Aleksandar Vučić poslednji dani

Erocka tema.

Daklem, dosta dugo sam porazmislio. Vučić je prošao kroz fazu uspona, a i era stagnacije se približava kraju. Sve što se dešava, kako u skorije vreme, tako i u proteklih par godina, ukazatelj mi je da polako ulazimo u fazu Vučićevog pada.

Ovo ne znači da Vučić leti već iduće godine, ili tako nešto, a ne mora se desiti ni izbliza toliko brzo, ali gotovo sam u potpunosti ubeđen da je epoha kraha počela (ili da samo što nije). Posle ovoga, ići će samo na dole, kako po svojoj popularnosti, tako i sposobnosti da kontroliše.

Možda će me simpatizeri Vučića na ovom forumu optužiti za pristrasnost, jerbo ga ne mirišem nešto preterano, ali mislim da i svi znaju koliko dugo analiziram stvari i kada se tačno odlučujem da otvaram teme.

Vaše mišljenje?
Koliko će brzo trajati Vučićev ponor (koji smatram da se već može polako smatrati i neizbežnim ishodom)?

aleksandar-vucic-nekad.jpg
Pogledajte prilog 1062079
2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg
Vucko, nikad brzi, jaci i bolji! :P

Ovakvi ljudi se nikada ne povlače mirno i ne odlaze u penziju, dobrovoljno i uz podršku.

Oni završavaju tako što pobegnu negde u inostranstvo tražeći azil (ako stignu).
ne brini, i Vucic je na neki nacin deo svetskog sistema. I Cercil je bio premijer engleske dok je rat trajao, al je izgubio prve posleratne izbore. Bio je odlican u ratu al verovatno los u miru.
Tako je i sa Vuletom. Tolerisemo ga samo sto cuva Srbiju od NATO..................kad NATO ode u istoriju odlazi i Vule........ko Cercil.

Pa milijarde evra godišnje od litijuma u realnosti dobijamo indirektno.

A ovde 90% korisnika nema pojma o tome, nego veruju neke depresivne pričice da dobijamo samo rudnu rentu.

Otkud ti to tj. baš te brojke.

Koliko ja shvatam velika većina prihoda odlazi iz Srbije tj. toj stranoj firmi. Sama Srbija bi videla jedan vrlo maleni delić tih para.

Otkud ti to tj. baš te brojke.

Koliko ja shvatam velika većina prihoda odlazi iz Srbije tj. toj stranoj firmi. Sama Srbija bi videla jedan vrlo maleni delić tih para.

1000 zaposlenih u projektu Jadar,

10000 zaposlenih u pratećim industrijama proizvodnje električnih baterija (raznih vrsta), električnih automobila i drugih vozila (zapadni i kineski).

Svi ti zaposleni dobijaju platu, sve te firme plaćaju porez na dobit i doprinose za radnike.

Sve te firme indirektno ubacuju i naše domaće firme u lanac proizvodnje i plaćaju razne komunalije.

1000 zaposlenih u projektu Jadar,

10000 zaposlenih u pratećim industrijama proizvodnje električnih baterija (raznih vrsta), električnih automobila i drugih vozila (zapadni i kineski).

Svi ti zaposleni dobijaju platu, sve te firme plaćaju porez na dobit i doprinose za radnike.

Sve te firme indirektno ubacuju i naše domaće firme u lanac proizvodnje i plaćaju razne komunalije.

Znači, hiljadu zaposlenih donosi milijarde evra

Naravno da ne, ali i pričamo o Rio TIntu.

Osim toga, većinu ovih projekata i fabrika koje se otvaraju subvencioniše Srbija. Iliti, plate tim zaposlenima dolaze iz budžeta Srbije, a ne tih firmi. Zašto misliš da će tu biti drugačije?

Novac koji Srbija subvencionise se povrati Srbiju uglavnom za 1 godinu.

To je samo neki lep gest da se privuku investitori.

Back