Aleksandar Vučić poslednji dani

(...) Ovo ne znači da Vučić leti već iduće godine, (...)
Па шта си онда теми дао назив "....последњи дани". Већ раније сам приметио да не знаш српски. У нашем језику када се каже "последњи дани", мисли се на блиску будућност.

Erocka tema.

Daklem, dosta dugo sam porazmislio. Vučić je prošao kroz fazu uspona, a i era stagnacije se približava kraju. Sve što se dešava, kako u skorije vreme, tako i u proteklih par godina, ukazatelj mi je da polako ulazimo u fazu Vučićevog pada.

Ovo ne znači da Vučić leti već iduće godine, ili tako nešto, a ne mora se desiti ni izbliza toliko brzo, ali gotovo sam u potpunosti ubeđen da je epoha kraha počela (ili da samo što nije). Posle ovoga, ići će samo na dole, kako po svojoj popularnosti, tako i sposobnosti da kontroliše.

Možda će me simpatizeri Vučića na ovom forumu optužiti za pristrasnost, jerbo ga ne mirišem nešto preterano, ali mislim da i svi znaju koliko dugo analiziram stvari i kada se tačno odlučujem da otvaram teme.

Vaše mišljenje?
Koliko će brzo trajati Vučićev ponor (koji smatram da se već može polako smatrati i neizbežnim ishodom)?

aleksandar-vucic-nekad.jpg
Pogledajte prilog 1062079
2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg
Vučiću izdrži!!!

Vrlo moguće.

Ali čini mi se da postaje evidentno da je era stagnacije prošla i da uskoro kreće era pada.
Gledajući po analogiji, ti nisi u krivu. Neko vreme trajanja vlasti u Srbiji jeste nekih 12-13 godina. Stambolići su čini mi se došli do moći negde oko 1974, Sloba ih je skinuo 1987, Slobu su skinuli petooktobarci 2000-te, Vučko je došao do vlasti 2012 (ili 2014 zavisi kako ko računa), tako da bi njegovo vreme trebalo proći oko 2024, koju godinu više manje.

Sa druge strane, za vreme Vučka se učvrstila određena partokratija na vlasti i sumnjam da će, sem pojedinih baksuza koji će biti okrivljeni za neke grehe Vučićeve vlasti, doći do njihovog odlaska sa vlasti zajedno sa Vučićem.

Sa treće strane, meni makar i meki nacionalista Vučić više odgovara od otvoreno prozapadnih likova koji su trenutno uključeni u blokade puteva. A ja nisam jedini koji tako razmišlja.

Back