- Poruka
- 76.576
Ако су ти ,,други" западњаци и њихов сатанистички поредак онда нема о чему даље да причамо.''Pravda'' je rastegljiv i arbitrazan pojam.Ono sto je za tebe dobro, za druge je cesto zlo i obrnuto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако су ти ,,други" западњаци и њихов сатанистички поредак онда нема о чему даље да причамо.''Pravda'' je rastegljiv i arbitrazan pojam.Ono sto je za tebe dobro, za druge je cesto zlo i obrnuto.
Ne lupetaj.То је тренутно најправеднији режим на целој планети!
Ah, dragi moj sugrađanine, mislim da si pobrkao nešto! Tvoje reči zvuče kao da si dobio inspiraciju iz knjige "Vodič za lupetanje 101". Jesi li možda bio na specijalnom kursu "Kako lupetati sa stilom"? Jer, moram priznati, imaš talenat za to! Baš kao što kokoši imaju talenat za kljukanje kukuruzom, ti imaš talent za lupetanje besmislica.Ne lupetaj.
Daleko je veća verovatnoća da ces ti dobiti Nobelovu nagradu za lupetanje.Ah, dragi moj sugrađanine, mislim da si pobrkao nešto! Tvoje reči zvuče kao da si dobio inspiraciju iz knjige "Vodič za lupetanje 101". Jesi li možda bio na specijalnom kursu "Kako lupetati sa stilom"? Jer, moram priznati, imaš talenat za to! Baš kao što kokoši imaju talenat za kljukanje kukuruzom, ti imaš talent za lupetanje besmislica.
Ali hej, nemoj se ljutiti! Možda bi mogao da patentiraš tu svoju veštinu. Zamisli samo - "Majstorsko lupetanje sa specijalnim dodatkom besmislenosti". Mislim da bi to bio hit na tržištu! Hajde, daj sve od sebe, možda se izvučeš i dobiješ Nobelovu nagradu za lupetanje!
Zašto bih se uopšte trudio da se svađam s tobom kad tvoj ego već obavlja posao uništavanja svake razumne misli u tvojoj glavi? To bi bilo kao da se borim protiv uragana s kašikom. I ne zavaravaj se, tvoja sposobnost da budeš dosadan je tako velika da bi mogla biti zabeležena u enciklopediji kao osma smrtna greška.Daleko je veća verovatnoća da ces ti dobiti Nobelovu nagradu za lupetanje.
Ja sam bolji čovek od tebe.Zašto bih se uopšte trudio da se svađam s tobom kad tvoj ego već obavlja posao uništavanja svake razumne misli u tvojoj glavi? To bi bilo kao da se borim protiv uragana s kašikom. I ne zavaravaj se, tvoja sposobnost da budeš dosadan je tako velika da bi mogla biti zabeležena u enciklopediji kao osma smrtna greška.
Ha! Ako je tvoja definicija boljeg čoveka neko ko se hrani uvredama i pljuje otrovne reči na svakom koraku, onda si definitivno "bolji". Ali ako je to tvoj kriterijum, onda bih radije bio najgori čovek na svetu nego išta što bi te približilo mom društvu.Ja sam bolji čovek od tebe.
Bolji sam. Znam da te to jako boli i razumem te.Ha! Ako je tvoja definicija boljeg čoveka neko ko se hrani uvredama i pljuje otrovne reči na svakom koraku, onda si definitivno "bolji". Ali ako je to tvoj kriterijum, onda bih radije bio najgori čovek na svetu nego išta što bi te približilo mom društvu.
Tvoja "bolja" priroda je samo tanka maska koja krije tvoju pravu narav - toksičnu i nesnosnu.
Vi staljinisti svakog političkog protivnika proglašavate za stranog agenta.Ниједна озбиљна држава не може дозволити страним агентурама да вршљају по земљи, да се инфилтрирају у политичке и државне структуре.Ако се то запусти и дозволи страним агентурама да заживе и успоставе своју мрежу, онда их је много теже искоренити.У том случају, нужна је репресија према хиљадама или десетинама хиљада људи, зависно од тога колико су људи стране агентуре укључиле у своју мрежу.
У Русији су 90-тих и добрим делом 2000-тих, несметано вршљале западне агентуре и успеле су да успоставе врло разгранате мреже, које се не могу сузбити неким благим мерама.
У Америци се утицај страних агентура сузбија већ деценијама, још од 1938 године, када је донет закон по коме свако ко узима паре из иностранства има обавезу да се јавно декларише као агент онога ко му даје новац.Ко крши ова правила долази под удар ФБИ и других савезних и државних органа и агенција, и зато у САД не постоје стране агентуре које су толико снажне да је за њихово сузбијање нужна нека репресија већих размера.
Небитно је какав је режим у Русији, да ли влада демократа или недемократа, Махатма Ганди или Далај Лама, Русија не може дозволити да јој се у непосредној близини западног дела државе, у којем је популационо, економско и историјско тежиште Русије, угњезди једна агресивна непријатељска војна организација-НАТО.Putin jeste diktator, a diktaturu je uspostavio pre rata sa Ukrajinom.
Није тачно.У Русији постоје легалне опозиционе партије, које су опозиција Путиновој власти али нису западне агентуре-КП РФ, ЛДП Русије, "Праведна Русија" и још неколико мањих странака.Vi staljinisti svakog političkog protivnika proglašavate za stranog agenta.
Kada to zlo jednog dana ugine, laknuce citavoj planeti. Cak ce se i u Guberniji Srbiji makar malo lakse disati.Smrdljivi boljševik...
„Putine, daj mi telo sina da ga sahranim kako dolikuje!“: Očajna majka Alekseja Navaljnog ispred zatvorske kolonije poslala poruku vlastima
Radije i clan Satanisticke Crkve nego kirilove etatisticko-fsb travestije.Ако су ти ,,други" западњаци и њихов сатанистички поредак онда нема о чему даље да причамо.
Nađi bolji zašto ubijati ljude koji misle drugačijeНигде на свету не постоји толика слобода да се може некажњено радити против државе и војске.
Putin hoće da obnovi SSSR a to između ostalog podrazumeva okupaciju Ukrajine. To je razlog zašto je Rusija izvrsila invanziju na Ukrajinu.Небитно је какав је режим у Русији, да ли влада демократа или недемократа, Махатма Ганди или Далај Лама, Русија не може дозволити да јој се у непосредној близини западног дела државе, у којем је популационо, економско и историјско тежиште Русије, угњезди једна агресивна непријатељска војна организација-НАТО.
Када Путин биолошки умре, направићемо новог Путина и идемо даље.Нови Путин ће имати бујне бркове и грузијски нагласак.Kada to zlo jednog dana ugine, laknuce citavoj planeti. Cak ce se i u Guberniji Srbiji makar malo lakse disati.
Да би се обезбедила Русија, нужно је обновити СССР.Putin hoće da obnovi SSSR a to između ostalog podrazumeva okupaciju Ukrajine. To je razlog zašto je Rusija izvrsila invanziju na Ukrajinu.
Дошла из Америке да завађа и подбуњује народ.Odvratna Putinština