Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Major Dragan Djilas pred pad Beograda: "Obraz Beograda ima da bude svetao. Lopovi, tajkuni! BoTa je izbrisao nasu opstinu iz brojnog stanja! Zato napred kradite zadnji put! Ziveo evropski Beograd!"

не будали више пуковник Гавриловић је био частан официр и не лупај те усробољшевичке фразе да се не предомислим

пуковник командовао је пуком--одбрана Београда 1914-- а овај ваш бољшевик у повоју само преправио у Ђиласа

Obojca smo u pravu, u vreme odbrane Beograda i cuvenog govora bio je major, posle je postao pukovnik... Beograd je pao 1915, ne 1914!

I Vucic boljsevik kazes... Sve ce to Seki pozatiti.

Obojca smo u pravu, u vreme odbrane Beograda i cuvenog govora bio je major, posle je postao pukovnik... Beograd je pao 1915, ne 1914!

I Vucic boljsevik kazes... Sve ce to Seki pozatiti.

не знам за Ацу Вучића али овај мали уби у појам са овим Русима и Отписанима ...немам ништа против њих али да Ћиласа претвара у часне Српске официре из Првог Светског рата нема смисла ..надам се да се слажеш....ако жути имају част нека изврше самоубојство као А. Е. Ромел

Znam da Bota daje zavrsnu rec,ali im je dao bogami i pozamasan procenat na listi,tako da G17,cini mi se prema ovoj raspodeli ima preko 30 mandata u skupstini,tako da....

сачекајмо прво завршетак преговора па после .......видиш да жутаћа нема ни овде на форуму ..ако имаш неког на аеродрому јави да обустави полетање авиона

не знам за Ацу Вучића али овај мали уби у појам са овим Русима и Отписанима ...немам ништа против њих али да Ћиласа претвара у часне Српске официре из Првог Светског рата нема смисла ..надам се да се слажеш....ако жути имају част нека изврше самоубојство као А. Е. Ромел

Nisam mislio da poredim Djilasa i Gavrilovica, rekoh malo da razbijem komunisticku melanholiju u koju ste upali...

132926888_d2557c2f67.jpg

Ovako sam i ja digao zastavu kad sam igrao Call of Duty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back