Zvezdara011
Početnik
- Poruka
- 11
zbogom srbijo!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zbogom srbijo!!!!!!!!!!!!!!!!

dosta je bilo populizma i propagande , sto se mene licno tice ja glasam na lokalu za onog ko je sposoban da resava lokalne probleme ma ko on bio.
Sretan put i ponesi suncobran kada se parkiras ispred ambasade da sacekas ove besplatne vize,ipak je jako sunce[/QUOTE
kostunica bi prodao dusu za mesto premijera
nece da potraje!!!!!!!!
Prica ti ne pije vodu,on je mogao i bez ovih izbora da ostane premijer,secas se mogao je ladno da napravi rekonstrukciju vlade sa radikalima pre izbora,tako da mi ova vasa opsesija Kostunicom,lici na onu '''Drzte lopova,povikase lopovi''.A,zutima uopste nije stalo do fotelje,sem sto su spremni i da im slika Slobina visi po kabinetima,samo da ostanu na vlasti.Toliko o prodaji duse,i nemojte vi zuti o prodaji da pricate,kao boga vas molim
dobicemo ciglu u glavu!!!!!!!!!

dobicemo djavolaI sad cemo da dobijemo onaj most, je l' da?

i samo placite

PUPS prodao Beograd za sledece ustupke :
1) besplatne karte za prevoz za penzionere
2) jednokratna pomoc od par hiljada dinara
3) shatro, briga o starima u starackim domovima
E, Beograde.........na sta si spao.....da kostas koliko karta za autobus...
Pa.....s obzirom sta se sve nakotilo u ovom gradu , dobro je i prosao![]()
PUPS prodao Beograd za sledece ustupke :
1) besplatne karte za prevoz za penzionere
2) jednokratna pomoc od par hiljada dinara
3) shatro, briga o starima u starackim domovima
E, Beograde.........na sta si spao.....da kostas koliko karta za autobus...
Pa.....s obzirom sta se sve nakotilo u ovom gradu , dobro je i prosao![]()

Par odlicnih komenta sa b92 :
Ako se potpise sporazum, necu vise u gradskom prevozu ustati ni jednom penzioneru, pa vi sad vidite.
Molim vas nemojte praviti koaliciju u Beogradu. Ni u Srbiji. Ostavite nas na miru. Neću da budem jadan, siromašan i izolovan. Ne brinem se za Kosovo. Ne treba mi rat. Nemam problem sa gay populacijom. Neću da volim Srbiju više nego svoju porodicu, devojku, prijatelje itd. Nije mi zemlja važnija od mog života. Ne želim ni Karlobag, ni Karlovac, a ponajmanje Viroviticu.
Hoću mnogo više od Srbije. Hoću novac. Hoću slobodu. Hoću da moja baba može da vidi Pariz...i Rim. I ja hoću da vidim te gradove. I još mnogo, mnogo toga.
Ako narodnjaci imaju najavu da im EU i SAD neće biti partneri, nije važno da li je to u redu ili nije. Idite s milim Bogom !
Vidim da će Novi Sad biti moj glavni grad.
`Pomracenje u podne`.. - ovaj sam preporucio
PatriJote - prsli ste u najavi .

Pa,pa
Samo nastavi da te tesi B92Pa,pa
![]()

Pa ništa...
Za nas koji smo se nadali prosperitetu i napretku ostaju dva rešenja...
1. Da opet reaktiviramo Džoov bager
2. Da se kolektivno preselimo u Novi Sad
![]()
Pa ništa...
Za nas koji smo se nadali prosperitetu i napretku ostaju dva rešenja...
1. Da opet reaktiviramo Džoov bager
2. Da se kolektivno preselimo u Novi Sad
![]()
Prica ti ne pije vodu,on je mogao i bez ovih izbora da ostane premijer,secas se mogao je ladno da napravi rekonstrukciju vlade sa radikalima pre izbora

NE DAM TI BEOGRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PAZI STA SMO TI REKLI, RADICE GOVNJIVE MOTKE. VIDECES KOLIKO CE BITI LJUDI NA DEMONSTRACIJAMA
Mislim da je ovo pod 1. sasvim prihvatljivo rešenje.![]()