Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prica ti ne pije vodu,on je mogao i bez ovih izbora da ostane premijer,secas se mogao je ladno da napravi rekonstrukciju vlade sa radikalima pre izbora,tako da mi ova vasa opsesija Kostunicom,lici na onu '''Drzte lopova,povikase lopovi''.A,zutima uopste nije stalo do fotelje,sem sto su spremni i da im slika Slobina visi po kabinetima,samo da ostanu na vlasti.Toliko o prodaji duse,i nemojte vi zuti o prodaji da pricate,kao boga vas molim

I sad cemo da dobijemo onaj most, je l' da?
dobicemo djavola :lol::lol:

neka,posle bar nestaje onaj pokusaj argumenta u vidu "nismo nikad bili na vlasti"...zivi bili pa videli.ja bas mislim da ako formiraju i vlast na nivou drzave,da ce se ispostaviti da su predizborne price bile prazne...i za tajkune,za hapsenja, i za gomilu stvari koje su kao obecavali..prosto svi su politicari povezani ko crevca....nista se znacajno verovatno nece menjati...

PUPS prodao Beograd za sledece ustupke :

1) besplatne karte za prevoz za penzionere
2) jednokratna pomoc od par hiljada dinara
3) shatro, briga o starima u starackim domovima

E, Beograde.........na sta si spao.....da kostas koliko karta za autobus...:thumbdown:

Pa.....s obzirom sta se sve nakotilo u ovom gradu , dobro je i prosao:roll:

A KAKO TO PRODAO I KOME KADA NIJE NJEGOV?
i kako to prodao kada su pobedili na izborima i lepo formirali vladu

Par odlicnih komenta sa b92 :

Ako se potpise sporazum, necu vise u gradskom prevozu ustati ni jednom penzioneru, pa vi sad vidite.

Molim vas nemojte praviti koaliciju u Beogradu. Ni u Srbiji. Ostavite nas na miru. Neću da budem jadan, siromašan i izolovan. Ne brinem se za Kosovo. Ne treba mi rat. Nemam problem sa gay populacijom. Neću da volim Srbiju više nego svoju porodicu, devojku, prijatelje itd. Nije mi zemlja važnija od mog života. Ne želim ni Karlobag, ni Karlovac, a ponajmanje Viroviticu.
Hoću mnogo više od Srbije. Hoću novac. Hoću slobodu. Hoću da moja baba može da vidi Pariz...i Rim. I ja hoću da vidim te gradove. I još mnogo, mnogo toga.
Ako narodnjaci imaju najavu da im EU i SAD neće biti partneri, nije važno da li je to u redu ili nije. Idite s milim Bogom !

Vidim da će Novi Sad biti moj glavni grad.

`Pomracenje u podne`.. - ovaj sam preporucio

PatriJote - prsli ste u najavi .

PUPS prodao Beograd za sledece ustupke :

1) besplatne karte za prevoz za penzionere
2) jednokratna pomoc od par hiljada dinara
3) shatro, briga o starima u starackim domovima

E, Beograde.........na sta si spao.....da kostas koliko karta za autobus...:thumbdown:

Pa.....s obzirom sta se sve nakotilo u ovom gradu , dobro je i prosao:roll:

Za koliko se prodaje tvoj miljenik Palma,ili mozda mu neko uterao u glavu:whistling:

Par odlicnih komenta sa b92 :

Ako se potpise sporazum, necu vise u gradskom prevozu ustati ni jednom penzioneru, pa vi sad vidite.

Molim vas nemojte praviti koaliciju u Beogradu. Ni u Srbiji. Ostavite nas na miru. Neću da budem jadan, siromašan i izolovan. Ne brinem se za Kosovo. Ne treba mi rat. Nemam problem sa gay populacijom. Neću da volim Srbiju više nego svoju porodicu, devojku, prijatelje itd. Nije mi zemlja važnija od mog života. Ne želim ni Karlobag, ni Karlovac, a ponajmanje Viroviticu.
Hoću mnogo više od Srbije. Hoću novac. Hoću slobodu. Hoću da moja baba može da vidi Pariz...i Rim. I ja hoću da vidim te gradove. I još mnogo, mnogo toga.
Ako narodnjaci imaju najavu da im EU i SAD neće biti partneri, nije važno da li je to u redu ili nije. Idite s milim Bogom !

Vidim da će Novi Sad biti moj glavni grad.

`Pomracenje u podne`.. - ovaj sam preporucio

PatriJote - prsli ste u najavi .

Samo nastavi da te tesi B92:lol::lol::lol:Pa,pa:bye:

Prica ti ne pije vodu,on je mogao i bez ovih izbora da ostane premijer,secas se mogao je ladno da napravi rekonstrukciju vlade sa radikalima pre izbora

Pa nije napravio zato sto je alav i umislio je da ce imati bar 60 mandata, da je znao da ce se na izborima provesti kao bos po trnju ne bi ih ni raspisivao. Kada kazes da mu nije stalo do fotelje, kako onda tumacis da je vlada pala zbog SSP-a a sada kada se on ratifikuje u skupstini on ni u malom mozgu nece ni pomisliti da da ostavku:!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back