Александар Вучић и море

Море је добро за проблеме са синусима због јода у ваздуху. Има један мали проблем ништа се не решава за две три недеље, потребно је најмање пар година да будеш тамо...у континуитету...
Pa nije bas samo za to, i za kozne (i potkozne - cireve i sl.) probleme je dobro. Nista tako ne iscisti kao more, i to u 3 dana, a nije svako po 10 dana na moru nego i vise.

Море је добро за проблеме са синусима због јода у ваздуху. Има један мали проблем ништа се не решава за две три недеље, потребно је најмање пар година да будеш тамо...у континуитету...
Planina je lek.
Suma ustvari.

misle ljudi so je jodirana - mozda jeste, ali nam opet fali jod

Сваке године кад дође време за летовање, Александар Вучић даје непримерене изјаве упућене неодређеном броју људи који летују.

ашто Вучић толико пљује по летовањима нормалних и обичних људи. Обичан човек, тј. обична породица обично, ако летују, то је десетак дана на неком од летовалишта у околним земљама. Некад је то јефтинија а некад скпља варијанта, како ко има и како се ко снађе. Откуд оволика потреба Александра Вучића да толико понижава и пљује људе који желе најнормалнију ствар. Да десетак дана у летњем периоду оду на море и окупају се.
možda je ljut što ga Dačić i Palma nisu zvali ili ga ne zovu u Paraliju da se zajedno brckaju :mrgreen:

Сваке године кад дође време за летовање, Александар Вучић даје непримерене изјаве упућене неодређеном броју људи који летују.

Навешћу неколико примера.

Пре неколико дана је дао изјаву:"Само ви идите на море, па ћете зими да се купате, али не знам да ли топлом или хладном водом", а изјава се односила на проблем са енергентима и несташицом струје. Ево линка ка тој изјави https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...samo-ne-znam-da-li-u-hladnoj-ili-toploj-vodi/

Е, то је од ове године изјава.
А ево од прошле године.

SVI SAMO PITAJU KADA ĆE NA MORE I DA SE OKREĆU KAO JAJE 50 PUTA! Vučić o odlascima na odmor van Srbije!​

DRUŠTVO
17.04.2021. 22:31h 22:57h линк https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...50-puta-vucic-o-odlascima-na-odmor-van-srbije

Ево још од прошле године

16:02POLITIKA10
Informer|10. 07. 2021.
AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to Twitter

KOME JE MORE PREČE OD OBELEŽAVANJA STRADANJA SRPSKOG NARODA, NEMA POTREBE NI DA SE VRAĆA SA ODMORA! Vučić dao naređenje ministrima!​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je da svi ministri budu na obeležavanju srpskog stradanja u Oluji​

https://informer.rs/vesti/politika/621660/aleksandar-vucic-stradanje-srba-oluja-ministri

Затим, ево јутуб прилога где Вучић критикује Бабића што је летовао на мору, а требао је да летује у Сопоту.

На почетку своје владавине, најавио је да ће да летује на борском језеру. Ево новинског прилога о томе да је одустао од летовања на борском језеру.

Nema odmora za premijera: Vučić ipak odustao od letovanja u Boru​

Objavljeno 11. avg 2014. / 18:44:51

https://nadlanu.com/234433/nema-odmora-za-premijera-vucic-ipak-odustao-od-letovanja-u-boru/

У следећем линку имамо вест да Вучић министрима забрањује одмор ако место за летовање није на два сата од Београда.

Vučić: Ministri, možete na odmor, ali na dva sata od Beograda!​

Vučić je svima rekao: "Idite, odmorite se, ali nemojte mnogo daleko, pazite da možete da se vratite za najviše dva sata ako zakažemo hitnu sednicu Vlade". Premijer je najavio da će ići na odmor na Borsko jezero, jer veruje da je letovanje u sopstvenoj zemlji sastavni deo "ekonomskog patriotizma"​

https://www.telegraf.rs/vesti/polit...i-mozete-na-odmor-ali-na-dva-sata-od-beograda

Замало да ставим и неки текст са њузнета. Стварност нам је таква, да је тешко раздвојити стварне и њузнет вести.

Зашто Вучић толико пљује по летовањима нормалних и обичних људи. Обичан човек, тј. обична породица обично, ако летују, то је десетак дана на неком од летовалишта у околним земљама. Некад је то јефтинија а некад скпља варијанта, како ко има и како се ко снађе. Откуд оволика потреба Александра Вучића да толико понижава и пљује људе који желе најнормалнију ствар. Да десетак дана у летњем периоду оду на море и окупају се.

Који си ти спамер и ботина .."Пљује по летовању обичних људи "?

Где конкретно у овим копи пасте текстовима које си навео ?

Говори о министрима , који су упосленици српске владе , треба да се више ради на домаћем туризму , него де се летује по белосветским забитима које нису ништа друго до прљавих рупа са високом ценом.

За неке ствари се слажем , лично се ја не бих се пекла на сунцу и окретала по 50 пута на једном месту , да ми кожа пуца и суши се , да се стварају боре , да добијем рак коже , окпекотине и да све то морам да платим папрено ..

али има људи који то воле да раде .

јест да нема смисла , али ајде ..

Ја више верујем да **** зато што он не може као човек да оде негде десет дана. Толико је тога обећао, слагао, потписао, понудио, обмануо, преварио, ојадио, зајебао и шта све не , да мислим да кад оде негде ван државе њему се диже глава. У толикој је параноји. Замисли да оде негде десет дана, и да нема додира са светом. Без интернета, телефона, па ја мислим да би пети дан помислио да се десио државни удар. Толико му је дупе зинуло за власт.

Ја више верујем да **** зато што он не може као човек да оде негде десет дана. Толико је тога обећао, слагао, потписао, понудио, обмануо, преварио, ојадио, зајебао и шта све не , да мислим да кад оде негде ван државе њему се диже глава. У толикој је параноји. Замисли да оде негде десет дана, и да нема додира са светом. Без интернета, телефона, па ја мислим да би пети дан помислио да се десио државни удар. Толико му је дупе зинуло за власт.
Nije, nego jednostavno hoce da kaze da ne trosimo pare u inostranstvu, nego ovde. Ali nema ovde te banje, koja moze da ucini isto za neke probleme, sto i more, za isto vreme.
Pa da...

Back