- Poruka
- 6.212
primi moje iskreno saucesce 
ako ostavis adresu na PM poslacu ti i konopce da se besis

ako ostavis adresu na PM poslacu ti i konopce da se besis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da se uclanimo u klub ljudskih normalnih bica.....,a sada ce Vucic da nam bude gradonacelnik.Investicije su vec pocele da se povlace,a mi braco Srbi i sestre Srpkinje mozemo da se pozdravimo sa normalnim zivotom.

Nisam ocekivala odgovor,jednostavno mi je strasno tesko sto sam najbolje godine zivota provela u okruzena duhovnom mizerijom koju su stvorili radikali i ne vraca mi se ponovo u tu atmosferu.
toliko sam zelela normalno i dostojanstveno da zivim,a sad sve ispocetka.......da stvarno sam tuzna......

Da se uclanimo u klub ljudskih normalnih bica.....,a sada ce Vucic da nam bude gradonacelnik.Investicije su vec pocele da se povlace,a mi braco Srbi i sestre Srpkinje mozemo da se pozdravimo sa normalnim zivotom.
umisto one izuzetno lipe i eleokventne serbljanovic,vi ovog trecorazrednog klauna za prvog covika beograda.
e,braco,srbi..imate brate izuzetan talent
za "samoubijanje".
moje saucesce beogradu.![]()

Nisam ocekivala odgovor,jednostavno mi je strasno tesko sto sam najbolje godine zivota provela u okruzena duhovnom mizerijom koju su stvorili radikali i ne vraca mi se ponovo u tu atmosferu.
toliko sam zelela normalno i dostojanstveno da zivim,a sad sve ispocetka.......da stvarno sam tuzna......
a vidis ja sam radiostan sto su konacno smenjene demokratske lopine i izdajnici i na vlast u srbiji i beogradu dovedeni pravi ljudi, Srbi i patriote
dok jednom ne omrkne - drugom ne svane![]()

sramota me je sto jedan deo naroda srbije pada na demokratske fore i prevarantske lazi, tako je na zalost, al opet hvala Bogu vecina nije otisla u tom smeru![]()
o kojo većini ti pričaš? i šta je za tebe većina?

vecina su oni koji mogu da formiraju vladu. a kad saberes to su SRS SPS DSS![]()
pa nisam ni mislio drugacije hrvati kao i dosad podrzavaju ono najgore sto srbija ima - DS i LDP![]()

Odusevljava me kako Srbi generalno ne mogu da podnesu da cuju istinu.Rado ce poci za svakom budalom koja im obeca 10 mostova za godinu dana i ostanak Kosova u okviru Srbije.Ima li ljudi neko od Vas sivu mozdanu masu koja moze da opservira kadrovski (ne)kvalitet radikala ,dss i ostalih iz te branse...
Ko ce bre da vodi ovu zemlju?Vucic,Natasa Jovanovic,Toma,Mlohavi,Velja......mislim u redu je ali stvarno![]()
Odusevljava me kako Srbi generalno ne mogu da podnesu da cuju istinu.Rado ce poci za svakom budalom koja im obeca 10 mostova za godinu dana i ostanak Kosova u okviru Srbije.Ima li ljudi neko od Vas sivu mozdanu masu koja moze da opservira kadrovski (ne)kvalitet radikala ,dss i ostalih iz te branse...
Ko ce bre da vodi ovu zemlju?Vucic,Natasa Jovanovic,Toma,Mlohavi,Velja......mislim u redu je ali stvarno![]()

Miki Maus, Čeda Zemunski Golum, Borat, Mićun popojahač, Vuk koji se draška, Čankoliz, Mlađa tamburaš, Biki Smrdljanović....![]()
A samo sto nismo...Isto kao sto polaze za svakom budalom koja im obeca da ce zaposliti 500000 ljudi i koji im obeca da kad udjemo u EU imacemo extra plate,svi cemo biti zdravi,bogati i srecni.Cim u EU udjemo.

jesam.[/B]
da li si ti rođena juče?![]()