Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ocekivala odgovor,jednostavno mi je strasno tesko sto sam najbolje godine zivota provela u okruzena duhovnom mizerijom koju su stvorili radikali i ne vraca mi se ponovo u tu atmosferu.
toliko sam zelela normalno i dostojanstveno da zivim,a sad sve ispocetka.......da stvarno sam tuzna......

a vidis ja sam radiostan sto su konacno smenjene demokratske lopine i izdajnici i na vlast u srbiji i beogradu dovedeni pravi ljudi, Srbi i patriote :rtfm:

dok jednom ne omrkne - drugom ne svane :mrgreen:

Nisam ocekivala odgovor,jednostavno mi je strasno tesko sto sam najbolje godine zivota provela u okruzena duhovnom mizerijom koju su stvorili radikali i ne vraca mi se ponovo u tu atmosferu.
toliko sam zelela normalno i dostojanstveno da zivim,a sad sve ispocetka.......da stvarno sam tuzna......

Jos nije nista gotovo.
Kad ih vidim u skupstini onda mozemo da pricamo.
Ovako je pat pozicija 125:125.
Novi izbori.

Da se uclanimo u klub ljudskih normalnih bica.....,a sada ce Vucic da nam bude gradonacelnik.Investicije su vec pocele da se povlace,a mi braco Srbi i sestre Srpkinje mozemo da se pozdravimo sa normalnim zivotom.

Apsolutno je tačno da se investicije u BG ubrzano povlače! Djilas i ekipa trpaju sve što mogu na brzaka u kofere i prebacuju na račune u stranim bankama....:rotf:

pa nisam ni mislio drugacije hrvati kao i dosad podrzavaju ono najgore sto srbija ima - DS i LDP :)

Odusevljava me kako Srbi generalno ne mogu da podnesu da cuju istinu.Rado ce poci za svakom budalom koja im obeca 10 mostova za godinu dana i ostanak Kosova u okviru Srbije.Ima li ljudi neko od Vas sivu mozdanu masu koja moze da opservira kadrovski (ne)kvalitet radikala ,dss i ostalih iz te branse...

Ko ce bre da vodi ovu zemlju?Vucic,Natasa Jovanovic,Toma,Mlohavi,Velja......mislim u redu je ali stvarno :dash:

Odusevljava me kako Srbi generalno ne mogu da podnesu da cuju istinu.Rado ce poci za svakom budalom koja im obeca 10 mostova za godinu dana i ostanak Kosova u okviru Srbije.Ima li ljudi neko od Vas sivu mozdanu masu koja moze da opservira kadrovski (ne)kvalitet radikala ,dss i ostalih iz te branse...

Ko ce bre da vodi ovu zemlju?Vucic,Natasa Jovanovic,Toma,Mlohavi,Velja......mislim u redu je ali stvarno :dash:

Dzabe pokusavas...mentalni kapacitet radikala je zanemarljiv.

Da se uclanimo u klub ljudskih normalnih bica.....,a sada ce Vucic da nam bude gradonacelnik.Investicije su vec pocele da se povlace,a mi braco Srbi i sestre Srpkinje mozemo da se pozdravimo sa normalnim zivotom.

Nagradna igra-prepoznati normalno bitje....iz 2 od 3 :

20070111013455dragan_djilas.jpg

biljana-srbljanovic003-1.jpg

20070711_252-ItemID-56062-lrg.jpg

157.jpg

aleksandar_popovic_ministar.jpg

Miki Maus, Čeda Zemunski Golum, Borat, Mićun popojahač, Vuk koji se draška, Čankoliz, Mlađa tamburaš, Biki Smrdljanović....:dash:

Isto kao sto polaze za svakom budalom koja im obeca da ce zaposliti 500000 ljudi i koji im obeca da kad udjemo u EU imacemo extra plate,svi cemo biti zdravi,bogati i srecni.Cim u EU udjemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back