecim brojem partnera kod zene, to su obicni pajseri, bili i ostali.

Njen 'izbor' nije nikakva posledica njenog vaspitanja i licnih uverenja, vec neceg sto je mnogo dublje i iracionalnije, i tice se ostvarivanju bliskosti sa nekom osobom.

Po meni je seks tek od braka sa nekim nesto ludacki, kao da brak menja sustinu necijeg odnosa. To je meni bolest, i pokazatelj da osoba nije bas sasvim cista sa sobom.

Sto se tice toga sto se neki forumasi, a i muskarci generalno, zgrazavaju nad vecim brojem partnera kod zene, to su obicni pajseri, bili i ostali.

dobro ti tako,a valjda cemo da vidimo i sta kazu tenzija i drustvo :lol:

nasho sam muza
malko je stidljiv I osobenjak
voli duge shetnje po mesechini I duboke emotivne razgovore
verujem da bi se lepo slagali
za nagradu nek prvorodjenche nazovu po meni

388714-trades.jpg

Back