Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
glavu gore demokrate :mrgreen:

to sto ste danas doziveli najveci poraz ne znaci da ce tako zauvek ostati. u demokratiji svi porazi i pobede su samo trenutni.

a to je zato sto u svim normalnim demokratskim drzavama imate konstantnu promenu vlasti . na svaki 4 ili 8 godina uglavnom. retko kad na 12 a skoro nikad na 16 . tako da glavu gore. docicete vi opet na vlast i u srbiji i u beogradu. sad samo ne znamo da li ce to biti za 4 ili 8 godina.

dosta vas je i bilo. vladali ste 12 godina u beogradu i bilo je krajnje vreme da odete. potrosili ste se, istrosili zapali u kriminal, dekadenciju , nemoral - vreme je sad malo da odete u opoziciju i da ocistite sopstvene redove, i bice bolje. u tome ce vam u narednom periodu pomoci i pripadnici ministarstva unutrasnjih poslova :mrgreen:

tako da glavu gore dolaze bolja vremena za vas .... bicete opet vlast mozda za 4 a mozda za 8 godina. pre toga - vrlo tesko :)

to nema veze sa lokalnom vlascu vec sa investitorima koji ulazu novac u beograd. a investitori ulazu novac ne zbog toga sto je na vlasti pera il izika , vec zato sto od toga imaju PROFIT

uloga lokalne vlasti u svakom gradu jeste pre svega uredjenje lokalne infrastrukture, puteva, grejanja, vodovoda, uredjenje grada i tako dalje.

Tacno, samo daleko od toga da se nista nije gradilo.

demokrate su tu ponavljale. nijedan hronican problem beograda nisu uspele da rese u ovih 12 godina koliko su bili na vlasti u beogradu.

Mogu da se kladim da problem saobracaja nece biti resen i narednih 12 godina.

Ma pući ćemo mi svi zajedno uskoro u Beogradu, ne sekiraj se ništa...
Jedino, ako nisi avansovao neki kiosk na Slaviji ili Terazijama, pa čekaš da ga postaviš...

Imali smo priliku u Zemunu da vidimo radikalsku vlast na delu, pa prema tome...

"Neću reći da sto posto pogađam, ali postoji neki čudan osećaj u meni kad mi se svašta priviđa"

Dragan Kojić Keba, vidovnjak

Tacno, samo daleko od toga da se nista nije gradilo.

Mogu da se kladim da problem saobracaja nece biti resen i narednih 12 godina.

to sto se gradilo gradilo se novcem privatnih investitora i to nema veze sa lokalnom vlascu niti su to njeni rezultati.

rezultat lokalne vlasti jesu izgradjeni autoputevi, mostovi, obilaznice, obdanista, skole, porodilista , bolje vodosnabdevanje, asfaltirane ulice u prigradskim naseljima koje demokratske lopine iz kruga dvojke ne interesuju i tako dalje.

na svim tim mestima pripadnici bivseg rezima u beogradu su ponavljali. zato su i porazeni na ovim izborima. jer nista od ovoga nije izgradjeno.

sad tacno je da se beograd siri izuzetno brzo ali to je pre svega zbog centralizacije srbije i nemogucnosti da se dodje do normalnog posla u ostatku srbije i to stvara preveliki pritisak i na same beogradjane.

za ovih 12 godina mogli su da naprave makar 1 most recimo preko ade da rasterete gazelu. mogli su ali nisu.

zato su bivsi.

ovo sto pises da ni ovi nece resiti te probleme je samo zluradost. oni ce mozda resiti mozda i nece, to ne mozemo da znamo, al ako i oni kao DS ne budu to radili veoma brzo ce i oni postati bivsi.

dosta je bilo populizma i propagande , sto se mene licno tice ja glasam na lokalu za onog ko je sposoban da resava lokalne probleme ma ko on bio.

