P
Porsche
Gost
Nezelici da vam kvarim uzivanje i hvalospev o Alfi, jer o ukusima ne vredi raspravljati, zelim da vas podsetim na Alfu model 33. Interesantan je imidz ovog automobila po tome sto je ostao upamcen kao sinonim za kvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da ti istorija nije jača strana. Neka Alfa 33 bila je višestruki svetski šampion u klasi prototipova. :wink:Porsche:Nezelici da vam kvarim uzivanje i hvalospev o Alfi, jer o ukusima ne vredi raspravljati, zelim da vas podsetim na Alfu model 33. Interesantan je imidz ovog automobila po tome sto je ostao upamcen kao sinonim za kvar.
verovatno je decko bezao sa casova iste...izmedju ostalog sada bi znao za moju vrsnjakinju koja je '72 godine stigla sa 440 HP iz motora od 3L u V8 do titule...istina je da mladja varijanta 33 modela (84-94/95) nije imala tu harizmu, ali su mnogi ovde (a medju njima i ja kao tinejdzer u to vreme) uzdisali za njom...Espanol:Vidim da ti istorija nije jača strana. Neka Alfa 33 bila je višestruki svetski šampion u klasi prototipova. :wink:Porsche:Nezelici da vam kvarim uzivanje i hvalospev o Alfi, jer o ukusima ne vredi raspravljati, zelim da vas podsetim na Alfu model 33. Interesantan je imidz ovog automobila po tome sto je ostao upamcen kao sinonim za kvar.
...a ta mlađa varijanta je razbijala u šampionatima za "turiste"!Strajder:verovatno je decko bezao sa casova iste...izmedju ostalog sada bi znao za moju vrsnjakinju koja je '72 godine stigla sa 440 HP iz motora od 3L u V8 do titule...istina je da mladja varijanta 33 modela (84-94/95) nije imala tu harizmu, ali su mnogi ovde (a medju njima i ja kao tinejdzer u to vreme) uzdisali za njom...Espanol:Vidim da ti istorija nije jača strana. Neka Alfa 33 bila je višestruki svetski šampion u klasi prototipova. :wink:Porsche:Nezelici da vam kvarim uzivanje i hvalospev o Alfi, jer o ukusima ne vredi raspravljati, zelim da vas podsetim na Alfu model 33. Interesantan je imidz ovog automobila po tome sto je ostao upamcen kao sinonim za kvar.
Tehnički podacimali/37:ovo je najvise pitanje sa espanola.molim te reci mi vise o ovom autu u pitanju je 33 sa 1.3 motorom 94 godiste.intersuje me sve o njemu i da auto ima 205000km.
molim te pomozi.
Postavio si mi dva najnezahvalnija pitanja, šta god ti odgovorio posle možeš da me psuješ.mali/37:interesuje me kolika je potrosnja kao i da li motor moze jos da izdrzi posto ima 205000 km.
inace znao sam da mogu da se oslonim na tebe.
Što se tiče potrošnje, znaš i sam da zavisi od gomile faktora: stanja motora i vozila ukupno, kvaliteta goriva, trase kojom najčešće voziš...a ponajviše od toga koliko ti je "teška noga" na gasu. Znači, mogu samo da ti dam zvanični podatak proizvođača po tadašnjim ECE normama:Aha, istovremeno kad i Yugo dobije RR motor!brera:cujem da ce nova alfa 157 imati GM motor ??? jel to tacno ?
Espanol:Aha, istovremeno kad i Yugo dobije RR motor!brera:cujem da ce nova alfa 157 imati GM motor ??? jel to tacno ?![]()

brera:Espanol:Aha, istovremeno kad i Yugo dobije RR motor!brera:cujem da ce nova alfa 157 imati GM motor ??? jel to tacno ?Za svoja znanja nemam potrebe da arčim Internet. Imam sigurno jednu od najvećih biblioteka u ovoj zemlji i svakodnevno dobijam najsvežije informacije od vodećih proizvođača iz celog sveta.
Lansiranje novog model Alfa Romea – 157 koje se planira za sajam automobila u Ћenevi koji se odrћava u martu mesecu je samo razlog viљe da se Alfa Romeo posmatra kao pravi proizvođač sportskih limuzina. Postizanje idealne kombinacije komfora, sportske note i praktičnosti je veoma teћak zadatak i često su takvi pokuљaji neslavno prolazili na trћiљtu, a Alfa Romeo sada pokuљava na adekvatno nasledi prilično uspeli model 156 u veoma zahtevnom D segmentu automobila. Alfa Romeo 157 će imati GM motore (koji su već u Fiatima), ali ono na čemu insistiraju inћenjeri, a i podpredsednik Alfa Romeovog razvojnog centra koji je inače pasionirani ljubitelj Alfa Romeo tradicije, je da GM-ov motor u stvari niљta viљe do “bezћivotnog parčeta metala” – blok motora. Paolo Massai kao podpredsednik razvojnog centra je rekao da će motor iako je blok GM-ov imati zvuk kao i svi dosadaљnji Alfa Romeo motori, a da je poseban trud učinjen da V6 ima istu notu kao Alfa Romeo V6 i da ukoliko u tome ne uspe da će dati otkaz!
:? :?![]()
Sorry... desilo seEspanol:Da li je moguće da je smeh propustio ovu vest + fotku? :wink:
ops: I, kakvi su dojmovi pošto su ovi nestručni amateri proglasili što su proglasili...? :wink:smeh:Sorry... desilo seEspanol:Da li je moguće da je smeh propustio ovu vest + fotku? :wink:ops:
Ali, diskusija "zalutala" u motore i ono što se "ne vidi", pa nisam očekivala da se nešto ovako lepo tu pojavi :wink:
Ubuduće ću bolje paziti :wink: ... da mi ne promakne.
Pa stvarno ne znam da li takva vest bilo koga ko ima i malo smisla za estetiku - može da iznenadi?Espanol:I, kakvi su dojmovi pošto su ovi nestručni amateri proglasili što su proglasili...? :wink:smeh:Sorry... desilo seEspanol:Da li je moguće da je smeh propustio ovu vest + fotku? :wink:ops:
Ali, diskusija "zalutala" u motore i ono što se "ne vidi", pa nisam očekivala da se nešto ovako lepo tu pojavi :wink:
Ubuduće ću bolje paziti :wink: ... da mi ne promakne.