- Poruka
- 6.212
hahaha pa ovaj je ocajan![]()
![]()
![]()
mora da je zbog smene vlasti popusio na nekom namestenom tenderu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()

![]()
![]()

Naravno da sam očajan. Bio sam očajan i kada je grobar Toma postao predsednik skupštine. Na svu sreću, to nije dugo trajalo
A verovatno neće ni ovo...
Ipak da nam gradonačelnik bude pusylips ... Pogledajte prilog 37077

@Mreplovka
Tek kad vidim da je Vucic zvanicno postao gradonacelnik, onda cu da komentarisem...

mora da je zbog smene vlasti popusio na nekom namestenom tenderu![]()
pa naravno da je najveca. osvojili smo lokalnu vlast u gradu koji cini 1/3 stanovnistva srbije i 1/2 ekonomije srbije.
najveca pobeda dosad. radikal je gradonacelnik.
a sad idemo dalje na formiranje vlade, a kad formiramo vladu to ce biti najveca pobeda a ova danasnja druga po redu
sve ovo st se desava je pokazalo drago da si nikakav analiticar i da nisi nimalo objektivan vec da si klasican najobicniji navijac.
sve sto si predvidjao - promasi sibarem dosad

A može i monopol da mu pukne ...Čekaj, a čime će sad da se bavi Đilas ? Reklamama ?A može i monopol da mu pukne ...

Kog se ti javljas? hocemo da pocnemo o tvojim promasajima? Nikovima, firmama u delaveru, procentima i slicnim glupostima..... znacenju 4S ..... jerry davno sam ti rekao nemoj da silazis iz tog pesterskog katuna bolje po sve....![]()

ma pusti markelja bitno je da je danas lep suncan dan i da je na kalemegdanskoj terasi, istoj onoj terasici gde cedica voli da boravi potpisan sporazumz a buducnost beograda
a ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
ma nema brige za djilasa ostace mu monopol na reklame u ibarskim novostima politikinom zabavniku i kekecu![]()
Pa stvar je u tome da nisam ja izgubio, vec vi kao narod.... ali obicno kasno dodje iz dupeta u glavu.....:wink:
ma pusti markelja bitno je da je danas lep suncan dan i da je na kalemegdanskoj terasi, istoj onoj terasici gde cedica voli da boravi potpisan sporazumz a buducnost beograda
a ko gubi ima pravo da se ljuti![]()
oprosti strani drzavljaninu i srpski neprijatelju al mi Srbi svakako bolje znamo sta je dobro za nas od vas stranih placenika u nasoj zemlji placenih da nam rasturite i ovo malo drzave koju imamo....
?
Srpski neprijatelj samo zato sto ukazujem na greske koje pravite? Pa obicno onog ko ti dobronamerno ukaze na gresku smatras prijateljem.... ali 'ebiga iskrivljen sistem vrednosti cini cuda....
niste radili dobro u beogradu, nista kapitalno niste napravili za ovih 12 godina, meni kao nekome ko ne zivi u beogradu vec u njemu samo ima odredjene poslovne aktivnosti
A slavili su
![]()

Mislim da dugo nisi imao nikakvih poslovnih aktivnosti u Beogradu.
Citac kraj, pocev od usca, pa uz Savu, pored Sava centra preko Arene, pa ka OTC-u i sve do Tosinog Bunara ne moze da se prepozna u ondosu na ono sta je tu bilo pre 12 godina.
Drugim recima, tada je na svim tim mestima bilo grmlje, pesak i ciganske stracare, a sada su poslovni centri, prodavnice, marketi i razni ku*ci palci koje cine prilican doprinos onoj 1/2 ekonomije sto si spominjao.

Ja vidis podrzavam i da vi vladate. ako ovi koje sam glasao ne rade dobro treba da dodjete opet vi na vlast. isto vazi i za vas.
jel video neko dell boya?
a eremite nema taj je garant otišao u svečanom odelu da posmatra![]()