Ти си још овде?
Уместо да чистиш пушку пакујеш дуге гаће и остале војничке ствари ти овде типкаш по тастатури и дангубиш.
Тако се не добија рат.
Остав!
E vala bas,i ja mislila da je decko vec negde kod administrativne granice,kad ono on na forumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си још овде?
Уместо да чистиш пушку пакујеш дуге гаће и остале војничке ствари ти овде типкаш по тастатури и дангубиш.
Тако се не добија рат.
Остав!
E vala bas,i ja mislila da je decko vec negde kod administrativne granice,kad ono on na forumu![]()
Vucino........popusis nam malo qraz...![]()
Polako,ima vremena...
Kao sto rekoh,ja malo pre,a jedan Srbenda pre mene:
"BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZIJE,VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!".
Kako vi ono Pevelicevci bese imate krilaticu? "Za dom spremni!",jel? Ti bi bar to trebala da znas!
I ovde je tako.Uvek ima Srbendi,SPREMNIH!
Nista si ti ne boj,i vi ste nam ostali duzni.
Ako Bog i sreca daju,eto nas opet tu,na ognjistima sa kojih nas oteraste!
A sad vas pustaju da se sepurite u sred Beograda.Da se vozikate kolima sa sahovnicom po ovoj nasoj napacenoj Srbiji! I povrh svega da serendate nasim forumima po srpskim patriotama.
Hvala Bogu,jos uvek ima vise onih pravih SRBA,a ne izdajica i srebroljubaca,koji prodaju i obraz i Srbiju za saku eura i jebenih kuna.
Bice i ovde promena,boljih po nas,a mnogo gorih po vas.
Iskreno se nadam i verujem,i sa nestrpljenjem ocekujem.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.
P.S.Naci cemo se,tamo negde,oko Zagreba.
1. Jelena je po nacionalnosti Srpkinja koja živi u Hrvatskoj...da malo više čitaš njene postove znao bi jer to vrlo rado istiće i fala Zeusu da je tako...a kamo sreće da su svi Srbi poput nje...pa da priznaju da tu gdje žive zove se Hrvatska a ne nekakva RSK ili tome slično i da pritom se ne srame svoje vjere, nacije i kulture i da njeguju to , a ne da potiskuju...to su pravi ljudi...ti si svetlosnim godinama ispod njenog (i većine forumaša) nivoa...nemerljivo mnogoPolako,ima vremena...

eto kad srpski "patriota" zna sve hrvatske krilatice...zar je potrebno šta nadodat... nije ni čudo da kad se sretnu takva dva 0ebila jedan Hrvat drugi Srbin u pravilu se veoma razumeju...jer ako se nađu bilo u Hrvatskoj ili Srbiji jedan od njih je u pravilu manji od makovog zrna...a kad dođe na "sigurno tlo" čitaj: forum...nemožeš im @ubicu začepit od njihovog "patriotizma"Kako vi ono Pevelicevci bese imate krilaticu? "Za dom spremni!",jel? Ti bi bar to trebala da znas!
2.I ovde je tako.Uvek ima Srbendi,SPREMNIH!
3.ma zamisli...Nista si ti ne boj,i vi ste nam ostali duzni.
A sad vas pustaju da se sepurite u sred Beograda.Da se vozikate kolima sa sahovnicom po ovoj nasoj napacenoj Srbiji! I povrh svega da serendate nasim forumima po srpskim patriotama.
činjenica je da se mnogi "prodaju"...a sad dal se prodaju za eure, kune il dinare sasvim je svejednoHvala Bogu,jos uvek ima vise onih pravih SRBA,a ne izdajica i srebroljubaca,koji prodaju i obraz i Srbiju za saku eura i jebenih kuna.
5.krajnje ti je vreme da posetiš ustanovu čija su ti vrata širom otvorena...čim uđeš bit će zatvorena...i spasit ćeš nam sa svojom inteligentnošćuBice i ovde promena,boljih po nas,a mnogo gorih po vas.
4.Iskreno se nadam i verujem,i sa nestrpljenjem ocekujem.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.
tako mi Zeusa...nmoj zapadnije od Zagrebačke ulice u Beogradu...jer sa ovakvim jezikom...bojim se da nećeš doć ni do pola puta do Zagreba u jednom komaduP.S.Naci cemo se,tamo negde,oko Zagreba.

