Alergija na polen... aka ljubav je svuda oko nas...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Pocele su alergije. Ljudi smrckaju. Lete te mace i ostala prljavstina, ali ja sam zaljubljena. Bas me je obasuo topli talas ljubavi. Odlucila sam danas da malo odmorim moju borbu i sa mojim bivsim deckom, kog je neko nazvao Dzurdzevak i bas mi se svidelo, posto je on sav tako sladak. Ostavila sam na stranu i datum vencanja. Cak sam rekla Bini da ima slobodan dan danas i da ne mora da me izvestava, ali to ne znaci da ne mora da motri sta se desava i da me samo u hitnom slucaju izvesti i da ne daje negativne komentare o buducnosti moje veze.
Danas sam odlucila bas da odmorim od borbr za ljubav i da uzivam u ljubavi.
Da li pozelite nekada da uzivate sami u ljubavi i da se odmorite i od verenika kojeg volite i od bivseg decka? U opstem slucaju od voljene osobe? Neki mir za sebe.:heart:

El Duel Džurdževak alergičan na životinjsku dlaku pa ste zato raskinuli?!

Stvarno je bio prelep dan, samo je ova kisa malo smor, ali nema veze. Vec sam pricala o nasem raskidu, ali ponovicu za one sa ulaznicama za kasniju premijeru. Dakle, nas dvoje smo bili u vezi kada sam ja imala 12, 13 godina. Njegovi roditelji su se bubili jer sam ja Hriscanka a on Jevrejin. Pored toga, stalno su davili zato sto sam ja maloletna i Bina mi kaze da su oni hteli da sprece skandal, jer sam ja bila maloletna, a on je imao 25, 26 godina. On je meni bio najbolji drug. Mislila sam da nasa ljubav sve to moze da pobedi, ali on se slozio sa njima i rekao mi je da sam suvise mlada. Ja znam da je njima smetalo da se on ozeni nekom tvrdom Hriscankom kao sto sam ja, posto su oni bili zatucani Askenazi. Ja sam ga naucila kako se ljubi. Bina misli da on nije decko za mene, a ja mislim da jeste. Nije alergican na zivotinjsku dlaku. Oni imaju decu, pa se jos niej pokazala alergija.:heart:

:heart: Stvarno je bio prelep dan, samo je ova kisa malo smor, ali nema veze. Vec sam pricala o nasem raskidu, ali ponovicu za one sa ulaznicama za kasniju premijeru. Dakle, nas dvoje smo bili u vezi kada sam ja imala 12, 13 godina. Njegovi roditelji su se bubili jer sam ja Hriscanka a on Jevrejin. Pored toga, stalno su davili zato sto sam ja maloletna i Bina mi kaze da su oni hteli da sprece skandal, jer sam ja bila maloletna, a on je imao 25, 26 godina. On je meni bio najbolji drug. Mislila sam da nasa ljubav sve to moze da pobedi, ali on se slozio sa njima i rekao mi je da sam suvise mlada. Ja znam da je njima smetalo da se on ozeni nekom tvrdom Hriscankom kao sto sam ja, posto su oni bili zatucani Askenazi. Ja sam ga naucila kako se ljubi. Bina misli da on nije decko za mene, a ja mislim da jeste. Nije alergican na zivotinjsku dlaku. Oni imaju decu, pa se jos niej pokazala alergija

Ti stvarno mislis da je religija bila problem?

Ti stvarno mislis da je religija bila problem?

Znam. Oni su mnogo zatucani. Ja sam ih ipak prihvatala, a evo ova ih je zabila u odjak. Nigde ih nema.:heart:

- - - - - - - - - -

Alergična sam na bivšu ljubav iz 20 veka, msm da sam alergična na ljubav uopšte, dok sa polenom,dlakama,prašinom i ostalim alergenima nema goblemmm naročito sam alergična na ova srca, sa kojima si me zarazila :heart::heart::heart:

Ranije sam pisala u boji, ali posle vasih pretnji i napada sam odustala. Ipak, stavila sam srca, jer sam se preprijentisala sam na ljubavne probleme. Evo ti jedno :heart: i :ljub: :heart:

