Aleksandar Veliki

ja sam normalan i smatram da Grci , sa dužnim poštovanjem, u to vreme nisu postojali
То није нормалан него шовинистички став, потпуно бесмислен и историјски и чињенично жалостан.
to se i ja pitam , kakve veze imaju Grci sa Aleksandrom Makedonskim
Какве везе имаш ти са Александром, да ти није род штогод?

Screenshot_20230329-065111~2.png

istraživanje Švajcarskog instituta za genetiku , a o najnovijim genetskim rezultatima Engleskog kraljevskog medicinskog instituta za genetiku , pričaćemo kada rezultati postanu javno dostupni

oni koji nose Ime tog naroda , jer
Slovenci jer su Sloveni
Srbi jer su Srbi
Nemcie jer su iz Nemačke
i da se dalje ne pravimo ludi pi ovom pitanju zašto se neki narod naziva tako a drugi narodi ne
А Срби нису Словени и не смеју да користе то име.
Немци су словенски назив за тај народ, они користе други, и имали су их кроз прошлост таман колико су имали и племена.
Какве везе данашњи Македонци имају са тим античким?Населили су се на територију коју је у античка времена настањивало то становништво и то је све.

Pogledajte prilog 1485470
istraživanje Švajcarskog instituta za genetiku , a o najnovijim genetskim rezultatima Engleskog kraljevskog medicinskog instituta za genetiku , pričaćemo kada rezultati postanu javno dostupni
Пусти ти генетику у повоју, данас су сви народи измешани у генетском погледу, а и народи се не формирају по хапло групама него на другим принципима.
Данашњи Македонци су Словени по свему, антички нису били.

Какве везе данашњи Македонци имају са тим античким?Населили су се на територију коју је у античка времена настањивало то становништво и то је све.

Пусти ти генетику у повоју, данас
nisu li ove tvrdnje malo čudne i kontra jedne druge , sa jednom tvrdnjom pobijaš tvoju drugu tvrdnju , odluči se šta je šta

nisu li ove tvrdnje malo čudne i kontra jedne druge , sa jednom tvrdnjom pobijaš tvoju drugu tvrdnju , odluči se šta je šta
Нису, у сагласности су једна са другом.Проучи за почетак како се формирају народи да се не вртимо укруг.
hm , toliko od tvojeg poznavanja medicine
Срећа па је ово форум историја.

u pravu si ,tvoja sreća na koju se oslanjaš
Па не ослањам се на крвна зрнца сигурно.
ti se vrtiš u krug ja ne
ja tačno znam ko sam i šta sam , a ti ako me negiraš, očigledno imaš neki problem
Нико и не негира твоју националност већ фалсифовање далеке прошлости у корист дневне политике, што је чест случај.
Док си ти негирао читав један народ, тако да је проблем ипак код тебе.
Уосталом на теми о Александру први си почео да доказујеш нешто а да ти нико то није тражио.

Па не ослањам се на крвна зрнца сигурно.

Нико и не негира твоју националност већ фалсифовање далеке прошлости у корист дневне политике, што је чест случај.
Док си ти негирао читав један народ, тако да је проблем ипак код тебе.
ovo neću da ti komentiram , znaš i sam zašto

Уосталом на теми о Александру први си почео да доказујеш нешто а да ти нико то није тражио.
a za ovo ima da diskutiramo
potrebna mi je neka posebna pozivnica od tebe za učešće u temu ili pdf
znaš na šta liči ovo , kad odeš na sport i ti kao Partizanovac oćeš nešto da postiraš , moraš prvo od mene da tražiš dozvolu za taj i takav post
uživaj u tvoju zonu komfora
pzzz

a za ovo ima da diskutiramo
potrebna mi je neka posebna pozivnica od tebe za učešće u temu ili pdf
znaš na šta liči ovo , kad odeš na sport i ti kao Partizanovac oćeš nešto da postiraš , moraš prvo od mene da tražiš dozvolu za taj i takav post
uživaj u tvoju zonu komfora
pzzz
Не, али нешто много више од дневнополитичке пропаганде, а ово што постављаш је управо то, тако да не видим разлог за дискусију са поклоницима псеудоисторије.

Back