Ali baba, 40 razbojnika!

a sto bi ona morala da ugusi svoju seksualnost i da automatski zato sto je odlucila da nevinost sacuva za tog posebnog, bude frik?
pa recimo da je imala tri veze od kojih ni jedan nije bio spreman da saceka, a nije bio spreman ni da je odmah ozeni
ono bili su studenti, bez posla ..bla, bla..

pa ako je domacin miran kao bubica, slepo poslusan, automatski je vaspitanjem ubijen u pojam i usmeren samo na poslusnost
ajde kazi ti meni, kome je poterbna osoba koja samo klima glavom i nema svoj stav ni o cemu, osim ako to tata i mama ne odobre?

Divka, znam da si lepo vaspitana dama, al reci brate lepo - debil!

iz kog razloga ? nece se udati ? :lol:

nema nevinog ni nevine zene :mazi:

svaka se rokne makar tajno u picu i svaki lik tuca nesto makar tajno ;)

eto, o tome pricamo
moze neko i nevin da ostane iz svog ubedjenja
dzaba mu
dva losa ubise milosa :lol:
vise vazi sumnja onih nesigurnih od sacuvane nevinosti onih koji veruju u svoje ubedjenje

- - - - - - - - - -

Divka, znam da si lepo vaspitana dama, al reci brate lepo - debil!

cist debil, sa naglaskom :lol:

- - - - - - - - - -

Jbga, to je izvesnije, jer nema tak'ih vocki i povrcki...

cista egzotika vucino :lol:

a sto bi ona morala da ugusi svoju seksualnost i da automatski zato sto je odlucila da nevinost sacuva za tog posebnog, bude frik?
pa recimo da je imala tri veze od kojih ni jedan nije bio spreman da saceka, a nije bio spreman ni da je odmah ozeni
ono bili su studenti, bez posla ..bla, bla.
>>>
nisam reko da je frik,i to je tragedija, ta osoba koju niko nije cekao i niko nije bio spreman da je ozeni je sigurno istraumirana, nesigurna i nece nikad biti vatra u krevetu jos manje ce verovati u brak i bernost.
pa ako je domacin miran kao bubica, slepo poslusan, automatski je vaspitanjem ubijen u pojam i usmeren samo na poslusnost
ajde kazi ti meni, kome je poterbna osoba koja samo klima glavom i nema svoj stav ni o cemu, osim ako to tata i mama ne odobre?
>>>

sad sam te razumeo...
pa iskreno receno nikom ko drugacije misli i jeste kao osoba...al ima i takvih zena koje su srecne sto im muz nije seksualni manijak ;)
secam se kad sam se tako upoznavao sa jednom i posle duzeg vremena, nismo imali seksa, pita ona mene, kolko puta ti je potrebno...ja ko da sam onjusio i kazem ma 2-3 puta nedeljno...ona ono uzdahne, uf sreca ja isto nisam nesto za svakodnevni ;)))
reko hvala sestro nisi ti za mene, ovo misleci u sebi ;)))

>>>

sad sam te razumeo...
pa iskreno receno nikom ko drugacije misli i jeste kao osoba...al ima i takvih zena koje su srecne sto im muz nije seksualni manijak ;)
secam se kad sam se tako upoznavao sa jednom i posle duzeg vremena, nismo imali seksa, pita ona mene, kolko puta ti je potrebno...ja ko da sam onjusio i kazem ma 2-3 puta nedeljno...ona ono uzdahne, uf sreca ja isto nisam nesto za svakodnevni ;)))
reko hvala sestro nisi ti za mene, ovo misleci u sebi ;)))

a koliko puta ti je potrebno?

- - - - - - - - - -

ja razmisljam samo na jedno :rumenko:

nema nevinih nakon 30+ cak ni nakon 20+ :lol:

ja sam se uverila da ima :lol:

Neumorna si :)

Mene ovi smaraju, oci mi se sklapaju kolko su zanimljivi....

polako bre :cool:

- - - - - - - - - -

to moras objaviti sto pre te osobe da dobiju Nobelovu nagradu u Apstiniranju :lol:

ma lagali te :mrgreen: stari muski trik - otrcani :rotf:

da bi zena iz neverice i sazaljenja dala njemu sex kao da prvi put proba taj uzitak :malav:

o tome ti pricam svo vreme
nesigurnost je spremna da promeni svaku istinu
tabeeeeeeeeeee :uja: menjaj mu nick u nepoverljiv :lol:

a koliko puta ti je potrebno?
jel ti ti mene muvas ;)))) sali se.
to ima par godina od tada dok sam bio mladjan momak ja.
ja sam jedan od onih kojme nikad nije previse sto ne znaci da bi terorisao zenu samo da bi radili radi reda...ako je vatra ziva i strast i pozude ima mogo bi po ceo dan ;)
- - - - - - - - - -

ja sam se uverila da ima :lol:

da i ja jednom bila je 20+
zato sam i reko prvih par meseca je imala neku "potrebu" sve to da nasoknadi, meni na srecu ;)) jel nisam morao uvek ja da zapocinjem vec je vise ona ;)

Back