Stvarno je bio prelep dan, samo je ova kisa malo smor, ali nema veze. Vec sam pricala o nasem raskidu, ali ponovicu za one sa ulaznicama za kasniju premijeru. Dakle, nas dvoje smo bili u vezi kada sam ja imala 12, 13 godina. Njegovi roditelji su se bubili jer sam ja Hriscanka a on Jevrejin. Pored toga, stalno su davili zato sto sam ja maloletna i Bina mi kaze da su oni hteli da sprece skandal, jer sam ja bila maloletna, a on je imao 25, 26 godina. On je meni bio najbolji drug. Mislila sam da nasa ljubav sve to moze da pobedi, ali on se slozio sa njima i rekao mi je da sam suvise mlada. Ja znam da je njima smetalo da se on ozeni nekom tvrdom Hriscankom kao sto sam ja, posto su oni bili zatucani Askenazi. Ja sam ga naucila kako se ljubi. Bina misli da on nije decko za mene, a ja mislim da jeste. Nije alergican na zivotinjsku dlaku. Oni imaju decu, pa se jos niej pokazala alergija.
cico on je bio pedofil :D

Nije bila vera problem vec tvoja mladost. Veru zbog ljubavi mozes da promenis i to ne boli.

cico on je bio pedofil :D

Mislim da je glupo tako da se kaze za osobu, koju ne poznajete. Mnogi su pokusavali da nas razdvoje pod tim izgovorom, ali ja sam bila zaljubljena u njega i bila sam dovoljno zrela da znam da ga volim i da je on decko za mene. Ja sam tada osecala pravu ljubav, a sigurna sam da je i on, ali nije mogao da je iskaze, zato sto je kod njih uticaj porodice i sredine jak. Ja sam shvatila da njegovi roditelji mene ne prihvataju, zbog moje vere. Ja veru ne menjam! Pravoslavka sam, slavim Slavu I bozic i Uskrs i idem u moju crkvu i imam mog popa. Meni je moja drugarica Agnes rekla da, ako me on stvarno voli da ce ostaviti porodicu i da ce se ozeniti sa mnom. I da ce sacekati sest godina, posto je zakon tako nakaradan i ne priznaje i ne prepoznaje ljubav. Ja sam tada slucajno nasla jednog drugog decka, pa sam raskinula sa njim, jer me je to natezanje stvarno iscrplo. Ako me volis, moras da kazes ne, a ne da se vadis na zakon i to maloletnistvo. Ako me volis, kao sto kazes, neces obracati paznju an te trivijalne stvari. :heart:

:heart: Mislim da je glupo tako da se kaze za osobu, koju ne poznajete. Mnogi su pokusavali da nas razdvoje pod tim izgovorom, ali ja sam bila zaljubljena u njega i bila sam dovoljno zrela da znam da ga volim i da je on decko za mene. Ja sam tada osecala pravu ljubav, a sigurna sam da je i on, ali nije mogao da je iskaze, zato sto je kod njih uticaj porodice i sredine jak. Ja sam shvatila da njegovi roditelji mene ne prihvataju, zbog moje vere. Ja veru ne menjam! Pravoslavka sam, slavim Slavu I bozic i Uskrs i idem u moju crkvu i imam mog popa. Meni je moja drugarica Agnes rekla da, ako me on stvarno voli da ce ostaviti porodicu i da ce se ozeniti sa mnom. I da ce sacekati sest godina, posto je zakon tako nakaradan i ne priznaje i ne prepoznaje ljubav. Ja sam tada slucajno nasla jednog drugog decka, pa sam raskinula sa njim, jer me je to natezanje stvarno iscrplo. Ako me volis, moras da kazes ne, a ne da se vadis na zakon i to maloletnistvo. Ako me volis, kao sto kazes, neces obracati paznju an te trivijalne stvari.

Da te je stvarno voleo ne bi ozenio drugu vec tebe. Sad ima svoju porodicu i vreme je da ti stvoris svoju i da budes srecna.
Sto se vere tice, tvoj izbor i postujem.

Da te je stvarno voleo ne bi ozenio drugu vec tebe. Sad ima svoju porodicu i vreme je da ti stvoris svoju i da budes srecna.
Sto se vere tice, tvoj izbor i postujem.

Nasi putevi su se tada razisli. Ja sam videla da je on pod uticajem roditelja, a nsala sam i super decka. On je bio biznismen i bas je imao stila. Nas dvoje smo se super provodili. Moj bivsi decko je odlucio tada da bude sa mnom, ali ja sam vec imala drugog decka, pa sam morala da budem sa njim. Medjutim, sad u poslednje vreme, on je poceo da me zove i osecanja su ozivela. Ipak. slazem se sa ovim narednim citatom, a imam i jedan ozbiljniji problem od te nase veze. :heart:

zakon ljubavi je jaci od bilo kog drugog zakona ;)
ejjjjjj..tako rano si se?:rumenko:

Back