risim
Primećen član
- Poruka
- 830
GOTOVO JE! GOTOVO!! POBEDA!! POBEDA!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Београд је престоница не дај боже да буде предтоница, али ајде да видим шта ћете ви да урадите
каква руска артиљерија :shock: :shock: :shock:ваљда ће те неке мостове да направите
Pa zar to g0vn0 da nam bude gradonacelnik?:madodje mi da se preselim u Tunguziju.

GOTOVO JE! GOTOVO!! POBEDA!! POBEDA!!
Major Dragan Djilas pred pad Beograda: "Obraz Beograda ima da bude svetao. Lopovi, tajkuni! BoTa je izbrisao nasu opstinu iz brojnog stanja! Zato napred kradite zadnji put! Ziveo evropski Beograd!"
jedva cekam da pocne predstava![]()
jos da formiraju i na parlamentu,joj kakva ce to ludnica biti...![]()

"Па шта ако су Руси ушли у Берлин, Немачка има чудесно оружје!"
Адолф Х.,
24ч пре самоубиства.

пуковник командовао је пуком--одбрана Београда 1914-- а овај ваш бољшевик у повоју само преправио у Ђиласа
Г17- је само мањи део од ЗЕСа а Бота даје завршну реч
Obojca smo u pravu, u vreme odbrane Beograda i cuvenog govora bio je major, posle je postao pukovnik... Beograd je pao 1915, ne 1914!
I Vucic boljsevik kazes... Sve ce to Seki pozatiti.
Znam da Bota daje zavrsnu rec,ali im je dao bogami i pozamasan procenat na listi,tako da G17,cini mi se prema ovoj raspodeli ima preko 30 mandata u skupstini,tako da....
не знам за Ацу Вучића али овај мали уби у појам са овим Русима и Отписанима ...немам ништа против њих али да Ћиласа претвара у часне Српске официре из Првог Светског рата нема смисла ..надам се да се слажеш....ако жути имају част нека изврше самоубојство као А. Е. Ромел