gost 444539
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
A opet, đavo mi ne da mira. Razmišljam da li bih mogao negde da izučim za alfa ženu. Bio bih glavna baba u ulici. Mačke već imam. Samo mi pol i ambicija fale. Ali, ako je čovek uporan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo alfa? Alfa i omega samo može kod mene.Šta su to alfa žene, pomozite.
(ne zanima me ovog puta da li su privlačne muškarcima, inače bih temu otvorila na LjiSu
Mada mi nije jasno da li to alfa, beta, gama, etc ima veze sa mažnjavanjem mužjaka ili je nezavisno)
Hvala.
![]()
to je valjda ona koja ima beta muskarcaŠta su to alfa žene, pomozite.![]()
to su zene od kojih se plase beta decaciŠta su to alfa žene, pomozite.
(ne zanima me ovog puta da li su privlačne muškarcima, inače bih temu otvorila na LjiSu
Mada mi nije jasno da li to alfa, beta, gama, etc ima veze sa mažnjavanjem mužjaka ili je nezavisno)
Hvala.
![]()
Kako se ne zajeba da napišeš alfa ženke...pa da te linčuju...Šta su to alfa žene, pomozite.
Hvala.
![]()
samo su ti neki grupnjaci u glavi...Ispade da je to neka sposobnost predvođenja ženskog čopora.. moram priznati da mi čopor nije padao na pamet![]()
Gospođo, Vi ste kao moja žena; a da ti nisi slučajno moja žena?Alfa ženka se postaje rasterivanjem ostalih žena kao konkurencije za mušku pažnju, tačka.
Foliranje kao poslovne žene, kao stručnjaci, kao fatalne ili kao pametne i lepe, je pokušaj da se ostale prevare...![]()
pa valjda znaš koliko se medju ženama priča lovačkih priča?Ispade da je to neka sposobnost predvođenja ženskog čopora.. moram priznati da mi čopor nije padao na pamet![]()
Valjda su to žene koje imaju alfa plam šporet na drva?Šta su to alfa žene, pomozite.
Hvala.
![]()
Ne, samo odraz nemanja namere da se popušta.Zar "lajavost" nije odraz slabosti?
Па јес...сад знам још мање него на почетку...E, svako je skoro napisao nešto drugo![]()
Fali tu nekih slova...Evo definicije iz čopora
https://www.unavita.hr/alfa-zena/
i šta napisa na kraju, smučilo mi se
"9. Žene alfa su na vrhu hijerarhije
Ovo su tipične ženske uloge u jednoj grupi:
Alfa: vođa
Beta: desna ruka alfe
Nu: (srednje slovo grčke abecede) upotpunjuju praznine. Vode razgovore i tračeve. Podržavaju alfu.
Zeta: komičarke, klaunovi, šaljivčine. Većina grupa ima svoju šaljivčinu.
Omega: (zadnje slovo grčke abecede) žrtve, uvijek maltretirane, slabe, „C“ u ženskim trojkama, napadane ili bahato tretirane.
Sampi (antičko grčko slovo, zaboravljeno) nevidljive, zaboravljene djevojke tihog i sramežljivog ponašanja vrlo često isključene iz društva."
Dakle, ako je samo ovo ponuda, ja definitivno nisam ništa.![]()
zene sa moodimaŠta su to alfa žene, pomozite.
Hvala.
![]()