Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.228
smetaju ti dokumenta , karte , fotografije , koje ti nazivaš , tamo neke sličiceПрема коме мржњу?
da budemo iskreni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smetaju ti dokumenta , karte , fotografije , koje ti nazivaš , tamo neke sličiceПрема коме мржњу?
Не сметају ми само не знам шта то доказује?smetaju ti dokumenta , karte , fotografije , koje ti nazivaš , tamo neke sličice
da budemo iskreni
oni koji nose Ime tog naroda , jerНего ко треба да полаже право на њега?
То није нормалан него шовинистички став, потпуно бесмислен и историјски и чињенично жалостан.ja sam normalan i smatram da Grci , sa dužnim poštovanjem, u to vreme nisu postojali
Какве везе имаш ти са Александром, да ти није род штогод?to se i ja pitam , kakve veze imaju Grci sa Aleksandrom Makedonskim
par puta si te "sličice"nazvao nevalidnim, ostani tada u neznanju šta to dokazujeНе сметају ми само не знам шта то доказује?
za tebe nije normalno i je šovinistički što sam ja Makedonac , to oćeš da kažešТо није нормалан него шовинистички став, потпуно бесмислен и историјски и чињенично жалостан.
a jesu tebi Karađorđevići neki rod ili Karađorđe ti ujakКакве везе имаш ти са Александром, да ти није род штогод?
А Срби нису Словени и не смеју да користе то име.oni koji nose Ime tog naroda , jer
Slovenci jer su Sloveni
Srbi jer su Srbi
Nemcie jer su iz Nemačke
i da se dalje ne pravimo ludi pi ovom pitanju zašto se neki narod naziva tako a drugi narodi ne
Не али ја и не тврдим да сам пореклом Карађорђевић.a jesu tebi Karađorđevići neki rod ili Karađorđe ti ujak
Пусти ти генетику у повоју, данас су сви народи измешани у генетском погледу, а и народи се не формирају по хапло групама него на другим принципима.Pogledajte prilog 1485470
istraživanje Švajcarskog instituta za genetiku , a o najnovijim genetskim rezultatima Engleskog kraljevskog medicinskog instituta za genetiku , pričaćemo kada rezultati postanu javno dostupni
Какве везе данашњи Македонци имају са тим античким?Населили су се на територију коју је у античка времена настањивало то становништво и то је све.
nisu li ove tvrdnje malo čudne i kontra jedne druge , sa jednom tvrdnjom pobijaš tvoju drugu tvrdnju , odluči se šta je štaПусти ти генетику у повоју, данас
nisi razumeo , šta da ti radimНе али ја и не тврдим да сам пореклом Карађорђевић.
ovo tvoje dokazuje istinitost gornjeg postaПусти ти генетику у повоју, данас су сви народи измешани у генетском погледу
hm , toliko od tvojeg poznavanja medicineПусти ти генетику у повоју
Нису, у сагласности су једна са другом.Проучи за почетак како се формирају народи да се не вртимо укруг.nisu li ove tvrdnje malo čudne i kontra jedne druge , sa jednom tvrdnjom pobijaš tvoju drugu tvrdnju , odluči se šta je šta
Срећа па је ово форум историја.hm , toliko od tvojeg poznavanja medicine
greškaНису, у сагласности су једна са другом.Проучи за почетак како се формирају народи да се не вртимо укруг
Проучи за почетак како се формирају народи да се не вртимо укруг.greška
u pravu si ,tvoja sreća na koju se oslanjašСрећа па је ово форум историја.
ti se vrtiš u krug ja neПроучи за почетак како се формирају народи да се не вртимо укруг.
Па не ослањам се на крвна зрнца сигурно.u pravu si ,tvoja sreća na koju se oslanjaš
Нико и не негира твоју националност већ фалсифовање далеке прошлости у корист дневне политике, што је чест случај.ti se vrtiš u krug ja ne
ja tačno znam ko sam i šta sam , a ti ako me negiraš, očigledno imaš neki problem
ovo neću da ti komentiram , znaš i sam zaštoПа не ослањам се на крвна зрнца сигурно.
Нико и не негира твоју националност већ фалсифовање далеке прошлости у корист дневне политике, што је чест случај.
Док си ти негирао читав један народ, тако да је проблем ипак код тебе.
a za ovo ima da diskutiramoУосталом на теми о Александру први си почео да доказујеш нешто а да ти нико то није тражио.
Не, али нешто много више од дневнополитичке пропаганде, а ово што постављаш је управо то, тако да не видим разлог за дискусију са поклоницима псеудоисторије.a za ovo ima da diskutiramo
potrebna mi je neka posebna pozivnica od tebe za učešće u temu ili pdf
znaš na šta liči ovo , kad odeš na sport i ti kao Partizanovac oćeš nešto da postiraš , moraš prvo od mene da tražiš dozvolu za taj i takav post
uživaj u tvoju zonu komfora
pzzz