1. Jelena je po nacionalnosti Srpkinja koja živi u Hrvatskoj...da malo više čitaš njene postove znao bi jer to vrlo rado istiće i fala Zeusu da je tako...a kamo sreće da su svi Srbi poput nje...pa da priznaju da tu gdje žive zove se Hrvatska a ne nekakva RSK ili tome slično i da pritom se ne srame svoje vjere, nacije i kulture i da njeguju to , a ne da potiskuju...to su pravi ljudi...ti si svetlosnim godinama ispod njenog (i većine forumaša) nivoa...nemerljivo mnogo
eto kad srpski "patriota" zna sve hrvatske krilatice...zar je potrebno šta nadodat... nije ni čudo da kad se sretnu takva dva 0ebila jedan Hrvat drugi Srbin u pravilu se veoma razumeju...jer ako se nađu bilo u Hrvatskoj ili Srbiji jedan od njih je u pravilu manji od makovog zrna...a kad dođe na "sigurno tlo" čitaj: forum...nemožeš im @ubicu začepit od njihovog "patriotizma"
3.ma zamisli...
činjenica je da se mnogi "prodaju"...a sad dal se prodaju za eure, kune il dinare sasvim je svejedno
5.krajnje ti je vreme da posetiš ustanovu čija su ti vrata širom otvorena...čim uđeš bit će zatvorena...i spasit ćeš nam sa svojom inteligentnošću
tako mi Zeusa...nmoj zapadnije od Zagrebačke ulice u Beogradu...jer sa ovakvim jezikom...bojim se da nećeš doć ni do pola puta do Zagreba u jednom komadu
eto građanska dužnost mi nalaže da te upozorim..8-)

Pominjati rat =/= ratovati.
Nisi primetio kako Ameri "ne iskljucuju ni jednu opciju" kad govore o bilo kom problemu? Dal' to znaci da imaju nameru da bacaju hidrogenske bombe na Teheran? Dal' znaci da su imali namere da prvi napadnu SSSR i izazovu svetski nuklearni rat to sto nisu hteli da se obavezu da ce koristiti rakete samo u odbrani?
Pa ne znaci, jer bi bilo kontraproduktivno. Ali je isto tako kontraproduktivno samog sebe svezati i suziti manevarski prostor.
Pa nema veze, jer su principi isti.
Kad pregovaras, ili igras poker, ne kazes unapred sta mozes i dokle smes da ides.
Čim ovog Poremećenog Simića pod hitno, lekovima, prevedemo na DSS-jezik, znači da Koštunica najozbiljnije razmišlja da je rat moguća opcija, da mu se kvazidiplomatsko mirotvorstvo – čak ni po cenu da Srbija prekine sve veze sa svetom – čini previše blago i božićno kičerski; ne samo zbog činjenice da Koštunica nije ukorio Simića (verovatno ga je celivao) već zbog činjenice da u Koštuničinoj Vladi postoji realni Stream koji u Ratnim Okolnostima savršeno funkcioniše.
Obozavam uporedjenja sa amerikom
Nema veze sto Srbija ima manje stanovnika od osrednje americke palanke, i sto mozes da je pretrcis boljim kolima , a da ne stignes da ubacis u sestu ,na istok - zapad pravcu........
Jednio mi je smesnije od poredjenja sa amerikom, ona cuvena:" kada mogu svajcarci, sto ne mozemo i mi..."
Elem, sto je dozvoljeno bogu , nije i popu.....tako funkcionise planeta od pamtiveka.....
A ima i jedna dobra......ne vadi pistolj, ako ne mislis da pucas.....
Ako pominjes ratovanje , a neces da ratujes, mozes samo da ispadnes dodatno smesan.
Posto je i detetu jasno ( samo dementnim "car Lazar" ratnicima nije ) da srbija ne moze , sve i da hoce da ratuje, onda je svako pominjanje rata, neozbiljno zayebavanje i neukusna sala sa dementnima, koji , jadni , ne razumeju da je Simic samo "sirio manevarski prostor"

Kada igras poker, a ja sam ga igrao mnoooogo, tesko da mozes da izblefiras onoga preko puta, ako je pred njim 1000 E, a pred tobom ostalo jos 10 dinara.......kada kazes "pot" , sigurno ces dobiti "repot".....a onda si u problemu
Narocito kada imas u rukama par sedmica, protiv njegovog fula ...
Polako,ima vremena...
Kako vi ono Pevelicevci bese imate krilaticu? "Za dom spremni!",jel? Ti bi bar to trebala da znas!
I ovde je tako.Uvek ima Srbendi,SPREMNIH!
Nista si ti ne boj,i vi ste nam ostali duzni.
Hvala Bogu,jos uvek ima vise onih pravih SRBA,a ne izdajica i srebroljubaca,koji prodaju i obraz i Srbiju za saku eura i jebenih kuna.
Bice i ovde promena,boljih po nas,a mnogo gorih po vas.
Iskreno se nadam i verujem,i sa nestrpljenjem ocekujem.
Do sledeceg vidjenja,
vuk80.
P.S.Naci cemo se,tamo negde,oko Zagreba.
kamo sreće da su većina Srba kao ti a većina Hrvata kao ja...do rata vjerojatno nikad ne bi ni došlo...Decko,ajd oladi! Nisi na mom nivou! Ponosim se sto sam Srpkinja,ali istovremeno se sramim sto si i ti pripadnik mog naroda!!!
molim..i drugi putkyoatia,hvala ti na tako lepim recima,stvarno hvala! Bar je neko stao u moju odbranu![]()
kamo sreće da su većina Srba kao ti a većina Hrvata kao ja...do rata vjerojatno nikad ne bi ni došlo...
Ha ha ha... bez lazne skromnosti, sta velis, kamo srece da su svi kao ti?
E svasta.