Ali baba, 40 razbojnika!

ma jesam te bre shvatila
njen izbor je posledica njenog vaspitanja i licnih uverenja da nevinost stavi na pedijastal kao nesto posebno
ona to tako licno dozivljava,njen zivot njeno pravo
pricamo o muskacima koji su raskinuli sa njom jer nisu hteli da se zene u tom trenutku, niti su hteli da cekaju za seks sa njom do tog braka
da nije tuzno, bilo bi smesno
tuzno je jer je primer iz realnog zivota

tj. koliko njih pristaje na uslov zabavljanja do braka, a tek onda seks?

ebovaspatak, ne moze jasnije
ja ne umem jasnije
koliko onih forumasa koji se zgrazavaju nad vecim brojem partnera, pristaje da udje u brak sa ovakvom osobom

jasnije ne mozes, al ih iritira ta cifra od 34 jer po normama sadasnjeg doba to bi trebalo da bude bar za 10 manje ;)

Poslednja izmena:
pa recimo da mi je tridesetak godina i nezenja ,to bi mi bilo kao bingo ,bas super , mislim u tim godinama ostale su samo razbusene polovnjace i skartovi koje niko nije hteo, mislim barem ako nema sex moze mazenje i pazenje bio bi fin i postovao bi je ,nebi bilo sexa dok ona ne pristane, imali bi razgovor o tome i svemu ostalom i onda bi razumeo razloge pa mi nebi bilo cudno ,al morala bi da mi da pre braka , moze izmedju veridbe i braka, da mi ukaze poverenje a i da vidim da se slucajno ne folira ....a ako ispadne stvarno nevina zenio bi je sigurno ,jedino ako umrem od radosti u medjuvremenu :(
.A onda bi posle vencanja krenuo odma da pravim decu -svaki dan- 3x dnevno--nema sta da se ceka vise :P

Poslednja izmena:
pa recimo da mi je tridesetak godina i nezenja ,to bi mi bilo kao bingo ,bas super , mislim u tim godinama ostale su samo razbusene polovnjace i skartovi koje niko nije hteo, mislim barem ako nema sex moze mazenje i pazenje bio bi fin i postovao bi je ,nebi bilo sexa dok ona ne pristane, imali bi razgovor o tome i svemu ostalom i onda bi razumeo razloge pa mi nebi bilo cudno ,al morala bi da mi da pre braka , moze izmedju veridbe i braka, da mi ukaze poverenje a i da vidim da se slucajno ne folira ....a ako ispadne stvarno nevina zenio bi je sigurno ,jedino ako umrem od radosti u medjuvremenu :(
.A onda bi posle vencanja krenuo odma da pravim decu -svaki dan- 3x dnevno--nema sta da se ceka vise :P

pa sanse nema da bi ti dala
znaci - nista pre prve bracne noci!
to sto ste se verili, mozete i da prekinete veridbu
mogla je da ti donese uverenje od ginekologa da je nevina
i tada bi cekao?

vidi se oziljak kad zaraste, i dal joj je elestican ,rekao sam ginekologa kojeg ja izaberem , moj covek razume se u te stvari ;)

ja bi mogo da se kladim da se ne vidi ;)
svaki ginekolog bi trebao bar u to da se razume pitanje je kome verujes ako je njen ginekolog moze da ti da pogresnu infomaciju jel imaju zakon koji zasticuje pacijenta a ne da daju informacije trecoj osonbi.

ne zanimaju me njeni doktori i ginekolozi....i vidi se sve cak i ako je zasivala i neke bolesti ako ih je imala .;)
mislim mozda nekom ovo zvuci smesno i cudno ali ako je ozbiljno pristupila nevinosti i braku a tolike godine su dokaz ozbiljnosti, onda neka istrpi malo neprijatnosti kad vec nece da mi da pre braka i neka podnese dokaze da je nevina.
samo kod ginekologa kojega bi ja izabrao dolazi u obzir uz potpunu otvorenost informacija ,jer zakon stiti pacijenta ako on to hoce al njena je volja da bude potpuno otvorena prema meni i bolje bi joj bilo da bude , i to ima neposredno (par dana) pre braka da se ode na pregled. kakav zakon to je mrtvo slovo na papiru :hahaha:

Poslednja izmena:
bate ne mozemo ja i ti da vidimo to tesko, to je za strucno oko ;)

ja sam isto na to strucno oko mislio sta oni sve previde ili ne moze da se vidi to je cudo.
moji roditelji bs imaju puno prijatelja doktora, pa kad cujes ponekad kako kazu, nema nista protiv toga, neznamo al probamo dal je to, ako upali dobro ako ne probamo nesto drugo... da nije mengela bio ne bi znali ni 10inu od ovog sto sad misle da znaju ;)

ne zanimaju me njeni doktori i ginekolozi....i vidi se sve cak i ako je zasivala i neke bolesti ako ih je imala .;)
mislim mozda nekom ovo zvuci smesno i cudno ali ako je ozbiljno pristupila nevinosti i braku a tolike godine su dokaz ozbiljnosti, onda neka istrpi malo neprijatnosti kad vec nece da mi da pre braka i neka podnese dokaze da je nevina.
samo kod ginekologa kojega bi ja izabrao dolazi u obzir uz potpunu otvorenost informacija ,jer zakon stiti pacijenta ako on to hoce al njena je volja da bude potpuno otvorena prema meni i bolje bi joj bilo da bude , i to ima neposredno (par dana) pre braka da se ode na pregled. kakav zakon to je mrtvo slovo na papiru :hahaha:

A tebi ne treba pregled?

a sta bi ti njoj ponudio za uzvrat?

Recimo, treba da se zzenite. U napadu mazohizma, pitate izabranicu koliko ih je imala pre vas. Nakon tri dana prisechanja, ona odgovara: 40!

E sad, recimo da imate po 34 godine, da bi ova cifra imala smisla.
Pitanje je: ko je najvechi seljak?

meni je to pitanje kao i svako drugo. a pogled na odgovor zavisi od onog ko pita

- - - - - - - - - -

gle stvarno, kazu samo zene trebaju na pregled :lol:

Back