ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.806
Koja je to dijabola, preti hladnom vodom iz bojlera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A iz kojeg razloga je nemoralno da neki njegov masno plaćeni suradnik ode na dva tjedna u najskuplji hotel u CG?Znaci covjek doslovno izgara za Srbiju (ne ljetuje ni na moru, ni na rijeci ni na jezeru, vec se pece u beogradskoj betonskoj rerni) i sve sto od svojih masno placenih suradnika ocekuje je da koliko toliko slijede negov primjer.
Ne od obicnog naroda, kojem bas naprotiv, upravo omogucuje sto povoljnije ljetovanje u Grckoj, bilo besplatno ili brzim autoputem:
vec od masno placenih clanova vlade kojima je duznost brinuti o dobrobiti Srbije.
Drugim rijecima, Srbija ima predsjednika koji ne vice "Juris!", vec "Zamnom!".
Ne ocekuje od svojih suradnika da poput njega padaju s nogu od posla i da ih u kriticnom stanju na nosilima donose na respirator u sok sobu na VMA, vec tek toliko da ne odu ljetovati predaleko.
Malo li je.
![]()
Gledaj na to s optimizmom, uštediš na bojleruKoja je to dijabola, preti hladnom vodom iz bojlera.
Сваке године кад дође време за летовање, Александар Вучић даје непримерене изјаве упућене неодређеном броју људи који летују.
Sta da se dogodi nesto hitno u po noci?A iz kojeg razloga je nemoralno da neki njegov masno plaćeni suradnik ode na dva tjedna u najskuplji hotel u CG?
I još da ima u rezervi čarter da se može pojaviti u roku od 2 sata, jer "nemojte daleko, možda hitna sjednica".
A šta ako dotični spava snom pravednika a krepao mobitel?Sta da se dogodi nesto hitno u po noci?
Pa moras trcati za njima kao pilicima, a oni na pet strana.
Nema ni Doberman neko telo kao i mnoge prosečne Srbende pa vole Grčku.Ruzan je, ne smije u kupacima da se pojavi. Jede ga to.
Pa lociras i posaljes osiguranje da ga dovedu.A šta ako dotični spava snom pravednika a krepao mobitel?
Sta da se dogodi nesto hitno u po noci?
Odluke bitne za opstanak drzave donose se oci u oci, ne preko zooma, preko zooma se sastaju Jehovini Svjedoci za vrijeme pandemije.Могу да се састану преко Зума и донесу те битне одлуке.
Pa šta?Sta da se dogodi nesto hitno u po noci?
I Isus je apostole koji su mu pomagali.Pa šta?
Hoćeš da kažeš da je našem g-dinu Predsjedniku neko potreban?!
Nemamo mi bre mlakonju k'o vi - naš sam smisli rešenje, sam izvršava,sam se posle hvalisam posle priča kako je bilo...

Mislim da bi državi svanulo da ON spava 24 sata.Pa lociras i posaljes osiguranje da ga dovedu.
Ovako bi ga morao ganjati po crnogorskim gudorama, a ako je na dva sata od Beograda lako ga pokupis.
Biti predsjednik Republike Srbije ili clan vlade nije obican posao, taj posao traje 24 sata na dan, a spavas kad uhvatis predah.

Ne ide na more jer ima tri puta vece dojke od brnabicke.
Gologuzija se ne greje na drva, vec na toplanu.More je za slepadiju.
Rimski carevi su isli u terme.
Aca ukazuje slepcima da bolje pripreme drva za te pare koje su gologuzi resili da sprcaju.
Nemoj posle, nismo znali sta se sprema.
Je l živa ova budala, mislim, prvi na banani, Pana?