jel video neko dell boya:mrgreen:?
a eremite nema taj je garant otišao u svečanom odelu da posmatra:mrgreen:
eh moraću malo da razočaram ovdašnje dušebrižnike:mrgreen:
napisao sam pre desetak dana da meni lično i mom poslu odgovara i ova koalicija.
Jutros sam napisao da sam dobio poziv i od srs i od dss da prisustvujem potpisivanju sporazuma.
Sad mogu da vam kažem da sam dobio i ponudu za jednan upravni odbor (kao nestranačka ličnost) sa naknadom cca 35.000 mesečno.
Naravno to ne menja moj stav da je ova koalicija zlo za beograd:mrgreen:
uživajte:heart:

нема га Лорд брине ме:D

Привела га мурија. покушао да упадне камионом пуним песка на Терасу...
Али није могао да нађе прави камион него онај на три дочка из "Мућки"...
Смејали су му се док су га одводили....

ovo sto pises da ni ovi nece resiti te probleme je samo zluradost. oni ce mozda resiti mozda i nece, to ne mozemo da znamo, al ako i oni kao DS ne budu to radili veoma brzo ce i oni postati bivsi.

Nije to zluradost, to je podsecanje na saobracajni problem Beograda koji niko ziv ne moze da resi.
Jedan deo ce se resiti nekom obilaznicom, mostom ili sta ja znam, ali ce vecina problema i dalje ostati.

Drage moje dame i gospodo,
Ako je dosadašnja gradska vlast protivpravno sticala materijalnu korist / srpski rečeno krala / valjda se dovoljno obezbedila, pa bi to dalje verovatno manje radila. A čemu se dobrom za sebe, vi koji se radujete, nadate? Na vlast sada dolaze "golje", na čelu sa PUPS-om, pa mislite li da se oni sada neće "nafatiratiravati" ? I na čiji teret, pobogu, na teret svih nas običnih gradjana, bilo da smo u "ovoj" ili "onoj" polovini Beograda ili Srbije !

Drage moje dame i gospodo,
Ako je dosadašnja gradska vlast protivpravno sticala materijalnu korist / srpski rečeno krala / valjda se dovoljno obezbedila, pa bi to dalje verovatno manje radila. A čemu se dobrom za sebe, vi koji se radujete, nadate? Na vlast sada dolaze "golje", na čelu sa PUPS-om, pa mislite li da se oni sada neće "nafatiratiravati" ? I na čiji teret, pobogu, na teret svih nas običnih gradjana, bilo da smo u "ovoj" ili "onoj" polovini Beograda ili Srbije !

Žuti bi pre popa jahali nego prestali da kradu!

28.05.2008 .
Izvor: BETA
Grubješić:Sporazum o Beogradu prikrivanje izbornog poraza

Član predsedništva G17 plus Suzana Grubješić izjavila je danas da ta stranka isključuje mogućnost formiranja vlade sa strankama oko SPS sve dok je na snazi njihov sporazum o formiranju vlasti u Beogradu sa SRS i koalicijom DSS-NS.

Ona je rekla da G17 smatra da sporazum o formiranju vlasti u Beogradu mora da ide zajedno sa formiranjem republičke vlasti.

Ocekuje li neko republicku vladu u sastavu DS-SPS:mrgreen::lol:

A slavili su :D
hronika1_1.jpg

ŠTA.............?

ovo je starsno da jedan mracan covek poput vucica bude gradonacelnik,starsano seljak da nam doce na vlast, moramo se oraganizovati i pod hitno smeniti propalog seljaka vucica i odvestiga u muzej proslosti jer mu je tamo mesto,pozdarav za demokrate ove zemlje
demokrata biti ne znaci glasati za neku od opcija koje nose u imenu svoje partije taj naziv.
ako je izabran vecinom ( dobro on je podrzan od strane druge dve partije,ali opet skupise dovoljno da ga postave za gradonacelnika) nemamo mi sta tu da se organizujemo i menjamo.

smena vlasti je najnormalnija stvar na svetu,i ma koliko meni licno vucic bio najuzasniji medju svim radikalima,nek dobije svoje cetiri godine i nek pokaze sta ume.ako ne ume nista,sledeci put odlazi na smetiliste bivsih gradonacelnika,ako uradi nesto pametno,svaka cast,skidam kapu,iako je radikal :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back